Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
no tak tylko ten okropny Grudziadz i klubowi decydenci byli na tyle bezczelni aby zrobic tor "pod siebie", bo przeciez od Gdanska po Rzeszow robi sie takie tory aby odpowiadaly one gosciom
Jesli naprawde Wasz zespol czuje sie tak mocny jak tutaj o nim piszecie, to czy to na betonie czy kopie po kolana powinnien sobie z "przecietniakami" z Pomorza poradzic, wprawdzie nie udalo sie to Wam od 17 lat no ale moze jutro(a raczej dzis w pozniejszej fazie dnia)nadejdzie dzien chwaly dla Lublina... Ja jednak zycze emocjonujacego spotkania i oczywiscie niech zwyciezy lepszy 
-
KrzysztofC
Regdal pisze:Decydenci w Grudziądzu postanowili "przeorać" nie ruszany od wiosny betonik,na którym oprócz Rybnika poległa cała 1 liga,a podobno mówi się żeby zawsze wygrał lepszy po sportowej walce, a nie kombinacjami z torem.Wydaje się ,że w obawie przed rywalem chcą zrobić zupełnie inną nawierzchnię niż tydzień temu,sami w sobotę i niedzielę rano się do niej spasują. To oczywiste, że na takiej samej jak przed tygodniem nie dadzą rady.
Gratulacje panowie z Grudziądza za pomysł na sukces.
Weź mnie nie rozśmieszaj , i tak przegracie , bo jesteście poprostu za slabi na wygrywanie na wyjazdach!(w gnieźnie się wam fuksem udalo) a wasz trener stachyra to poprostu strategiczna ofiara losu
Co się tak rzuciliście na Regdala? W Lublinie mamy swoje doświadczenia z torem - dosypanie jakiś gówien przed meczami z Rybnikiem i Gdańskiem skończyło się dla nas dość smutno. Nic więc dziwnego, że trochę się podjaraliśmy zaoraniem toru w Grudziądzu
Pozdrawiam
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Gawrzyk pisze:dżizas K*** ja PIE*****
\\\\
WLASNIE DZOWNIL NIEMINEN Z LOTNISKA. JEGO MECHANIK JEST Z MOTOCYKLAMI JUZ W GRUDZIADZU A JEMU ODWOLALI LOT Z LIVERPOOLU DO WARSZAWY. KONIEC SWIATA,...NAJLBLIZSZY JAKI PROPONUJA TO JUTRO DO KATOWIC...
To szuka się połączenia przez inne państwo. Dżizas K*** ja PIE*** czy to takie skąplikowane. Po za tym mam wątpliwości czy na tak uczęszczanej trasie odwołuje się loty. Mega gwiazda fińska powinna wczoraj przylecieć do Polski. Chociaż raz w roku mógłby zrobić wyjątek, a nie K*** wszystko na ostatnią chwilę.
Czyli znów co najwyżej "PIĘKNA PORAŻKA". Obstawiamy wynik ?
Lepiej potraktować to jak trening przed meczami z Poznaniem czy Gnieznem.
Jedyna szansa na wygraną przepadłą tydzień temu i nic tego nie zmieni.
Podziękujmy Trumińskiemu za to. Ruszmy wszyscy na Nałęczowską !
Lepiej potraktować to jak trening przed meczami z Poznaniem czy Gnieznem.
Jedyna szansa na wygraną przepadłą tydzień temu i nic tego nie zmieni.
Podziękujmy Trumińskiemu za to. Ruszmy wszyscy na Nałęczowską !
I co będziesz robił na tej Nałęczowskiej 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gawrzyk pisze:dżizas K*** ja PIE*****
\\\\
WLASNIE DZOWNIL NIEMINEN Z LOTNISKA. JEGO MECHANIK JEST Z MOTOCYKLAMI JUZ W GRUDZIADZU A JEMU ODWOLALI LOT Z LIVERPOOLU DO WARSZAWY. KONIEC SWIATA,...NAJLBLIZSZY JAKI PROPONUJA TO JUTRO DO KATOWIC...
I to już jest przesądzone że nie przyjedzie czy np. nie zdąży na mecz???
----- FORZA JUVE -----
To nie może polecieć z Manchesteru, Leeds albo w ostateczności z Birmingham??
No na pewno może. Przecież samoloty z tych miast latają do Warszawy co 10 minut 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Jeszcze takie pytanko odnośnie przyjazdu Nieminena, nie ma żadnego lotu do Poznania lub Gdańska i z tamtąd do Grudziądza????? Wydaje mi się że było by bliżej niż lot do Wawy i dopiero do Grudziądza.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2007, o 11:01 przez Carew, łącznie zmieniany 1 raz.
----- FORZA JUVE -----
No to rzeczywiście lipa, pozostaje chyba tylko porwanie samolotu:)
A przynajmniej Franek będzie (sam nie wierzę, że to piszę)? Z Piły chyba zdąży dojechać....
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Tak to jest jak sie lata jakimis WizzAir ;/
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- tezetomaniak
- Trener
to Nieminen nie ma własnego samolotu ?
jak dostaniemy paroma punktami znowu to bedzie jeszcze gorsze niz 75:15
PSŻ PSŻ PSŻ !!
jak dostaniemy paroma punktami znowu to bedzie jeszcze gorsze niz 75:15
PSŻ PSŻ PSŻ !!
meesha pisze:I co będziesz robił na tej Nałęczowskiej
Zaniesiemy mu fakturę za dzisiejszy mecz
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
To jakis kiepski zart. Mechanik i motocykle juz raniutko w Grudziadzu, a Kakauko jeszcze w UK. Kpina jakas.
niech przynajmniej pozyczy fury Piszczowi zeby mial na czym jechac
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ktoś już wie może czy Nieminen znalazł wkońcu lot do Polski ????
----- FORZA JUVE -----
-
Speedway Fan
- Senior
Nie ma to jak napinacze.Weź mnie nie rozśmieszaj , i tak przegracie , bo jesteście poprostu za slabi na wygrywanie na wyjazdach!(w gnieźnie się wam fuksem udalo) a wasz trener stachyra to poprostu strategiczna ofiara losu
nie napinacze tylko realisci :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- tezetomaniak
- Trener
mamy wyjątkowego pecha w tym sezonie.. ale cóż.
szczęściu trzeba czasami pomagać.. mecz bez obco jest przegrany.
lepiej zaklepac Hansena i Nieminena na mecze z Gnieznem tylko tak zeby mieli podstawione 10 samolotow w roznych kolorach do wyboru.
szczęściu trzeba czasami pomagać.. mecz bez obco jest przegrany.
lepiej zaklepac Hansena i Nieminena na mecze z Gnieznem tylko tak zeby mieli podstawione 10 samolotow w roznych kolorach do wyboru.
-
Smirnek_
- Senior
O 12:20 według tej strony http://www.lotnisko-chopina.pl/katalog/ ... yp=przylot wylądował w Warszawie samolot z Birmingham. Nie mógł się Nieminen tym samolotem zabrać? O 14:10 ląduje z Londynu również w Warszawie.
Tak więc jakieś połączenia są
Tak więc jakieś połączenia są
Są są a przecież Nieminen się nie dowiedział, że mu odwołali na 5 minut przed odlotem. Więc na ten z Birmingham by jakoś zdążył. Ciekawe co z tego wyjdzie.