Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
ojacieeee meesha, zmieniles avatara
METHANOL ADVENTURE TEAM
No bo się zorientowałem, że Adam Shields już u nas nie jeździ
Co prawda Nielsen też nie ale oldskul zawsze w modzie
Co prawda Nielsen też nie ale oldskul zawsze w modzie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Autokar byl rok temu + kilka (-nascie?) osobowek.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dlatego tak jak pisałem chętnie bym się wybrał do Grudziądza. Czekam jeszcze na jakies informacje. W ostatecznosci zostaje ten pociąg 
trening czyni mistrza.
-
KrzysztofC
jataman22 pisze:Pociągami są nawet niezłe połączenia. Około 7h bilet normalny 50zł ulgowy 35. Wiadomo wygodniej samochodem, ale to tez ryzykowne, bo jak jeszcze wygramy to nie wiem jak ta dzicz z Grudziądza, a miałem przyjemność ją oglądac zareaguje i co zostanie z samochodu.
Jeżeli boisz się o samochód to po drugiej stronie ul. Hallera jest parking przy supermarkecie carrefur . Na stadion będziesz mial z 400 metrów
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Również chętnie bym się wybrał do Grudziądza. Pytałem już tydzień temu, jednak nikt nie odpisał. Była możliwość właśnie pociągiem, ale tak samemu to jakoś tak lipa
Jeżeli będzie jakiś transport to niech ktoś napisze.
Fork, Jataman jeśli nie będziecie mieli transportu a macie ochote wybrać się pociągiem dajcie znać.
Pozdrawiam
Fork, Jataman jeśli nie będziecie mieli transportu a macie ochote wybrać się pociągiem dajcie znać.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
jataman22
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 5155&kom=1
Zapowiedz meczu.
Mam kilka pytań: Czy nie udało się namówić żadnego z obco na ten mecz?? Chodzi mi o seniorów. Czy rzeczywiście będzie musiał jechać Frankow?? No i czy rzeczywiście nie pojedzie Kenneth tylko Lars, czy to tylko tak napisany skład na kolanie ??
Pozdrawiam
Zapowiedz meczu.
Mam kilka pytań: Czy nie udało się namówić żadnego z obco na ten mecz?? Chodzi mi o seniorów. Czy rzeczywiście będzie musiał jechać Frankow?? No i czy rzeczywiście nie pojedzie Kenneth tylko Lars, czy to tylko tak napisany skład na kolanie ??
Pozdrawiam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
No niestety wszystko wskazuje ze wypadł 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Liczyłem na start Kennetha w Grudziadzu, tym bardziej ze wyniki przez niego osiagane w ostatnim czasie wskazywały ze jest szansa na dobry wystep. Nie uwazam jednakze ze nasze szanse w tym momencie maleja do zera. Ciezar za wynik tak czy siak musi wziasc na siebie trojka naszych krajowych liderów, przy czym Darek musi postarac sie o podobny wynik jak przed tygodniem a Daniel i Dawid musza pojechac lepiej jesli chcemy liczyc na wygraną. Podobnie jak Gelo licze ze Rafał powalczy o 2 punkty w pierwszym biegu. Kazdy punkcik bedzie niezwykle cenny. Podobna rolę widze w przypadku Tomka Piszcza, kazdy urwany punkcik wiecej to zwiekszenie szans na wygrana. Szale zwyciestwa moze przechylic jeszcze jeden zawodnik z naszego "ciekawego skladu", oby tylko w przypadku tej niespodzianki w naszym skladzie, ktorej brak w składzie awizowanym obylo sie bez nieprzewidzianych sytuacji podobnych do kontuzji w Grudziadzu jaka odniósł Adam Schields (odpukuje w niemalowane drzewo). Bedzie dobrze, trzeba w to mocno wierzyc i zdyskontowac dla naszej druzyny najbardziej udany sezon Daniela Jeleniewskiego, wysmienity sezon Dariusza Sledzia czy tez bardzo udany pierwszy sezon w gronie seniorów Dawida Stachyry.
-
jataman22
No to z juniorami, nie mamy za ciekawie... Moim zdaniem już lepiej wziąść Maćka niżeli np. Kusia czy Larsa, wynik zapewne ten sam a Maciek na ostatnim treningu z Rafałem sobie dobrze radził.
Dobrze, że w końcu nie bedziemy musieli oglądac na wyjazdach ani Trumińskiego ani Frankowa, oby ten strzał okazał się strzałem w 10 a nie niewypałem.
Pozdrawiam
Dobrze, że w końcu nie bedziemy musieli oglądac na wyjazdach ani Trumińskiego ani Frankowa, oby ten strzał okazał się strzałem w 10 a nie niewypałem.
Pozdrawiam
jataman22 pisze:No to z juniorami, nie mamy za ciekawie... Moim zdaniem już lepiej wziąść Maćka niżeli np. Kusia czy Larsa, wynik zapewne ten sam a Maciek na ostatnim treningu z Rafałem sobie dobrze radził.
Pozdrawiam
nie porównuj Maćka z Kusem czy Larsem jest od nich o wiele słabszy.
jataman22 pisze:Dobrze, że w końcu nie bedziemy musieli oglądac na wyjazdach ani Trumińskiego ani Frankowa
Ojj chyba jedna Kloszard będzie...
Zawsze lepszy on niż brak zawonika

-
KrzysztofC
Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 19.08.2007
Do tych którzy myślą , że tor będzie jutro taki sam jak w ubieglą niedzielę
http://www.czarnysport.pl/index.php?id= ... c=I%20Liga
Kto pod kim dołki kopie.....
-
jataman22
nie porównuj Maćka z Kusem czy Larsem jest od nich o wiele słabszy.
No i jakie to ma znaczenie w Grudziądzu?? Takie, ze Maciek przyjedzie 50 metrów za stawką, a Kus czy Lars 25 ??? Jedynym obco któy mógłby pokusić się o walkę z Mroczką i Brzozowskim w Grudziądzu jest Kenneth, ściąganie którejś z miernot (Kus, Lars) moim zdaniem mija się z celem.
Ojj chyba jedna Kloszard będzie...
Zawsze lepszy on niż brak zawonika
Eeeee nie będzie
Każdy Twój post kolego ma nas przekonać, że nie mamy szans w Grudziądzu i po co my w ogóle tam mamy jechać
jataman22 pisze:Jaki tor by nie był, to szanse są bo nie jedziemy z dobrą drużyną tylko bardzo przeciętną która nie ma ani jednego zawodnika światowego formatu i każdy jest do objechania.
Właśnie tor i spasowanie z nim naszych zawodników ma kluczowe znaczenie...
Jedziemy z drużyną przeciętniaków, ale nasi zawodnicy tuzami żużla też nie są, o czym świadczy nasze miejsce w tabeli... Dla przypomnienie dodam że w Grudziądzu przegrał tylko Rybnik, co oznacza że o zwycięstwo będzie baaaardzo ciężko

Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 19.08.2007
KrzysztofC pisze:Do tych którzy myślą , że tor będzie jutro taki sam jak w ubieglą niedzielę
O to Grudziądz zdaje się że popełnił taki sam błąd jak my przed meczem z Rybnikiem, zmiana parametrów toru tuż przed meczem to
bardzo ryzykowna zagrywka, nasi w piątek przed Rybnikiem też się spasowali a co było w niedzielę to wszyscy widzieli.
Kus zdaje się że w niedziele jedzie w turnieju na Słowacji tak więc
został już tylko Lars, po poście Gawrzyka licze jednak że zjawi sie NIeminen.
ma ktos miejsce do Grudziadza chetnie pojade ...pisac..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mam nadzieje tylko, że jutro nie pojedzie u nas Lenar Nigmatzjanov:)
- stefanzdzialek
- Senior
Rymel nie pojedzie. Złamał palec. Za niego ma jechać Andersson.
stefanzdzialek pisze:Rymel nie pojedzie. Złamał palec. Za niego ma jechać Andersson.
To dobrze czy źle dla nas
----- FORZA JUVE -----
Decydenci w Grudziądzu postanowili "przeorać" nie ruszany od wiosny betonik,na którym oprócz Rybnika poległa cała 1 liga,a podobno mówi się żeby zawsze wygrał lepszy po sportowej walce, a nie kombinacjami z torem.Wydaje się ,że w obawie przed rywalem chcą zrobić zupełnie inną nawierzchnię niż tydzień temu,sami w sobotę i niedzielę rano się do niej spasują. To oczywiste, że na takiej samej jak przed tygodniem nie dadzą rady.
Gratulacje panowie z Grudziądza za pomysł na sukces.
Gratulacje panowie z Grudziądza za pomysł na sukces.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl