Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 19.08.2007
Mnie na przykład wcale nie obchodzi jak kibic, ktoremu nie podoba sie , że za duzo zapłacił za bilet został przez prezesa potraktowany na jakimś tam meczu. Tak w ogóle to na tej stronie powinniśmy dyskutować o meczu z GTŻ Grudziądz, a te dyskusje są nie na temat!
suchy1613 pisze:Mnie na przykład wcale nie obchodzi jak kibic, ktoremu nie podoba sie , że za duzo zapłacił za bilet został przez prezesa potraktowany na jakimś tam meczu. Tak w ogóle to na tej stronie powinniśmy dyskutować o meczu z GTŻ Grudziądz, a te dyskusje są nie na temat!
Kibic, który płaci prawie dwu-krotność normalnego biletu wymaga aby miał pod dupą czysto. Proste i logiczne. Tyle w tym temacie.
Sorry, ale ktoś specjalnie Tobie nie będzie wycierał pod d...My przychodzimy na mecz, a nie rozpłaszczać tyłki. To, że taki macie niby chlew pod trybuną świadczy tylko o tych, którzy tam siedzą. A, żeby mieć czyste krzesełko najprościej go sobie wytrzeć tak jak wszyscy na naszym stadionie robią.
PS.Dodam, że to jest tylko moja prywatna opinia. Karnety kupowałam kiedyś tylko po to, żeby drużyna sprzętowo mogła się przygotować do sezon, chociaż nadal siadałam nad Bystrzycą. Tylko,że tacy jak Pokemon nie są jak widzę w stanie tego pojąć. Może tamte czasy różniły się od obecnych tym, że fani swoje opinie wyrazali na stadionowym WC, ale to odrębny temat.
PS.Dodam, że to jest tylko moja prywatna opinia. Karnety kupowałam kiedyś tylko po to, żeby drużyna sprzętowo mogła się przygotować do sezon, chociaż nadal siadałam nad Bystrzycą. Tylko,że tacy jak Pokemon nie są jak widzę w stanie tego pojąć. Może tamte czasy różniły się od obecnych tym, że fani swoje opinie wyrazali na stadionowym WC, ale to odrębny temat.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, o 15:26 przez suchy1613, łącznie zmieniany 1 raz.
Pokemon pisze:W ogóle kto ww. kolege upoważnił do wypowiadania się za organizatorów co zapewniają a czego nie są w stanie zapewnić i dlaczego![]()
![]()
chyba kolezanke
METHANOL ADVENTURE TEAM
Znów Krzysztof odezwał sie jaki jego Hefe jest boski.Ma forme spadkową i nie podniecaj sie bo nie zdobędzie nawet 10pkt.Takie tłumaczenie że był przemęczony to śmiech.On jest przecież profesjonalistą albo chyba jest więc go nie tłumacz
nie napinajcie sie tak
szansa na wygrana w Grudziadzu jest mala, a zachowujecie sie jakby 47:43 bylo mistrzostwem swiata i niedzielny mecz byl tylko formalnoscia
szansa na wygrana w Grudziadzu jest mala, a zachowujecie sie jakby 47:43 bylo mistrzostwem swiata i niedzielny mecz byl tylko formalnoscia
METHANOL ADVENTURE TEAM
Zresztą kim są śledź czy jeleniewski żeby sobie z nimi nie poradzil?
Stary weź już sobie daj spokoj, bo się ośmieszasz. Ale skoro sie pytasz to Ci odpowiem - Darek jest drugim Polakiem w lidze, a Daniel czwartym zawodnikiem w kraju. Hefe może odjechał kilka bardzo dobrych spotkań, i cały Grudziadz zaczął się ślinić ale trochę dystansu i obiektywizmu. Co to za zawodnik? W Lublinie nie istniał, w Poznaniu nie istniał, legenda o jego nadludzkiej formie w Grudziadzu też prysła jak bańka mydlana w ostatnią niedzielę. Jakby był dobry nikt by go nie oddał za free z Czestochowy. Wiec spokojnie. Może walnąć teraz i komplet, ale nie róbcie z niego gwiazdy światowego zużla. Darek czy Daniel mogą wygrać z każdym - nie tylko w I lidze jak widać.
Będzie bardzo trudno o korzystny wynik ale ja wierze ze nasi powalczą. Mam tylko nadzieje, że tym razem nie będzie wpadek taktycznych.
-
KrzysztofC
Gelo pisze:Zresztą kim są śledź czy jeleniewski żeby sobie z nimi nie poradzil?
Stary weź już sobie daj spokoj, bo się ośmieszasz. Ale skoro sie pytasz to Ci odpowiem - Darek jest drugim Polakiem w lidze, a Daniel czwartym zawodnikiem w kraju. Hefe może odjechał kilka bardzo dobrych spotkań, i cały Grudziadz zaczął się ślinić ale trochę dystansu i obiektywizmu. Co to za zawodnik? W Lublinie nie istniał, w Poznaniu nie istniał, legenda o jego nadludzkiej formie w Grudziadzu też prysła jak bańka mydlana w ostatnią niedzielę. Jakby był dobry nikt by go nie oddał za free z Czestochowy. Wiec spokojnie. Może walnąć teraz i komplet, ale nie róbcie z niego gwiazdy światowego zużla. Darek czy Daniel mogą wygrać z każdym - nie tylko w I lidze jak widać.
Będzie bardzo trudno o korzystny wynik ale ja wierze ze nasi powalczą. Mam tylko nadzieje, że tym razem nie będzie wpadek taktycznych.
Zobaczmy w niedzielę kto ma rację , jeśli jednak się mylę to pierwszy pogratuluję wam utrzymania , a sam z niepokojem będę czekal na mecze z Gnieznem lib nie daj boże z poznaniem.
A co do wypożyczenia ww. zawodnika z częstochowy , to gdańsk proponowal za niego calkiem niezlą kasę , ale maślanka nie chcial lamać wcześniej zawartej umowy z naszym klubem
Pokemon pisze:Aby wygrać w Grudziądzu, trzeba zrobić "coś" czego się nie spodziewają![]()
A co to jest "coś" ? Na to pytanie odpowiedź znana jest włodarzom naszego Klubu
Na pewno nie spodziewają się pary Franków - Trumiński.
-
KrzysztofC
Talib pisze:Pokemon pisze:Aby wygrać w Grudziądzu, trzeba zrobić "coś" czego się nie spodziewają![]()
A co to jest "coś" ? Na to pytanie odpowiedź znana jest włodarzom naszego Klubu
Na pewno nie spodziewają się pary Franków - Trumiński.
No rzeczywiście byloby to spore zaskoczenie , ale trzeba bylo siedzieć cicho bo caly plan może wziąć w lep
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dla mnie model leszczynski kojarzy sie bardziej ze jest okolo 4 rownorzednych sponsorów (Duda,Agromix,Polcopper, Lech, ze wskazaniem na tego pierwszego) natomiast model rzeszowski i wroclawski jak najbardziej kojarza mi sie z jedym glownym sponorem odpowiednio: Marma i Atlas. W modelu leszczynskim podoba mi sie jeszcze fakt szacunku dla tradycji, ani na plastronach sponsorzy nie wypieraja na margines leszczynskiego Byka jak to ma miejsce z rzeszowskim zurawiem czy tez zupelnym brakiem wroclawskiego lwa i do tego druzyna startuje pod nazwa Unia Leszno a nie Marma czy Atlas, tak wiec z tych trzech najbardziej podoba mi sie model leszczynski.harry pisze:Jest jeszcze model Wrocławsko, Leszczyńsko, Rzeszowski itd. Znany prawie wszystkim. Przychodzi duży sponsor wszystkich niepotrzebnych wyrzuca i zaczyna sam od nowa.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja kojarze ich tez z lwem:

fakt, pochodnia jeszcze pelniej nawiazuje do historii Sparty, a nie jakies logo Atlasu, lwy oczywiscie przede wszystkim kojarza mi sie z Czestochowa ale jakos z Wroclawiem tez. W logo WTS tez jest wkomponowany Lew:

ale masz racje Stingu, logo Sparty to pochodnia:

fakt, pochodnia jeszcze pelniej nawiazuje do historii Sparty, a nie jakies logo Atlasu, lwy oczywiscie przede wszystkim kojarza mi sie z Czestochowa ale jakos z Wroclawiem tez. W logo WTS tez jest wkomponowany Lew:

ale masz racje Stingu, logo Sparty to pochodnia:

Tu jest fota zawodnika ktory jezdził tez w Motorze - sting ma rację - jest to raczej znicz olimpijski, a nie pochodnia, ale logo takie funkcjonowało do końca lat 80-tych.
http://www.sparta.wroclaw.pl/grafika/za ... -cichy.jpg
http://www.sparta.wroclaw.pl/grafika/za ... -cichy.jpg
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jeszcze takie zdjecie z Lwem znalazlem:

Jeszcze były plastrony czerwone z lwem a'la peugeot.
i jeszcze byly plastrony z polsatowskim sloneczkiem :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tak pamietam, a pozniej wbił sie znaczek Polastu:) Te czerowne były ładne.
No Gelu, mi też się cuś kojarzy z jakimś takim gryfem ni to z Peugota ni z Bydzi...gdzie jest Drabol?? Zaraz nam tu wyłoży całą historię logo Sparty:)
Manitou pisze:No Gelu, mi też się cuś kojarzy z jakimś takim gryfem ni to z Peugota ni z Bydzi...gdzie jest Drabol?? Zaraz nam tu wyłoży całą historię logo Sparty:)
Nie sądzę - on sie zna na wynalazkach, którzy od wczoraj jezdzą na żużlu
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ten lew na czerwonym tle byl zapozyczony z herbu Wroclawia:

olimpijski znicz pieknie komponuje sie z nazwa Sparta
ostatecznie jednak na plastronach dryzyny z Wroclawia gorę wzięła komercha:

olimpijski znicz pieknie komponuje sie z nazwa Sparta
ostatecznie jednak na plastronach dryzyny z Wroclawia gorę wzięła komercha:

A dla mnie akurat nazwa Atlas przyjela sie bardzo dobrze i zawsze uzywam tej nazwy mowiac o klubie z Wrocka. To jeden z nielicznych przykladow w Polsce gdzie nazwa sponsora weszla w tak powszechny uzytek jako nazwa klubu.
Ale chyba przez Kopra zbieglismy troche z tematu
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Cooper pisze:To jeden z nielicznych przykladow w Polsce gdzie nazwa sponsora weszla w tak powszechny uzytek jako nazwa klubu.
Jeszcze lepszym przykladem jest Apator.
Juz sie nie odzywam