Sebastian Trumiński
-
zenek
Re: Sebastian Trumiński
Przed każdymi słowami, które Sebastian mówi powinien się za każdym razem kilkakrotnie zastanowić. Ma pretensje, że jedzie Mariusz, skoro jasno było powiedziane, że jak nie będzie Sebastiana na treningu to nie jedzie w meczu!!
Drugą sprawa to pretensje o Dawida i porównywanie swojej sytuacji z sytuacją Dawida i Daniela. . . Kto Sebkowi bronił "załatwiać" sobie sponsorów??Co w takim razie robił na jesieni ubiegłego roku i w zimie???Ciągle Sebastian domagał się pieniędzy z klubu, a takowych o czym wszyscy wiedzą nie ma . . .
Tomek Piszcz słowami Regdala przekazał informacje, że nie ma czym jechać na poziomie 1-ligowym, a jednak przyjechał, walczył, mimo, że jak powiedział miał do dyspozycji 1 motocykl . . .
Chora ambicja Sebastiana dała znać o sobie . . .
Drugą sprawa to pretensje o Dawida i porównywanie swojej sytuacji z sytuacją Dawida i Daniela. . . Kto Sebkowi bronił "załatwiać" sobie sponsorów??Co w takim razie robił na jesieni ubiegłego roku i w zimie???Ciągle Sebastian domagał się pieniędzy z klubu, a takowych o czym wszyscy wiedzą nie ma . . .
Tomek Piszcz słowami Regdala przekazał informacje, że nie ma czym jechać na poziomie 1-ligowym, a jednak przyjechał, walczył, mimo, że jak powiedział miał do dyspozycji 1 motocykl . . .
chciałbym zacytowac znane powiedzenie obecnego prezydenta ale nie wypada na tak szacownym forum..
napisze tylko ze mam nadzieje ze pan sebastian t. trafi w koncu tam gdzie jego miejsce ..czyli AKŻ
..a swoja droga to po wyczynach w słynnym barażu w zielonej gorze nie powinien dostac drugiej szansy!!! kolejnej nie dostanie juz raczej w lublinie
pozdrawia
pav4u
napisze tylko ze mam nadzieje ze pan sebastian t. trafi w koncu tam gdzie jego miejsce ..czyli AKŻ
..a swoja droga to po wyczynach w słynnym barażu w zielonej gorze nie powinien dostac drugiej szansy!!! kolejnej nie dostanie juz raczej w lublinie
pozdrawia
pav4u
zenek pisze:Przed każdymi słowami, które Sebastian mówi powinien się za każdym razem kilkakrotnie zastanowić. Ma pretensje, że jedzie Mariusz, skoro jasno było powiedziane, że jak nie będzie Sebastiana na treningu to nie jedzie w meczu!!
to on często szybciej mówi niż pomyśli....w dodatku czytając jego wypowiedzi można wyrobić sobie pogląd, że jest wyjątkowo zapatrzony w siebie, niehonorowy (ostatnia wypowiedź) i uwielbia robić z siebie ofiarę
pav4u - AKŻ? a myślisz że oni będą chcieli się z nim użerać?
- Bryczkowski
- Kontakt:
niech jak najszybciej spiepsza z lublina
Bryczkowski pisze:niech jak najszybciej spiepsza z lublina
Dobrze gadasz dać ci vódki
----- FORZA JUVE -----
-
zenek
sting126 pisze:Heh - widze powtorke z Darka Sledzia AD 2004
hehe idealnie trafiłeś, czyli za 3 lata Sebek będzie wymiatał
Bryczkowski pisze:niech jak najszybciej spiepsza z lublina
Chyba spiepsha...?
pav4u pisze:..a swoja droga to po wyczynach w słynnym barażu w zielonej gorze nie powinien dostac drugiej szansy!!!
Ales dojebal....
Byles na meczu w zielonce?
Jak nie to gdzies na necie jest video.
Popatrz zanim cos glupiego dodasz
nie wiem, czy ktoś już o tym pisał (jak tak, to przepraszam), ale w dzisiejszym wydaniu Kuriera znów poruszony został temat wybryku Trumińskiego
http://www.kurierlubelski.pl/index.php? ... &pid=42510
http://www.kurierlubelski.pl/index.php? ... &pid=42510
Pokemon twoje podejscie jest conajmniej dziwne. Truminski daje d*** przez caly sezon, zamiast cokolwiek zmienic, od kilku miesiecy slyszymy tylko jego placze, ludzie, ilez mozna ? Malo tego, w meczu, ktory mogl nam zapewnic spokojne zakonczenie sezonu, odpierdziela takie szopki ! Dla mnie to jest najdelikatniej mowiac zenujace, tak jak i z reszta sam Truminski. Wobec tego mam byc cicho i zapomniec o sprawie, dlatego bo rozdmuchiwanie jest typowo "lubelskie" ? Nie, nie zapomne tego i teraz za kazdym razem jak zobacze Sebe przyjda mi na mysl same najgorsze skojarzenia. Dla mnie jest totalnie skonczony, zarowno jako sportowiec.. jak i czlowiek. No ale coz, z d**y bata nie zrobisz. Tyle w tym temacie.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
$korzen$ pisze:Pokemon twoje podejscie jest conajmniej dziwne. Truminski daje d*** przez caly sezon, zamiast cokolwiek zmienic, od kilku miesiecy slyszymy tylko jego placze, ludzie, ilez mozna ? Malo tego, w meczu, ktory mogl nam zapewnic spokojne zakonczenie sezonu, odpierdziela takie szopki ! Dla mnie to jest najdelikatniej mowiac zenujace, tak jak i z reszta sam Truminski. Wobec tego mam byc cicho i zapomniec o sprawie, dlatego bo rozdmuchiwanie jest typowo "lubelskie" ? Nie, nie zapomne tego i teraz za kazdym razem jak zobacze Sebe przyjda mi na mysl same najgorsze skojarzenia. Dla mnie jest totalnie skonczony, zarowno jako sportowiec.. jak i czlowiek. No ale coz, z d**y bata nie zrobisz. Tyle w tym temacie.
Niezapomnisz tego człowieku smieszny jesteś o Darku tez pewnie tak mówiłeś.
Dupy dawał cały sezon a na gorzowie pewnie skakałeś z radosci albo na ostatnich meczach z Grudziadzem, spokojniej troszke podchódz do tego bo jest to sprawa pomiedzy klubem a Sebastianem a nie toba.
Sipma Lublin

-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pokemon pisze:Nie chciał jechać do Greudenzu? Nie chciał! To po kiego H**bip bip go ciągali?
Trzeba było wziąść Nieminena albo innego Charczenke
Nie sądzisz, że jest to nienormalne. Co to znaczy nie chciał jechać. To w takim razie w następnym meczu Darek, Daniel i Dawid też nie chcą jechać i co, to jest wytłumaczenie jego zachowania ?.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
rAdEk23 pisze:Niezapomnisz tego człowieku smieszny jesteś o Darku tez pewnie tak mówiłeś.
Mylisz sie, byl zal, ale Darek zrobil dla tego klubu tyle dobrego, ze nigdy jako czlowieka i sportowca go nie przekreslilem. Malo tego, jak mozna Truminskiego porownywac do Sledzia, nie ta klasa.. nie ten kaliber zawodnika.
Dupy dawał cały sezon a na gorzowie pewnie skakałeś z radosci albo na ostatnich meczach z Grudziadzem, spokojniej troszke podchódz do tego bo jest to sprawa pomiedzy klubem a Sebastianem a nie toba.
Daj spokoj, Grudziadze ? Gorzowy ? Gdzie byl Seba jak pozostali przez caly sezon wypruwali sobie zyly, zeby jak najszybciej utrzymac ligowy byt dla Lublina ? Oprocz klubu sa tez rownie wazni kibice , w tym ja. Ja jestem zachowaniem Seby totalnie zazenowany, malo tego, ten incydent moze miec dla klubu bardzo bolesne skutki, o czym Harry i J. Stachyra mowia na kazdym kroku. Wogole to jak mozna zwracac sie do trenera "zmieniac to sobie mozesz Dawida".. co to wogole ma byc ? Ukraina ? Szczerze.. to zycze Sebkowi wszystkiego najgorszego i mam nadzieje, ze zadnego frajera (czyt. nowego klubu) juz dlugo nie znajdzie.
-
jataman22
Szczerze.. to zycze Sebkowi wszystkiego najgorszego i mam nadzieje, ze zadnego frajera (czyt. nowego klubu) juz dlugo nie znajdzie.
nie przywykłem zgadzać się z korzeniem, ale podpisuję się pod tym tekstem obiema rękami.
Swoją drogą mam ogromną nadzieję, że teraz Jarek Siwek pokaze jaja i tak udupi Sebastiana i z Anglią i z papierami, że ten błąd Sebastian zapamięta do końca życia.
Trumiński nie powinien reprezentować lubelskiego klubu. Wszyscy wiemy, że gdyby nie tragiczna sytuacja finansowa jeździłby wśród "amatorki" (jak wspomniał ktoś słusznie). Jego poziom sportowy jest naprawdę przeciętny a zachowanie żenujące zarówno wobec klubu i poza nim (niestety miałem okazję doświadczyć tego osobiście, nie przytoczę szczegółów bo szkoda gadki). Gówniarstwo! Sorry za określenie ale tak to właśnie wygląda. Sportowiec? Sportowiec to ktoś, kto zachowuje twarz pokornie przyjmując porażki a sukcesy zawdzięcza wysiłkowi i prawdziwemu oddaniu dla tego co robi. Trumiński jest karykaturą sportowca... Przykro mi to mówić bo sezon 2007, reklamowany jako "sezon wychowanków" był dla mnie czymś co powodowało szybsze bicie serca. Przez niego pozostaje wielki niesmak. Moja niechęć osobista do jego osoby to pikuś, liczyłem na niego jako SPORTOWCA i zrobił brzydką kopę... Temu panu już dziękujemy...
Powodzenia w życiu prywatnym, na żużlowym owalu ciężko będzie mi go ścierpieć...
Pozdrawiam.
Powodzenia w życiu prywatnym, na żużlowym owalu ciężko będzie mi go ścierpieć...
Pozdrawiam.
-
jataman22
Jego poziom sportowy jest naprawdę przeciętny a zachowanie żenujące zarówno wobec klubu i poza nim
Przeciętny w tym sezonie to jest Trojanowski, Kłopot, Węgrzyk czy Paluch, a Trumińskiemu daleko do przeciętności w żużlu. Jest miernotą i tyle, do tego zawsze ma najwięcej do powiedzenia, ja i tak się dziwie, że tak długo się z nim użerano. Zero wyniku, zero kultury no i jeszcze te wybryki...
jataman22 pisze:Przeciętny w tym sezonie to jest Trojanowski, Kłopot, Węgrzyk czy Paluch, a Trumińskiemu daleko do przeciętności w żużlu. Jest miernotą i tyle[...]
No i racja, jestem chyba zbyt "mientki", tu trzeba prosto z mostu! Trumiński kopie leżącego (jakim jest niestety nasz TŻ
jataman22 pisze:Szczerze.. to zycze Sebkowi wszystkiego najgorszego i mam nadzieje, ze zadnego frajera (czyt. nowego klubu) juz dlugo nie znajdzie.
nie przywykłem zgadzać się z korzeniem, ale podpisuję się pod tym tekstem obiema rękami.
Swoją drogą mam ogromną nadzieję, że teraz Jarek Siwek pokaze jaja i tak udupi Sebastiana i z Anglią i z papierami, że ten błąd Sebastian zapamięta do końca życia.
Również pod tym się podpisuje, gdzie zamiast mózgu to ma wodę w głowie i tego są skutki.
Jako kibic lubelskiego klubu od urodzenia jestem z nim i mam nadzieję że więcej tego idioty nie zobaczę na torze w barwach lubelskiego klubu.
Nie wiem za kogo on uważa się, z taką jazdą to powinien karierę kończyć bo już w tym sporcie nic nie zyska, jedynie co może zyskać to na pyskowaniu że to mu nie pasuje czy coś buc jeden.
Pokemon pisze:Głównym błędem Sebastiana był wybór niewłaściwego momentu swojej manifestacji jak i jej rodzaj. Sytuacja zrobiła się niezdrowa w decydującej fazie rozgrywek play-off![]()
Pozdrawiam
Manifestacja była bardzo dobrze przemyślana.
Jeżeli wygralibyśmy ten mecz, jak Trumiński mógłby zaprotestować??
-
jataman22
Ale niech każdy się zastanowi skąd wzięła się ta manifestacja Sebastiana? Widać nie ma atmosfery w drużynie (klubie?). I nie mówcie mi tu że to wina jego temperamentu,
Zastanowiłem się i piszesz stek bzdur. Tylko Trumiński mógł na taki pomysł wpaść, mowi o tym chociażby to iż taka sytuacja się wczesniej nie zdarzyła. Do cholery co ma atmosfera w klubie do kolesia któy jest po prostu kompletnym idiotą i robi coś, z czego cała Polskie się smieje.
Zgodzę się, to wcale nie jest wina jego temperamentu, ja bym obstawiał chorobę psychiczną.
Jeszcze jedno-odnośnie "nie chciał jechać". Otóż z niewolnika nie ma pracownika, co już wielokrotnie było udowodnione.
Wziął kase przed sezonem, ma kontrakt, gówno Nas obchodzi jego chęć. Dyrektor czy terener, mówi jedziesz i masz zbierac manatki i jechać.
Więc czy koszty związane są bezpośrednio z zagrywką Sebastiana?
Ale człowieku, tu chodzi o fakt, że koleś Nam zawalił i zabrał szansę, to było zwykłe chamstwo zamierzone, prymitywne i zaplanowane.
Czy Sebastian jest skończony sportowo? Nie sądzę. Zawodnik ma potencjał, ale nie ma sprzętu, tak jak nie mają go inni nasi zawodnicy, tylko oni głośno o tym nie mówią.
Kolejny stek bzdur... stary... od kiedy on ma potencjał ?? Trumiński to typ zawodnika, bardzo prostego start-moze sie utrzymam na motocyklu i nikt mnei nie wyprzedzi-meta. Po cholere mu sprzęt lepszy, jak ledwo trzyma sie na swoim w czasie biegów. Na szybszym by się zabił. Gdzie Ty widzisz ten potencjał, to ja doprawdy nei mam zielonego pojęcia.
Dziwne, że jeszcze nie pojawił się Wojteko ze swoim "powiedz mu to prosto w twarz" 
Myślę, że wszyscy, którzy mieli na to ochotę, wyrazili swoje zdanie na temat żenującej postawy Sebastiana, ale naprawdę teksty "idiota", "frajer" itd. na forum publicznym to trochę przesada. Mam jednocześnie nadzieję, że Trumińskiego spotkają gorsze konsekwencję niż forumowy lincz kibiców. Życzę mu tego
Myślę, że wszyscy, którzy mieli na to ochotę, wyrazili swoje zdanie na temat żenującej postawy Sebastiana, ale naprawdę teksty "idiota", "frajer" itd. na forum publicznym to trochę przesada. Mam jednocześnie nadzieję, że Trumińskiego spotkają gorsze konsekwencję niż forumowy lincz kibiców. Życzę mu tego
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"