Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
edward

Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 19.08.2007

#201 Postautor: edward » 20 sierpnia 2007, o 17:52

Może ? -No to go dawaj ! :D

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#202 Postautor: AGENCIK » 20 sierpnia 2007, o 18:16

Tak mi sie cos po głowie kołacze ze mamy juz jednego rosyjsko jezycznego zawodnika zakontraktowanego moze on by sie nadał do Grudziadza ? ? Nic nie tracimy bo chyba gorzej nie pojedzie niz Trumna i Franek razem wzieci a moze a nusz dorzuci potrzebne punkty?
Ciekawe czy by zechciał wystapic? Czy po tym jak go potraktowano wczesniej nie chce o nas słyszeć :idea: :idea: O kogo chodzi wszyscy chyba wiedza ale tak na przypomnienie chodzi o Charczenke

Awatar użytkownika
edward

#203 Postautor: edward » 20 sierpnia 2007, o 18:21

No przecież nie o Dawida.. :D
Aleksiej trochę w tamtym roku sobie tam pojeździł , więc miałby mały atut (w stosunku do np. Nieminena)

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#204 Postautor: Dobromir » 20 sierpnia 2007, o 18:28

Faktycznie mamy w składzie Charczenke i Nigmatzjanowa jeszcze:) zupełnie o nich zapomnialem hehe. A ktoś wie jak Charczenko jeździ w tym sezonie u ruskich?

natka
Kontakt:

#205 Postautor: natka » 20 sierpnia 2007, o 18:47

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... ial_id=404
SK Turbina Bałakowo: Saławat 0 (-,-,-,d)
w innych meczach chyba się nie pojawił

Sponsor

#206 Postautor: Sponsor » 20 sierpnia 2007, o 18:56

harry pisze:
Sponsor pisze:

Tak to jest, gdy jest człowiek-orkiestra, który w dodatku przeświadczony jest, że to jest JEGO klub.

Nie znudziło Ci się jeszcze to pieprzenie na jedno kopyto?
W czerwcu byli chętni na przejęcie tego klubu. I bez mrugnięcia oka zgodziłem się na wszystkie warunki. Do przejęcia nie doszło. Szkoda. Jeżeli Ci naprawdę zależy to czekam na jakąś wiadomość na PW.

Proszę mi wybaczyć, ale z Panem nie rozmawiam już ani ja, ani inni którzy byli skłonni prowadzić sponsoring klubu żużlowego. Dlaczego? Wystarczy jak Pan przeczyta raz jeszcze to co Pan napisał powyżej, w jakiej formie.

Firmę, którą reprezentuję naprawdę pieniądze nie parzą. Spokojnie poczekamy aż Pana jako osoby wielce kontrowersyjnej w klubie już nie będzie. Naprawdę mamy czas, klub żużlowy w Lublinie nie byłby ani pierwszym ani jedynym, który wspieramy finansowo. Dzisiaj zyskują na tym sponsoringu inne dziedziny sportu, może w przyszłym sezonie - jeśli zechce Pan w końcu odejść całkowicie od działalności w klubie - zyska na tym także Motor Lublin, czego ja jako kibic od lat kilkudziesięciu pragnąłbym wielce. Ale naprawdę bez Pana osoby i bez Pańskiego jakiekogokolwiek pośrednictwa, bo nie jest Pan osobą wiarygodną, o czym firma którą reprezentuję mogła się przekonać już kilkukrotnie.

z poważaniem
***Sponsor***

Smirnek_
Senior

#207 Postautor: Smirnek_ » 20 sierpnia 2007, o 18:56

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#208 Postautor: Gelo » 20 sierpnia 2007, o 19:08

Zdecydowanie jestem za rozwiązaniem zaproponowanym przez boxinga. Problemem moze byc tylko kwestia którą kiedyś podjął harry - sprawy sprzętowo - logistyczne to bolączka Rosjan. Podejrzewam, że kilka naszych klubów już wpadło na ten pomysł, a jakośnie słyszałem żeby Artem gdzieś trafił. Spróbować warto i chociaż nie gwarantuje to żadnych punktów daje jakieś nadzieje. Wolę jechać do Grudziądza i oglądać niepewnego Vodyakova niż stuprocentowe zero Maćka.

natka
Kontakt:

#209 Postautor: natka » 20 sierpnia 2007, o 19:16

Gelo pisze:Zdecydowanie jestem za rozwiązaniem zaproponowanym przez boxinga. Problemem moze byc tylko kwestia którą kiedyś podjął harry - sprawy sprzętowo - logistyczne to bolączka Rosjan. Podejrzewam, że kilka naszych klubów już wpadło na ten pomysł, a jakośnie słyszałem żeby Artem gdzieś trafił. Spróbować warto i chociaż nie gwarantuje to żadnych punktów daje jakieś nadzieje. Wolę jechać do Grudziądza i oglądać niepewnego Vodyakova niż stuprocentowe zero Maćka.

a nuż coś zdobędziepodczas gdy Maciek....wszyscy wiemy.
sprawy sprzętowo - logistyczne faktycznie może być trudno zorganizować, ale z drugiej strony gdy ktoś (mówię o zawodniku) decyduje się podpisać kontrakt to powinien się z tym liczyć, że może mieć kłopoty i odpowiednio starać się jakoś je minimalizować.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#210 Postautor: _piotrusss » 20 sierpnia 2007, o 19:16

Mógł zachować resztki honoru... szkoda, że tego nie zrobił.
"Definitywnie kończę z tym klubem. Decyzja o rozwiązaniu kontraktu została wysłana już do centrali przed tym meczem." :shock: :shock: :shock:
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Smirnek_
Senior

#211 Postautor: Smirnek_ » 20 sierpnia 2007, o 19:17

Tylko czy szesnastoletniemu chłopakowi będzie się chciało przyjeżdżać tysiące kilometrów na jeden mecz gdy nawet nie wie czy coś zarobi?

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#212 Postautor: boxing » 20 sierpnia 2007, o 21:39

Smirnek_ pisze:Tylko czy szesnastoletniemu chłopakowi będzie się chciało przyjeżdżać tysiące kilometrów na jeden mecz gdy nawet nie wie czy coś zarobi?

Z miesiac temu podczas dyskusji o mlodych zagranicznych talentach w topicu "roznosci" jeden z forumowiczow przekonywal, ze trudno rozmawiac o kontraktach z 16- czy 17-latkami, ze takich mlodych zawodnikow przerazaja dlugoletnie kontrakty, ze klub 1000 km od domu - troche w mysl zasady, ze "gdyby to bylo mozliwe, to pewnie jakis mlody by podpisal". I pare dni pozniej Tai Woffinden podpisal 4-letni kontrakt z Czestochowa.

Artem Vodyakov to szansa i ryzyko: na razie zapomnijmy o dluzszym kontrakcie, na razie potrzebny jest nam na ten jeden wyjazd - zobaczmy przynajmniej, co da sie z nim ugadac :!:

Nie mowie, ze z Vodyakovem bedzie latwo. "Latwo" to mozna pojechac do Grudziadza z Frankowem, Mackiem Michalukiem i brakiem zawodnika. I mozna "latwo" przegrac mecz.

Nikt nie odpowiedzial, czy byla chociaz proba kontaktu z Rosjaninem. Harry juz raz pisal o grzechu zaniedbania dotyczacym Hefe - kiedy nawet nie probowal wypozyczenia myslac, ze Czewa zawola kase za Niemca. Nie zawolala, a Hefe okazal sie strzalem w dziesiatke. Pomimo slabego ostatniego meczu - pare razy grudziadzanom sie przydal. Naprawde nie chcialbym ktoregos razu przeczytac na SF, ze Vodyakov podpisal gdzies w Polsce. A potem nie chcialbym przeczytac wpisu zdziwionego lubelskiego forumowicza " :shock: :shock: :shock: o kurde, a jednak byl do wziecia". Jest rozmowa, negocjacje, odmowa - konczy sie temat. Ale dobijajace jest "domyslne" podejscie, ze sie nie da. Nie proponuje Jasona Crumpa. Proponuje rozmowe z 16-letnim Rosjaninem.

Jest pewiem algorytm rozwiazywania problemow. Mozna oczywiscie poddac sie i od razu powiedziec, ze "nie da sie". Ale mozna najpierw zdiagnozowac problemy stojace na przeszkodzie, a potem poszukac sposobow ominiecia tych przeszkod, aby osiagnac cel. My musimy zaczac od pytania: co stoi na przeszkodzie, zeby Vodyakov pojechal w naszych barwach w najblizszym meczu w Grudziadzu?

Oczywiscie niezaleznie od staniecia na glowie i proby sprowadzenia Vodyakova, caly czas aktualny jest temat obco seniora. Jezeli w Grudziadzu ma sie zdarzyc sportowy cud - to musimy zastapic wszystkie slabe ogniwa.

Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Shack
Administrator

#213 Postautor: Shack » 20 sierpnia 2007, o 21:46

harry
Trener

#214 Postautor: harry » 20 sierpnia 2007, o 22:07

Sponsor pisze:
harry pisze:

Jeżeli Ci naprawdę zależy to czekam na jakąś wiadomość na PW.

Proszę mi wybaczyć, ale z Panem nie rozmawiam już ani ja, ani inni którzy byli skłonni prowadzić sponsoring klubu żużlowego.
Firmę, którą reprezentuję naprawdę pieniądze nie parzą. Spokojnie poczekamy aż Pana jako osoby wielce kontrowersyjnej w klubie już nie będzie.
z poważaniem
[/quote]
Ale ja właśnie o tym chciałem porozmawiać. Ile pieniędzy chce pan przeznaczyć na klub jak ja odejdę. Bo ja mogę odejść natychmiast ale muszę wiedzieć co klub na tym zyska.
Czekam na odpowiedź.
Mam nadzieję, że nie dostanę znowu opowieści o PR lub podobnych bajek.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#215 Postautor: boxing » 20 sierpnia 2007, o 22:30

Pietraszki, Burze i Rempaly znajdowaly polaczenie z Berwick do Polski - wiec z tym chyba nie bedzie problemu. Pozostanie zatem znalezc polaczenie powrotne. Moze lepiej, zeby zrobil to ktos z klubu i podsunal Finowi "gotowca" - zeby nie bylo, ze nasz straniero czegos "nie dopatrzyl, nie zauwazyl, nie znalazl".

Moze ktos sie jeszcze ustosunkowac do poruszonej pare postow wyzej "akcji Vodyakov" ?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Sponsor

#216 Postautor: Sponsor » 20 sierpnia 2007, o 22:40

harry pisze: Bo ja mogę odejść natychmiast ale muszę wiedzieć co klub na tym zyska.
Czekam na odpowiedź.

Klub odzyska dobre imię i wiarygodność a kibice z całej Polski nie będą musieli czytać jak to Szanowny Pan Prezes chciał "dać w papę" swojemu niesubordynowanemu zawodnikowi.
***Sponsor***

harry
Trener

#217 Postautor: harry » 20 sierpnia 2007, o 22:42

A gdzie odpowiedź?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meesha
Trener
Kontakt:

#218 Postautor: meesha » 20 sierpnia 2007, o 22:43

Sponsor pisze:Klub odzyska dobre imię i wiarygodność [...]
... i przestanie istnieć :? Prosiłem już - konkrety :!: Jest ktoś chętny dalej to pociągnąć czy będziemy dalej teoretyzować na ten temat przez 20 stron :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#219 Postautor: InDorka » 20 sierpnia 2007, o 22:49

boxing pisze:
Moze ktos sie jeszcze ustosunkowac do poruszonej pare postow wyzej "akcji Vodyakov" ?

Nie ma chetnych do odpowiedzi......to ja na slowko :D
Wczoraj w trakcie retransmisji meczu Tarnow -Torun o Vodyakowie rozmawiali sprawozdawcy Feddek i Wojcik. Dostal okreslenie "MAGATALENT".
Juz samo to okreslenie wskazuje ,ze szybko gdzies zakotwiczy na dobre,nie pozwola mu na trzaskanie punktow tylko u siebie.Ciekawe kto nas ubiegnie ?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

harry
Trener

#220 Postautor: harry » 20 sierpnia 2007, o 22:55

Sponsor pisze:
harry pisze: Bo ja mogę odejść natychmiast ale muszę wiedzieć co klub na tym zyska.
Czekam na odpowiedź.

Klub odzyska dobre imię i wiarygodność a kibice z całej Polski nie będą musieli czytać jak to Szanowny Pan Prezes chciał "dać w papę" swojemu niesubordynowanemu zawodnikowi.

Czyli znowu bajanie. Jak napisał Torsen: Nigdy konkretnej odpowiedzi.
Za to ja dam jutro bardzo konkretna odpowiedź na temat Sponsora :lol: 8) 8) 8)

Koper
Trener
Kontakt:

#221 Postautor: Koper » 20 sierpnia 2007, o 23:00

harry pisze:Czyli znowu bajanie. Jak napisał Torsen: Nigdy konkretnej odpowiedzi.
Za to Torsen napisał wiele konkretów do których juz Sponsor nie raczył sie odnieść pomimo ze byly skierowane do jego potoku wypowiedzi :roll:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#222 Postautor: Łoptymista » 20 sierpnia 2007, o 23:03

Sponsor pisze:Klub odzyska dobre imię i wiarygodność a kibice z całej Polski nie będą musieli czytać jak to Szanowny Pan Prezes chciał "dać w papę" swojemu niesubordynowanemu zawodnikowi

Sponsorze przybywaj
Wkrocz jutro do klubu. Rzuc Siwkowi "jestes pan zwolniony", podstaw taczki, wywal za brame. Pogon amatorow, zacznij odbudowe imienia klubu i swietnosci zuzla w Lublinie, a imie twoje zlotymi czcionkami zapisane bedzie.
Tylko zacznij cos robic, a nie tylko napierdzielasz incognito jak cos zle pojdzie. W wiekszosci spraw jakie poruszyles zgadzam sie z toba, ale ty ponoc masz srodki zeby cos zmienic. Zrob to, albo zamilknij. Flekowanie klubu po takim meczu jak ten w Grudziadzu idzie nam dobrze nam bez twojego wsparcia.

harry
Trener

#223 Postautor: harry » 20 sierpnia 2007, o 23:25

Tak wkurzyć Łoptymistę - nieocenione.
A mnie zaczyna to już śmieszyć

Awatar użytkownika
Arkadiusz

#224 Postautor: Arkadiusz » 20 sierpnia 2007, o 23:50

Wielce Szanowny Panie Sponsorze

Naprawde skonczymy juz z ta dziecinada na forum. Jesli ma Pan pomysl i srodki na prowadzenie klubu to dlaczego nie napisze Pan wkoncu jakis konkretow. Ciagle jakies obiecanki i toczenie forumowej wojny z harrym. Jesli tak bardzo obrzydl Panu obecny prezes i nie chce Pan z nim rozmawiac to przeciez mozna to wszystko zalatwic tylko wczesniej musza byc konkrety - harry juz pare razy o nie pytal i ciagle nie uzyskujemy odpowiedzi.

Albo ta forumowa nagonka na harrego sie skonczy i zacznie Pan realizowac swoje plany albo wroc Pan do kasowania biletow .

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#225 Postautor: Carew » 20 sierpnia 2007, o 23:54

harry pisze:Za to ja dam jutro bardzo konkretna odpowiedź na temat Sponsora :lol: 8) 8) 8)

To co Harry po północy napiszesz odpowiedź 8) 8)
----- FORZA JUVE -----