Play-off 1 runda TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 12.08.2007
Re: Play-off 1 runda TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 12.08.2007
Widzę koleżanko Kasieńko, ze sama bzdury wypisujesz. A właściwie w ogóle nie wiesz co piszesz i masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ale nie przejmuj się. To około połowa Polaków ma takie problemy. Ja napisałem, ze Franciszek pokłócił się ze sponsorem a TY napisałaś, że ja piszę bzdury bo sponsor pokłócił się z Franciszkiem bo ten woli etanol zamiast metanolu...l

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Kasieńka pisze:""harry napisał(a):
Odnośnie wyjazdu do Grudziądza:
1. Zawodnik S. Trumiński nie chce słyszeć o tym wyjeździe bo nie ma sprzętu na beton i generalnie nie lubi jeździć na betonie i tak poza tym to chciałby pojechać do Anglii pojeździć w następnym klubie.
2. Zawodnik T. Piszcz skręcił nogę w kolanie więc jego występ jest mało prawdopodobny.
3. Zawodnik M. Franków pogniewał sie ze sponsorem i nie chce jechać.
4. Zawodnik K. Nieminen nie ma mechanika na ten mecz bo ten będzie akurat przy porodzie swojego potomka.
5. Natomiast zawodnik S. Johnston nie reaguje na różnego rodzaju monity i zaproszenia od tygodnia.
do Harry;
Bzdury opowiadasz.JAk Franek bedzie jeździł na metanolu a nie na etanolu to będzie wszystko dobrze i sponsor nie będzie się na Niego gniewał.
mam do ciebie pytanie za 1000000 punktów. Czy ty w ogóle wiesz, kto to jest ten Harry? Jak nie to "oszczędź" się i nie pisz, bo nie tylko my jako kibice to czytamy, ale też zawodnicy klubu jak i sponsorzy... więc jak nie wiesz kto to Harry to lepiej zaSTOPuj...bo robisz kichę sobie i na forum...to osoba która akurat najlepiej zna sytuację lubelskiego klubu pod każdym względem zarówno finansowym jak i organizacyjnym...
ps. wracając do tematu tego meczu, to kto ma jechać jak nie jedzie Piszcz?
vadik pisze:$korzen$ pisze:harry pisze:Odnośnie wyjazdu do Grudziądza:
1. Zawodnik S. Trumiński nie chce słyszeć o tym wyjeździe bo nie ma sprzętu na beton i generalnie nie lubi jeździć na betoniei tak poza tym to chciałby pojechać do Anglii pojeździć w następnym klubie.
To, ze Truminski jest patalachem nie potrafiacym przez 4 okrazenia utrzymac motocykla wiem od dawna, ale ze jest az tak bezczelna gnida to nie podejrzewalem
widze odwazni jestescie... chciałbym widzieć jak mówicie mu to w twarz? Jeśli nie mieliście okazji to Sebastian jest dzień w dzień w klubie wiec śmiało...
"Hamuj, Korzeń, bo jak nie, to Wojteko namierzy Cię wypytując znanych sobie forumowiczów, np. Gela, po czym wystawi Cię na pożarcie 160-centymetrowemu zabijace Trumińskiemu i po Tobie."
Powiem tak: to jest żałosne i po stokroć żałosne.
Kibic ma swoje zdanie, a wy odsyłacie go z jego roszczeniami do zawodnika?
Proste pytanie: jeśli to byłoby jedynym kryterium słuszności krytyki, to kto zdecydowałby się skrytykować jakiegokolwiek zawodnika NFL?
Zostawcie człowieka w spokoju. Ma swoje zdanie i fakt, że nie zamierza go bronić przed zawodnikiem pięściami nie oznacza NIC, w szczególności nie oznacza niesłuszności krytyki.
A ja tam liczę na dobry występ Tomka...
Torsen pisze:"Hamuj, Korzeń, bo jak nie, to Wojteko namierzy Cię wypytując znanych sobie forumowiczów, np. Gela, po czym wystawi Cię na pożarcie 160-centymetrowemu zabijace Trumińskiemu i po Tobie."
Powaznie mowisz ?
Jakas ukryta eSBecka natura wychodzi z niego czy co ?
Torsen pisze:"Hamuj, Korzeń, bo jak nie, to Wojteko namierzy Cię wypytując znanych sobie forumowiczów, np. Gela, po czym wystawi Cię na pożarcie 160-centymetrowemu zabijace Trumińskiemu i po Tobie."
żałosny to Ty jestes Torsen, juz kiedys pisalem, abys dal sobie spok. ze swoimi "madrosciami" na forum ale widze ze niewiele zrozumiales "mózgowcu". Ostatnie chamskie twoje wpisy na forum utwierdzily mnie tylko w przekonaniu ze niewarto dyskutowac z Toba. $korzen$'ia ponioslo jak widze jednorazowo, ale Ty za to masz glupote przypisana dyfultowo od urodzenia.
wojteko pisze:żałosny to Ty jestes Torsen,
Jak na moje oko, to są podstawy, żeby Cię zbanować.
Bardzo proszę adminów o zwrócenie użytkownikowi Wojteko uwagi na to, do czego służy, a do czego nie służy forum żużlowe.
juz kiedys pisalem, abys dal sobie spok. ze swoimi "madrosciami" na forum ale widze ze niewiele zrozumiales "mózgowcu".
Mam gdzieś, co "już kiedyś pisałeś", nie oczekuję żadnych porad od Ciebie.
Rozumiem, że nazywając kogoś "mózgowcem", chcesz mu naubliżać. Niech każdy to sobie zinterpretuje po swojemu. Dla mnie to nic złego.
Ostatnie chamskie twoje wpisy na forum
Przejrzałem archiwum i nic chamskiego w swoich ostatnich wpisach nie znalazłem. Dalej też chyba trudno byłoby znaleźć coś chamskiego. Ale oczywiście, możesz mi udowodnić, że się mylę
utwierdzily mnie tylko w przekonaniu ze niewarto dyskutowac z Toba.
No to Bogu dzięki, wreszcie skończą się Twoje trafione niczym kulą w płot komentarze. Trzymam za słowo. Mógłbyś jeszcze obiecać, że nie będziesz mnie poszukiwał na trybunach? Niby nie chcesz ze mną gadać, ale słyszę, że mnie poszukujesz. W jakim celu? Pobić mnie chcesz? Napisz to publicznie, jak mnie tkniesz, będą podstawy do dobrania Ci się do Ciebie po mojemu, czyli przez "mózgowców".
$korzen$'ia ponioslo jak widze jednorazowo, ale Ty za to masz glupote przypisana dyfultowo od urodzenia.
Jeśli tyle we mnie głupoty, co chamstwa w ostatnich postach, to chyba nie ma tragedii.
Odstosunkuj się, proszę, ode mnie. Po pierwsze, nikogo Twoje opinie na mój temat nie interesują. Po drugie, ich prezentowanie tutaj jest łamaniem regulaminu forum. Po trzecie, inwektywy wypisywane przez Ciebie nie robią na mnie najmniejszego wrażenia. Poniał?
- tezetomaniak
- Trener
panowie.. PW
tylu modów, żaden nie zamkmnie tematu...
tylu modów, żaden nie zamkmnie tematu...