TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

Re: TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz

#126 Postautor: Regdal » 6 sierpnia 2007, o 21:50

grzesieck pisze:ten pierwszy wynik 9+3 w 4 startach osiagnal w wieku 17 lat, bo chyba tyle mial Daniel w 2000 roku, prawda?

Jakich miał wówczas przeciwników, i czy to była 1-sza czy 2-ga liga ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#127 Postautor: grzesieck » 6 sierpnia 2007, o 22:14

meesha pisze:Ale tu nie chodzi o ligę tylko o to, że w maczach z tak słabo dysponowanym przeciwnikiem wypadałoby Rafałowi już robić ok. 10 punktów w miarę "lekką ręką" (a że potrafi pokazał w Krośnie w poprzednim sezonie) :)
Zresztą nie chodzi też o wiek tylko o możliwości. Karol Polak już z 10 lat kręci kółka po torze i co? I nic :?

dokladnie o to mi chodzi, nie patrzmy na to jakich mial przeciwnikow, co z tego, ze Daniel mial w tym meczu z Wanda za rywali Slaczke, Sitka czy Przygodzkiego, a Rafal wczoraj Staszka czy Puszakowskiego skoro ci dwaj ostatni prezentowali sie wczoraj na poziomie owczesnej Wandy Krakow. Daniel w wieku juniora praktycznie w kazdym meczu wygrywanym bardzo wysoko robil dwucyfrowki. Rafal w swoim debiutanckim sezonie na torze w Krosnie potrafil pokonac Trojanowskiego czy Lukaszewicza, a rok pozniej na swoim torze pomimo wygranego startu przegrywa z takim Brzozowskim, choc powinien go wozic z zamknietymi oczami, zreszta nie chodzi mi tylko o wczorajszy mecz a o caly sezon, przeciez na wyjazdach Rafal kompletnie nie istnieje.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#128 Postautor: bkapusta » 6 sierpnia 2007, o 22:23

grzesieck pisze:
meesha pisze:Ale tu nie chodzi o ligę tylko o to, że w maczach z tak słabo dysponowanym przeciwnikiem wypadałoby Rafałowi już robić ok. 10 punktów w miarę "lekką ręką" (a że potrafi pokazał w Krośnie w poprzednim sezonie) :)
Zresztą nie chodzi też o wiek tylko o możliwości. Karol Polak już z 10 lat kręci kółka po torze i co? I nic :?

dokladnie o to mi chodzi, nie patrzmy na to jakich mial przeciwnikow, co z tego, ze Daniel mial w tym meczu z Wanda za rywali Slaczke, Sitka czy Przygodzkiego, a Rafal wczoraj Staszka czy Puszakowskiego skoro ci dwaj ostatni prezentowali sie wczoraj na poziomie owczesnej Wandy Krakow. Daniel w wieku juniora praktycznie w kazdym meczu wygrywanym bardzo wysoko robil dwucyfrowki. Rafal w swoim debiutanckim sezonie na torze w Krosnie potrafil pokonac Trojanowskiego czy Lukaszewicza, a rok pozniej na swoim torze pomimo wygranego startu przegrywa z takim Brzozowskim, choc powinien go wozic z zamknietymi oczami, zreszta nie chodzi mi tylko o wczorajszy mecz a o caly sezon, przeciez na wyjazdach Rafal kompletnie nie istnieje.

True, true...

O tym mowie.

A silne lobby 'sukcesu' mowi o rozwoju, o zachecaniu mlodego, o jego wspanialych sukcesach.

A moim zdanim objechanie u siebie Mroczka i Jamrozego - bo do tego sprowadza sie ostatni wystep Rafala - to zaden powod do swietowania.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#129 Postautor: Regdal » 7 sierpnia 2007, o 19:19

Po raz kolejny zalecam cierpliwość i spokój,rozbudzanie niepotrzebnie apetytów nieczemu w tym sporcie nie służy,a tymczasem,cieszcie się z tego co macie,bo niebawem i to możecie stracić.Brak szkolenia,trudności finansowe,kłopoty organizacyjne,nikłe zainteresowanie sponsorów,- czy ktoś wogóle bierze to pod uwagę ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Smirnek_
Senior

#130 Postautor: Smirnek_ » 7 sierpnia 2007, o 20:08

No w tym momencie nawet nie mamy się z czego cieszyć. Jego rówieśnik Artur Mroczka pojechał w finale MIMP.

Awatar użytkownika
Danielo
Kontakt:

#131 Postautor: Danielo » 7 sierpnia 2007, o 21:02

Artur teraz to dobry zawodnik...a jeszcze rok temu walczył z Mackiem Michalukiem w meczu z TŻL - GTŻ (60-29)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#132 Postautor: bkapusta » 7 sierpnia 2007, o 21:07

Danielo pisze:Artur teraz to dobry zawodnik...a jeszcze rok temu walczył z Mackiem Michalukiem w meczu z TŻL - GTŻ (60-29)

Faktycznie akurat u tego juniora mozna zobaczyc rozwoj.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#133 Postautor: Regdal » 7 sierpnia 2007, o 21:56

Smirnek_ pisze:No w tym momencie nawet nie mamy się z czego cieszyć. Jego rówieśnik Artur Mroczka pojechał w finale MIMP.

Skoro nie macie się z czego cieszyć to macie problem,awans do finału MMPPK,po efektownie wygranych wyścigach z dużo starszymi i bardziej doświadczonymi juniorami z ekstraligi, dawno nie był udziałem młodzieżowców z Lublina,tymbardziej ,że w tym mieście i klubie się nie przelewa.To jednak szybko poszło w zapomnienie.
Co zaś tyczy się meczów ligowych to warto wspomnieć, że w tym roku jak nigdy dotychczas roi się od nazwisk bardzo dobrych zawodników zarówno krajowych jak i zagranicznych.Czy zaledwie 17-letni młody chłopak ma z nimi wygrywać ? Dobrze jeżdżących juniorów również nie brakuje,na kim te zdobycze punktowe przez was oczekiwane ma robić wciąż jeszcze mało doświadczony i objeżdżony Rafał ? Ktoś powie - to niech się objeżdża,niech jeździ jak najwięcej i zdobywa doświadczenie,owszem na miarę finansowych możliwości klubu i otoczenia zawodnika to się odbywa,ale nie od razu przyjdą bardzo dobre wyniki.Jeszcze na to musimy poczekać.W tym sporcie nie ma nic na żądanie.
A co do Mroczki,to chwała jemu za to, że robi zauważalne postępy,życzę temu juniorowi samych sukcesów.

www.wolinski.com.pl

ivan.m

#134 Postautor: ivan.m » 10 sierpnia 2007, o 14:15

Czy dostepne sa gdzies zdjecia z meczu? Jak nie to po c*** siedza ci faceci na murawie??

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#135 Postautor: grzesieck » 10 sierpnia 2007, o 15:06

a przepraszam, ilu tych facetow na murawie widziales na ostatnim meczu?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#136 Postautor: Cooper » 10 sierpnia 2007, o 15:29

ja widzialem ze czteru:) Tearz to juz nawet na syfach nie ma (albo sa rzadko) fotek... Nie mowiac o galerii shackowej 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#137 Postautor: tezetomaniak » 10 sierpnia 2007, o 15:30

i jaki jest tego powód ? :? nikomu sie juz nie chce pykać zdjęc ? :|

ivan.m

#138 Postautor: ivan.m » 10 sierpnia 2007, o 15:38

Nie przygladalem sie dokladnie ale 3 bylo na pewno

meesha
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: meesha » 10 sierpnia 2007, o 16:06

Nie przygladalem sie dokladnie ale 3 bylo na pewno
W tym dwóch wirażowych :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#140 Postautor: grzesieck » 10 sierpnia 2007, o 16:15

w trakcie biegow nominowanych na murawie obecny byl tylko Stanislaw Szalak, ktory jak wiadomo nie umieszcza swoich zdjec w internecie tylko je sprzedaje przed kazdym ze spotkan obok budki sedziowskiej
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#141 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2007, o 16:56

ivan.m pisze:Czy dostepne sa gdzies zdjecia z meczu? Jak nie to po c*** siedza ci faceci na murawie??

A Ty k***a kto? Car Rosji? Zaplaciles komus za foty zeby ich tak stanowczo sie domagac?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

ivan.m

#142 Postautor: ivan.m » 10 sierpnia 2007, o 19:06

A czy ja gdzies domagalem sie zdjec??

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#143 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2007, o 19:18

ivan.m pisze:A czy ja gdzies domagalem sie zdjec??

...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#144 Postautor: bartosch » 10 sierpnia 2007, o 20:39

Cooper pisze:ja widzialem ze czteru:) Tearz to juz nawet na syfach nie ma (albo sa rzadko) fotek... Nie mowiac o galerii shackowej 8)

shack sie zakochal i teraz nie bedzie nic :)
carpe diem!

harry
Trener

#146 Postautor: harry » 11 sierpnia 2007, o 01:01

Akurat z Shackiem to nie ma problemów w przeciwieństwie co do po niektórych.
Jak coś obieca to zrobi.
A nie żeby w ostatniej chwili szukać wyjścia z sytuacji bez wyjścia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Shack
Administrator

#147 Postautor: Shack » 11 sierpnia 2007, o 09:35

Gawrzyk pisze:prócz dzieci ;-)

i wzajemnie ;]