Mecz już w niedziele, więc zakładam temat, jeśli Grudziądz przyjedzie w takim składzie jak w tą niedziele to znów pewnie będą baty z drugiej strony jeśli do Lublina zawitają Hefenbrock i Stange to sądze, że już tak łatwo nie będzie.
Wystawił bym taki skład:
1.Jeleniewski
2.Z/Z
3.Stachyra
4.Trumiński
5.Śledź
6.Michaluk
7.Klimek
Play-off 1 runda TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 12.08.2007
Play-off 1 runda TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 12.08.2007
Ostatnio zmieniony 7 sierpnia 2007, o 14:44 przez Filip, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Play-off 1 runda TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 12.08.2007
A ja bym niczego nie zmieniał. Takie same pary jak w niedziele i zz za Tomka
Jeśli wynik po kilku biegach będzie bardzo wysoki na naszą korzyść to niech Michaluk i Klimek jadą ile sie da!
- tezetomaniak
- Trener
Obawiać się mozna tyko Hefe. Stange po kontuzji nie zrobi dużo.. Zresztą uważam, że nawet bez kontuzji i tak by nie u nas nie szalał. Puszakowski i Staszek zrobią zapewne klika punktów więcej, Brzozowski pojedzie swoje (około 6-7 punktów) i może być gorąco 
I tak wszystko zalezy jakim składem pojedziemy do Grudziądza. Jeśli bez obco to nie mamy czego szukać....
I tak wszystko zalezy jakim składem pojedziemy do Grudziądza. Jeśli bez obco to nie mamy czego szukać....
Mam do ciebie pytanie ile razy juz bylo powiedziane na tym forum ze do konca sezonu zadnego obco nie bedzie. Czy to ciezko zrozumiec ze przed kazdym meczem musisz to walkowac??
ivan.m do tezetomaniak'a pisze:ile razy juz bylo powiedziane na tym forum ze do konca sezonu zadnego obco nie bedzie. Czy to ciezko zrozumiec ze przed kazdym meczem musisz to walkowac??
a to co
wczoraj w innym temacie Gawrzyk pisze:taki jest plan. zabieramy sie do jego realizacji. Jeden obco juz zalatwiony z rańca. Z resztą się zobaczy..
sam nie wiem co o tym myslec
to bedzie wkoncu jakis obco w tym sezonie jeszcze?? 
- tezetomaniak
- Trener
trzeba ivan czytac forum a potem sie wypowiadac...
dzieki wojteko ze nie musiałem tego szukac
dzieki wojteko ze nie musiałem tego szukac