TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

Re: TÅ» Lublin-GTÅ» GrudziÄ…dz

#26 Postautor: tezetomaniak » 3 sierpnia 2007, o 14:07

Cooper pisze:
tezetomaniak pisze:porazka z GTŻ by sprawila ze na play off przy dobrej pogodzie zasiadłoby z 1000 osob..

taaa, a zwyciestwo sprawi, ze na play offy przyjdzie 5000...

czy ja coś takiego powiedziałem ?
chodzi o to że porażka z Grudziądzem na własnym torze (przy wygranej z Gorzowem czy Gnieznem na wyjeździe) to WSTYD ...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#27 Postautor: Cooper » 3 sierpnia 2007, o 14:08

wstyd, wstydem (choc dla mnie to nie bedzie jakas wielka niespodzianka, bez przesady), ale napisales o frekwencji, a moim zdaniem wynik tego meczu nie ma na to za wielkiego wplywu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
fafel16
Szkółkowicz

#28 Postautor: fafel16 » 3 sierpnia 2007, o 16:24

wedlug mnie ma wplyw wynik na frekwencje. Na poczatku sezonu kolo 4tys chodzilo na mecze a teraz 2,5tys. Wiec po porazce z gkm-em(jesli tak bedzie) przyjdzie okolo 700osob

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#29 Postautor: Cooper » 3 sierpnia 2007, o 16:39

fafel16 pisze:wedlug mnie ma wplyw wynik na frekwencje. Na poczatku sezonu kolo 4tys chodzilo na mecze a teraz 2,5tys.

No a na Nielsena 18 tys. 8)

Jezeli wyjazdowe zwyciestwo z Gnieznem, czy tez wygrana u siebie z Gorzowem nie wplynela na frekwencje, to o czym my tu mowimy. Jako kontrprzyklad sytuacja po meczu z Rybnikiem gdzie frekwencja sie tez jakos za bardzo nie obnizyla. Na poczatku sezonu zawsze jest wiecej ludzi, pozniej jak sie okazuje, ze nie walczymy o awans, czesc rezygnuje. Tylko zdecydowana walka o extralige moze tutaj wplynac na frekwencje. natomiast duzo gorszej od obecnej nie bedzie. Jesli juz to na meczach o pitruche takich jak najblizszy niedzielny.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: meesha » 3 sierpnia 2007, o 16:44

Żeby to wszystko było takie proste jak się niektórym wydaje :roll: A tymczasem na frekwencję większy wpływ niż wyniki mają takie głupie czynniki jak: pogoda, godzina rozpoczęcia meczu, dzień tygodnia, wakacje (urlopy) itd...

Co do samego meczu to mam nadzieję, że wypożyczając Karola do Grudziądza zastrzegliśmy, że nie może jechać przeciwko nam :?: :) Bo jak nie to może być ciężko 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Mezzi
Szkółkowicz

#31 Postautor: Mezzi » 3 sierpnia 2007, o 17:18

Ehh,sportowefakty podały,że mecz jest o 17,a nasza strona podaje,że 0 18.Wkońcu,który termin jest właściwy?Jedzie Franków czy Trumna?Piszcz da radę jeszcze jechać?bo kiepsko u niego ze sprzętem.
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#32 Postautor: InDorka » 3 sierpnia 2007, o 17:50

tezetomaniak pisze:porazka z GTŻ by sprawila ze na play off przy dobrej pogodzie zasiadłoby z 1000 osob..

Mnie tez denerwuja takie proroctwa ,a jak wygramy,to przyjdzie.........tyle, a jak przegramy to tylko najwierniejsi. Ile razy i po co mozna walkowac ten temat i przed kazdym meczem gdybac.Wszyscy wiemy,ze jakby ciocia miala kolka to by wozkiem byla.
Tak sobie mysle,ze jak nasz stadion bedzie mial miejsc siedzacych 16 tysiecy,to kazdy bieg bede ogladala z innego miejsca obchodzac caly stadion tam i z powrotem,no chyba,ze urodzi sie kilkanascie tysiecy nowych zagorzalych kibicow w ciagu 4 lat.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#33 Postautor: grzesieck » 3 sierpnia 2007, o 19:53

Mezzi pisze:Ehh,sportowefakty podały,że mecz jest o 17,a nasza strona podaje,że 0 18.Wkońcu,który termin jest właściwy?Jedzie Franków czy Trumna?Piszcz da radę jeszcze jechać?bo kiepsko u niego ze sprzętem.

z tego co mowil trenejro to piszcz nie jedzie do konca sezonu
METHANOL ADVENTURE TEAM

zenek

#34 Postautor: zenek » 3 sierpnia 2007, o 19:57

no to zaje***e . . .
lecimy Panowie, lecimy . . .

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#35 Postautor: Dobromir » 3 sierpnia 2007, o 20:05

Obraził się czy co??

Awatar użytkownika
AdhezjA

#36 Postautor: AdhezjA » 3 sierpnia 2007, o 20:33

Podobno właśnie tak jest...niestety:/

Trzeba coś zrobić żeby w nastepnym sezonie wzrosła liczba kibiców na naszym stadionie... mam kilka pomysłów, ale najpierw mam nadzieje że wogóle w Lublinie będzie jeszcze żużel...
Bo jesli chodzi o ten mecz to myślę, że niestety nie możemy liczyc na dużą liczbę fanow:/ i juz nic nie można z tym zrobić... oby pogoda dopisała bo jak jej nie będzie to juz całkiem będzie cienko:/
Nadzieja matką głupich... nadzieja moją matką...

meesha
Trener
Kontakt:

#37 Postautor: meesha » 3 sierpnia 2007, o 20:50

Przepraszam, że nie na temat ale trzeba to podkreślać na każdym kroku gdyż wiele osób żyje w tym błędnym przeświadczeniu :)

zapach spalonego metanolu...

Metanol jest bezwonny, znaczy się nie ma zapachu :D
"Żużlowy zapach" wydziela się podczas spalania rycyny, która jest składnikiem oleju silnikowego :idea:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#38 Postautor: Fork » 3 sierpnia 2007, o 20:58

z tego co mowil trenejro to piszcz nie jedzie do konca sezonu

Kurna .. :lol:
troche forum bylo na "urlopie" ;) i juz jakies niewyjasnione sytuacje..
Moze ktos wyjasnic sprawe Tomka? Nie pojechal w Poznaniu a teraz grzesieck pisze, ze nie jedzie do konca sezonu.. :shock:
Jakies nieciekawe klimaty sie porobily.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
pavell

#39 Postautor: pavell » 3 sierpnia 2007, o 21:02

Niedługo okaze sie ze nikt z naszych nie bedzie jezdził do konca sezonu. Najpierw miało byc do konca sezonu bez obco, teraz juz jest tez bez Piszcza, pewnie po meczu z Grudziadzem do tego towarzystwa dołączy ktos następny... :?
Coraz marniej to wygląda!

Czarek
Trener

#40 Postautor: Czarek » 3 sierpnia 2007, o 21:32

zenek pisze:no to zaje***e . . .
lecimy Panowie, lecimy . . .

Przewidziałem to po wygranym meczu w Gnieźnie. Kasy nie oszukamy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Filip
Junior

#41 Postautor: Filip » 3 sierpnia 2007, o 21:54

dziwne, dzisiaj piszcz trenowal na stadionie

Awatar użytkownika
Bryczkowski
Kontakt:

#42 Postautor: Bryczkowski » 3 sierpnia 2007, o 22:35

ja uważam że to dobrze bo piszcz w tym sezonie jeździ słabo a tak można zrobić za niego zz.

meesha
Trener
Kontakt:

#43 Postautor: meesha » 3 sierpnia 2007, o 22:46

ZZ ma sens jak się ma czterech dobrych seniorów, którzy zastąpią "chorego". A jak to u nas wygląda wiemy doskonale (patrz mecz w Poznaniu). A poza tym jeśli Dawid walnie kilkanaście punktów to na play-off wskoczy do trójki naszych zawodników z najwyższą średnią właśnie w miejsce Piszcza...

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

Re: TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz

#44 Postautor: dilucio » 4 sierpnia 2007, o 00:19

jutro albo w niedziele bedzie mozna jakos wczesniej zakupic bilety na mecz??

Ge(L)o
Trener

#45 Postautor: Ge(L)o » 4 sierpnia 2007, o 00:21

Na moje oko mamy do odjechania jeszcze 10 meczów. Nie damy rady sprzętowo ani finansowo, nie ma bata.

meesha
Trener
Kontakt:

#46 Postautor: meesha » 4 sierpnia 2007, o 00:29

Zdaje mi się, że maksymalnie jeszcze 9 meczy (baraże są chyba nadal klasycznym dwumeczem), co i tak jest niewielkim pocieszeniem :?

janek
Kadrowicz

#47 Postautor: janek » 4 sierpnia 2007, o 10:26

Jak tam wyglądał wczorajszy trening?? Kto najlepiej wypadł??
Dlaczego Piszcz nie jechał w Poznaniu? wyjasnił to ktoś?? brak sprzętu czy jak?

Po opadach deszczu nawierzchnia zmieni się na bardziej przyczepną, ciekawe czy nie będzie niespodzianką dla naszych. Może przynajmniej Jeleń spasuje się jutro do południa 8)

Filip
Junior

#48 Postautor: Filip » 4 sierpnia 2007, o 14:55

Wg mnie zdecydowanie Daniel najlepszy, Rafał był też szybki na początku wygrywał z Piszczem ale potem Piszcz był lepszy,Maciek znacznie lepszy od Polaka

meesha
Trener
Kontakt:

#49 Postautor: meesha » 4 sierpnia 2007, o 15:17

Ooo widzę, że bardzo gościnni jesteśmy :) Dwa dni przed meczem trenuje sobie u nas zawodnik gości... Może też pozostałych zaprosić :?: :)

Awatar użytkownika
smerf_997
Junior

#50 Postautor: smerf_997 » 4 sierpnia 2007, o 16:25

meesha pisze:Co do samego meczu to mam nadzieję, że wypożyczając Karola do Grudziądza zastrzegliśmy, że nie może jechać przeciwko nam :?: :) Bo jak nie to może być ciężko 8)

było to zastrzeżone ale jak pokazał czas odstąpiliśmy od tego(nie wiem czy to był wyjątek) na eliminacjach par klubowych młodzieżowców.ciekawe jak będzie jutro...

i jeszcze jedno pytanie.czy bilety beda tak jak na plakatach za 17 zl normalny czy za 18 tak jak na tzlublin.com?
Obrazek