Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#552 Postautor: Mars » 15 grudnia 2003, o 18:58

Gawrzyk pisze:Co do Karlsona to jest o wiele tanszy nizby sie wydawalo bo artykulach w prasie. Sam przyznał, ze ma stawki nizsze niz te ktore dostawal w Tarnowie w zeszłym roku.
W sprawie Lindgrena Mars nie masz racji. On mogl podpisac kontrakt na 5-6 spotkań.
O Stefanim od poczatku mowilem, ze na dobrym sprzecie moze zwojowac wiele. A Fleming taki sprzecik mu powinien zapewnic...

no wlasnie niebylem dokonca przekonany co donigo (Lindgren) ale do Stefcia sie juz przyzwyczailem na 2 obco mozebyc co do Ljunga to napewno nie jest lepszy od Wegra

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

max3
Zawodowiec

#553 Postautor: max3 » 15 grudnia 2003, o 21:50

No to mamy najlepszego obcokrajowca ,bedziemy miec najlepszych juniorow no lacznie z Gorzowem,seniora z pierwszej 5 1 ligii ,tylko pozostaje nam uzupelnic skald oprocz Sledzia jeszcze jednym seniorem gwarantujacym powyzej 10 punktow w meczu i mozemy walczyc o Extralige.

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#554 Postautor: Przemas » 15 grudnia 2003, o 22:01

max3 pisze:No to mamy najlepszego obcokrajowca ,bedziemy miec najlepszych juniorow no lacznie z Gorzowem,seniora z pierwszej 5 1 ligii ,tylko pozostaje nam uzupelnic skald oprocz Sledzia jeszcze jednym seniorem gwarantujacym powyzej 10 punktow w meczu i mozemy walczyc o Extralige.

Prorokuje że tym seniorem będzie Robert Dados :!: :twisted:
Z obcokrajowcami trafiłem :!: 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#555 Postautor: grzesieck » 16 grudnia 2003, o 08:32

PRZEMAS pisze:
max3 pisze:No to mamy najlepszego obcokrajowca ,bedziemy miec najlepszych juniorow no lacznie z Gorzowem,seniora z pierwszej 5 1 ligii ,tylko pozostaje nam uzupelnic skald oprocz Sledzia jeszcze jednym seniorem gwarantujacym powyzej 10 punktow w meczu i mozemy walczyc o Extralige.

Jakbyś z Dadim też trafił to byłoby zajebiście!!! Strasznie lubie tego zawodnika i zycze mu jak najlepiej, niewazne czy we Wrocku czy u nas...ale mam nadzieje ze u nas :P
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#556 Postautor: Maxx » 16 grudnia 2003, o 09:20

grzesieck pisze:
PRZEMAS pisze:

Jakbyś z Dadim też trafił to byłoby zajebiście!!! Strasznie lubie tego zawodnika i zycze mu jak najlepiej, niewazne czy we Wrocku czy u nas...ale mam nadzieje ze u nas :P

Grzesiu, jest na to szansa, ale kilka rzeczy musi się ułożyć po naszej mysli. Cierpliwości, dużo tu zależeć będzie od a. Rusko i pani K. Zobaczymy.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#557 Postautor: grzesieck » 16 grudnia 2003, o 18:30

Maxx pisze:
grzesieck pisze:
PRZEMAS pisze:

Grzesiu, jest na to szansa, ale kilka rzeczy musi się ułożyć po naszej mysli. Cierpliwości, dużo tu zależeć będzie od a. Rusko i pani K. Zobaczymy.

Pozdrawiam

No to niech sie wszystko sie układa po naszyj mysli i jak wyskoczymy ze składem: sledz, dados, piszcz, knapp. peter, dawid i jelen to nawet Gdansk nam nie podskoczy a za rok bedziemy czekali na mecze z Unią Tarnów ale w e-lidze :twisted: To mi się marzy...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#558 Postautor: Przemas » 16 grudnia 2003, o 19:08

Może warto by podpisać kontrakt z Markiem Derą :!: :)

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#560 Postautor: Przemas » 16 grudnia 2003, o 19:19

PRZEMAS pisze:Może warto by podpisać kontrakt z Markiem Derą :!: :)

W razie kontuzi oczywiście :lol:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#561 Postautor: grzesieck » 16 grudnia 2003, o 21:20

PRZEMAS pisze:
PRZEMAS pisze:Może warto by podpisać kontrakt z Markiem Derą :!: :)

W razie kontuzi oczywiście :lol:

Nie ma szans :P Mareczek niestety zakończył swoja przygodę z żużlem 8) A szkoda, bo przy dobrym sprzęcie to mógł powalczyć z najlepszymi :twisted: hyhyhy]:->

PS. Ładnego avatara zrobiłem 8) ?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#562 Postautor: Radzio » 17 grudnia 2003, o 09:27

Ja też bardzo chcę, żeby Dadi jeździł nad bystrzycą w plastronie koziołków, ale tak jak będzie cięszko o to:(

Piotrbaz

#563 Postautor: Piotrbaz » 17 grudnia 2003, o 10:46

wow....ja ty to zes zrobił ? takiego emblamata zem jeszcze nie widzial....

P.S RObisz avki na zlecenie? :?: :twisted: :lol: 8)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#564 Postautor: Maxx » 17 grudnia 2003, o 10:48

Co do tematu Marka Dery to niestety duży udział w podjęciu przez niego decyzji o zakończeniu kariery mieli... lubelscy działacze. Mówiąc wprost wystawili Marka do wiatru i tyle. A szkoda, bo uważam, że Marek mógł jeszcze coś nie coś w lidze zwojować przy dobrym sprzęcie i odrobinie szczęścia.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#566 Postautor: Maxx » 17 grudnia 2003, o 15:01

Gawrzyk pisze:A to ze dzialacze tak z nim postapili, nie wzielo sie z przypadku.
Delikatnie mowiac zawodnik ten w waznych momentach "odpuscil"

Być może częściowo masz rację Gawrzyk, ale nic nie tłumaczy tego, że najpierw ktoś obiecał Markowi występy w lubelskich barwach w I lidze, a później kiedy się okazało, ze wszystkie planowane wcześniej transfery "wypaliły" ten sam ktoś jak gdyby nic się nie stało powiedział mu "sorry Marek, ale nie pasujesz do naszej koncepcji składu na I lige, bye bye". To było delikatnie rzecz ujmujac mało eleganckie i chyba sie ze mną zgodzisz. Po co było obiecywać Markowi "gruszki na wierzbie", kiedy można się z nim było elegancko pożegnać po zakonczeniu sezonu? To była wpadka jak nic naszych działaczy...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#567 Postautor: grzesieck » 17 grudnia 2003, o 16:54

Piotrek pisze:wow....ja ty to zes zrobił ? takiego emblamata zem jeszcze nie widzial....

P.S RObisz avki na zlecenie? :?: :twisted: :lol: 8)

Jak to zrobiłem? Bardzo łatwo:) Wziąłem zdjęcie Petera w plastronie Unii Tarnów...wyciąłem plastron TŻ-u z jakiegos zdjęcia, wkleiłem Peterowi, podrasowałem troszke kontury itd. no i gotowe:) A co do avatarków na zamowienie to jak chcesz mozesz sie na gg odezwac to pogadamy :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#568 Postautor: Metalliczny » 17 grudnia 2003, o 17:48

Witam. No rzeczywiście, szykują się nam rozgrywki w tym roku.... Gdańsk raczej nie do ugryzienia, mocny może też być Ostrów (jakoś kojarzy mi się z naszym wejściem do I ligi). Co do wzmocnień - nie wiem jak wy ale ja jakoś miałbym chęci na Jacka Rempałę albo Damiana Balińskiego. Niestety trzeba wyłożyć na nich trochę $ więc może być problem . Ale pożyjemy zobaczymy....

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#569 Postautor: grzesieck » 17 grudnia 2003, o 19:09

Metalliczny pisze:Witam. No rzeczywiście, szykują się nam rozgrywki w tym roku.... Gdańsk raczej nie do ugryzienia, mocny może też być Ostrów (jakoś kojarzy mi się z naszym wejściem do I ligi). Co do wzmocnień - nie wiem jak wy ale ja jakoś miałbym chęci na Jacka Rempałę albo Damiana Balińskiego. Niestety trzeba wyłożyć na nich trochę $ więc może być problem . Ale pożyjemy zobaczymy....

Powiedzmy ze TŻ pozyska Dadosa, wtedy wyglądałoby to mniej więcej tak:

chrzanowski - sledz 1
kosciecha - dados x
pecyna - piszcz x
jablonski - knapp 1x
karger - karlsson 2
jablonski - jeleniewski x

Jak widac przewaga po stronie Gdańska...Ale to tylko sport i nigdy nic nie wiadomo :)
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2003, o 20:01 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#570 Postautor: Talib » 17 grudnia 2003, o 19:28

A ten Jabłoński to będzie jeździł w dwóch plastronach Lotosu i TŻ i w dwukolorowym kasku?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#571 Postautor: grzesieck » 17 grudnia 2003, o 20:02

Talib pisze:A ten Jabłoński to będzie jeździł w dwóch plastronach Lotosu i TŻ i w dwukolorowym kasku?

Oooops :oops: Sorki za pomyłke Talib ale już poprawiłem :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

max3
Zawodowiec

#572 Postautor: max3 » 17 grudnia 2003, o 20:40

Dados jest 5 razy lepszy od Kosciechy,ze jeden sezon mu nie wyszedl to trudno,Dados przy dobrej formie gwarantuje zdobycz powyzej 11 punktow mozna go porownac do Chrzanowskiego.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#573 Postautor: grzesieck » 17 grudnia 2003, o 21:58

max3 pisze:Dados jest 5 razy lepszy od Kosciechy,ze jeden sezon mu nie wyszedl to trudno,Dados przy dobrej formie gwarantuje zdobycz powyzej 11 punktow mozna go porownac do Chrzanowskiego.

Idąc za Twoim tokiem myślenia można powiedzieć ze Chrzanowskiemu wyszedł tylko jeden sezon i Knapp jest od niego lepszy bo jemu akurat poprzedni nie wyszedł....
METHANOL ADVENTURE TEAM

max3
Zawodowiec

#574 Postautor: max3 » 17 grudnia 2003, o 22:23

a idac twoim tokiem myslenia to Dados zawsze byl przecietnym zawodnikiem a Chrzanowski mistrzem swiata

Gość

#575 Postautor: Gość » 18 grudnia 2003, o 03:25

..... (Grzesieck) tu nie ma co porównywać 1,2 czy x to nie sts !
Jeżeli Tż zdoła skompletować najmocniejszy (wymażony) skład

śr.mecz u nas / śr.mecz wyjadz ???????

1.Śledż 8-11 / 7-9
2.Dados 8-11 / 7-9
3.Piszcz 7-10 / 6-9
4.Smith 9-12 / 8-11
5.Karlsson 11-13 / 10-12
6.Jeleń 4-6 / 3-5
7.Stachyra 2-4 / 2-4

To żadna drużyna nie ma najmniejszych szans na wygranie meczu na lubeskim torze.
Mecze wyjazdowe byłyby wtedy cięzkie tylko w Gdańsku i Pile.
Nie przesadzajcie z tym Ostrowem !!!!!