stefanzdzialek pisze:Z tego co wiem to ktoś pojedzie , a nawet 2 ktosiów. Jest też niezły sponsor i jasno postawiony cel.
Zdzichtex niezły sponsor!!?? śmiech, spytajcie ile dali na TŻ w ubiegłym sezonie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
janek pisze:stefanzdzialek pisze:Z tego co wiem to ktoś pojedzie , a nawet 2 ktosiów. Jest też niezły sponsor i jasno postawiony cel.
Zdzichtex niezły sponsor!!?? śmiech, spytajcie ile dali na TŻ w ubiegłym sezonie.
Cooper pisze:Wcale mnie nie zdziwi jesli niewiele, bo mnie Zdzichttex kojarzy sie zdecydowanie bardziej jako sponsor Daniela Jeleniewskiego, a nie klubu. A Team Daniela, jego sprzet itd. pozwala sadzic, ze sponsor jest dobry.
EDIT:
Po pewnych konsultacjach chcialbym dodac, ze to co napisalem wynika tylko z moich wlasnych obserwacji ilosci reklam firmy Zdichtex na busie Daniela i motocyklu, a w rzeczywistosci w ogole sie nie orientuje, jaki jest % wklad finansowy tej firmy w ogolnu budzet sponosrski Teamu D. Jeleniewskiego
janek pisze:stefanzdzialek pisze:Z tego co wiem to ktoś pojedzie , a nawet 2 ktosiów. Jest też niezły sponsor i jasno postawiony cel.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Filip pisze:Ogólnie poziom jak na amatorów średni.
Filip pisze: kilka wypadków ale chyba niegroźnych.
wojteko pisze:Filip pisze: kilka wypadków ale chyba niegroźnych.
ale jeden dzwon to bylo mistrzostwo swiatanie wiem jak nazywal sie gosc, ale pierwszy raz widzialem aby zawodnik wygrywajacy bieg przelecial przez linie mety odzielnie jak jego motocykl
![]()