Dobzi trenerzy
Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
Re: Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Najlepsze jest : "Kurde no, musze gdzieś jeździć" 
Był to akurat moment, gdzie i beze mnie daliby radę wygrać. Czyli jak popularny Mario sie ceni. Jest filarem ale w Grudziadzu to i bez niego daliby rade 
Wiem, że w ciemno postawił na mnie trener i prezes, nie widząc jak jeździłem ani jak trenowałem. No to akkurat w Lublinie norma. Nikt nigdy nie widzial jak Mario trenowal
Ogolnie Kloszard trzyma swoj poziom.
Wiem, że w ciemno postawił na mnie trener i prezes, nie widząc jak jeździłem ani jak trenowałem. No to akkurat w Lublinie norma. Nikt nigdy nie widzial jak Mario trenowal
Ogolnie Kloszard trzyma swoj poziom.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Jutro na portalu zostanie umieszczony obszerny wywiad z Dawidem StachyrÄ…...zapraszam jutro na espeedway.pl 
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
LSE i KONTRA
W niedzielÄ™ do Ostrowa?
Nie wiem czy ucierpiÄ™ - wywiad z M.F:wink:
Trumna czyli coffin
Wygrali w parach
Klasycznie, czyli nie bylo kworum
KONTRA Kontrast numeru
KONTRA Warczący kłopot cz.1
KONTRA Warczący kłopot cz.2
KONTRA Warczący kłopot cz.3

W niedzielÄ™ do Ostrowa?
Nie wiem czy ucierpiÄ™ - wywiad z M.F:wink:
Trumna czyli coffin
Wygrali w parach
Klasycznie, czyli nie bylo kworum
KONTRA Kontrast numeru
KONTRA Warczący kłopot cz.1
KONTRA Warczący kłopot cz.2
KONTRA Warczący kłopot cz.3
To ci amatorzy z Rzeszowa to zajeb.sty sprzęt mająSłyszałem, że Sebastian odkupił sprzęt od jakiegoś zawdnika amatora z Rzeszowa
To ci amatorzy z Rzeszowa to zajeb.sty sprzęt mająSłyszałem, że Sebastian odkupił sprzęt od jakiegoś zawdnika amatora z Rzeszowa
3 silniki od kołodzieja, 2 silniki od hampela i jeszcze jakieś od 'amatora z rzeszowa' - no to nieźle sie pan sebastian wykosztował
pozdrawia
pav4u
p.s z dwojga złego tzn. czytanie wywidów z mario i oglądanie go na torze wybieram to drugie
-
Speedway Fan
- Senior
Najlepsze jest to:
Trumiński ma dobra średnią w Polsce i wierze, że jest to wynik, który może powtórzyć tutaj...
Trumiński ma dobra średnią w Polsce i wierze, że jest to wynik, który może powtórzyć tutaj...
pav4u pisze:To ci amatorzy z Rzeszowa to zajeb.sty sprzęt mająSłyszałem, że Sebastian odkupił sprzęt od jakiegoś zawdnika amatora z Rzeszowa
3 silniki od kołodzieja, 2 silniki od hampela i jeszcze jakieś od 'amatora z rzeszowa' - no to nieźle sie pan sebastian wykosztował![]()
jak na mój gust to sprzęt od Grzegorza Barłoga , amatora z Rzeszowa, bodajże w zeszłym roku śmigał u nas na hampelach (przynajmniej derki po hampelowe były

http://www.espeedway.pl/index.php?co=wywiady&id=278 - rozmowa z Dawidem StachyrÄ…
pav4u pisze: 3 silniki od kołodzieja, 2 silniki od hampela i jeszcze jakieś od amatora z rzeszowa - no to nieźle sie pan sebastian wykosztował
prosze Cie podaj zrodlo swojej informacji, powypisywałes sama nieprawde
P.S co do kosztów to faktycznie "troche pierdnał"
powypisywałes sama nieprawde 
-lse i wywiady cytowane powyżej - informacja od promotora berwick o 3 motocyklach od kołodzieja, wywiad z maruszem f. i i pytanie o motocykle hampela i odpowiedź o silnikaach od amatora
- to ze sebastian nie kupił nagle 6 maszyn potrafie sobie wyobrazić
-a to że w powyższym poście użyłem
wskazywało oczywiście na żart i fakt że informacje na temat zakupów sebastiana są mocno pokręcone
- to tylko wypowiedź na forum a nie donos do urzedu skarbowego na sebastiana
-i zażucając komuś pisanie nieprawdy(kłamstwo!!!) to sie troche zastanów bo czytając twoje wcześniejsze wypowiedzi na forum myślałem że mam doczynienia z kimś rozsądnym- myliłem się
EOT
pozdrawia
pav4u
-lse i wywiady cytowane powyżej - informacja od promotora berwick o 3 motocyklach od kołodzieja, wywiad z maruszem f. i i pytanie o motocykle hampela i odpowiedź o silnikaach od amatora
- to ze sebastian nie kupił nagle 6 maszyn potrafie sobie wyobrazić
-a to że w powyższym poście użyłem
- to tylko wypowiedź na forum a nie donos do urzedu skarbowego na sebastiana
-i zażucając komuś pisanie nieprawdy(kłamstwo!!!) to sie troche zastanów bo czytając twoje wcześniejsze wypowiedzi na forum myślałem że mam doczynienia z kimś rozsądnym- myliłem się
EOT
pozdrawia
pav4u
-tak w zasadzie moim pytaniem nie chcialem Cie oczerniac, ale denerwuje mnie jak ktos wypisuje takie bezpodstawne bzdury (vide. "donosiciel"
bartex1 np. na SyFach)
-prosze Cie nie przeinaczaj juz znaczenia slow bo nieprawda wcale nie musi oznaczac klamstwo
(czego nie napisalem i wcale tak nawet nie myslalem)
-odnosnie Twoich przemyslen, na temat Mojego rozsadku ........ hmmmmmm sam nie wiem co o tym myslec? mozesz miec troche racji
nikt o zdrowym umysle, nie oddaje tyle siebie, dla tak bzdurnego sportu jakim jest speedway
pozdrawiam
-prosze Cie nie przeinaczaj juz znaczenia slow bo nieprawda wcale nie musi oznaczac klamstwo
-odnosnie Twoich przemyslen, na temat Mojego rozsadku ........ hmmmmmm sam nie wiem co o tym myslec? mozesz miec troche racji
pozdrawiam
a tak naprawde to wszystko pokickal Waite (i coz że ze Szkocji
). chodzilo o to, ze Seba zakupil "Hampelowe" motocykle na ktorych wygral m.in. z Kolodziejem w Krosnie, a w meczu z Gorzowem "ukasil" samego "Zorro", ktory w Premier poki co rzadzi i dzieli. takie same info ukazalo sie na oficjalnej stronie Berwick jak i w najnowszym wydaniu "Speedway Star'a". a pro pose tego tygodnika to w ub. wydaniu mozna bylo zobaczyc na zdjeciu m.in. G.Knappa (w kurtce Berwick
), ktory byl przymierzany do skladu "Bandytow". tyle gwoli wyjasnienia calego zamieszania, pozdrawiam!
carpe diem!
Mam nadzieję, że całe to zamieszanie nie spowoduje przede wszystkim spadku formy Seby.
Bo jak spowoduje to niektórzy będą mieli naprawdę przechlapane.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
harry pisze:Mam nadzieję, że całe to zamieszanie nie spowoduje przede wszystkim spadku formy Seby.
A jak spowoduje wzrost formy to mozliwe ze z kolei inne osoby beda miały przechlapane podobnie jak ma to miejsce w F1
We wtorek z włoskiego zespołu wyrzucono 47-letniego inżyniera Nigela Stepneya, który pracował w Ferrari od 1993 roku. Ferrari twierdzi, że w kwietniu Brytyjczyk przekazywał sekrety do McLarena, a być może również do innych zespołów. Włosi uważają, że eksplozja formy McLarena po majowym Grand Prix Hiszpanii jest ściśle związana z kradzieżą wartych miliony dolarów tajemnic technologicznych.
http://sport.onet.pl/0,1248769,1566274,wiadomosc.html
Swoją drogą, Stepney to od lat jedna z ikon F1. Publiczne postawienie mu tak ciężkiego zarzutu i wywalenie go w atmosferze niesławy to zdarzenie sporego kalibru.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Cos jak seryjne przyznawanie sie zwyciezcow Tour de Frande ze wygrywali na koksie...?
Nie wypada mi komentować na forum więc:
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... S/70724005
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... S/70724005
Beda skany z dzisiejszego LSE?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
bedą skany z dzisiejszego LSE?
będą skany z przyszłotygodniowego LSE? 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks