boxing pisze:Max juz moze byc w drodze, Gjedde tez juz skonczyl zawody. Slabsi od Legaulta czy KroneraJak po drodze nie zlapia formy, to moze byc niezle
ile czasu im zajmie podroz mniej wiecej??
boxing pisze:Max juz moze byc w drodze, Gjedde tez juz skonczyl zawody. Slabsi od Legaulta czy KroneraJak po drodze nie zlapia formy, to moze byc niezle
harry pisze:Co prawda kiedyś z pod Monachium do Vicenzy ( niedaleko Lonigo) przejechałem w 4 godziny ale Jacek Ziókowski prawie się nie odzywał![]()
![]()
![]()
Kod: Zaznacz cały
Awizowani wcześniej Simon Stead i Oliver Allen odmówili udziału w meczu ze względu na niewypłacenie im pieniędzy za przegrany mecz z TŻ Lublin. Działacze musieli w trybie awaryjnym "ściągać" Stanisława Burzę [...] (przegladzuzlowy.pl) Bardzo bym chciał, abyśmy się utrzymali, ale spójrzmy na to uczciwie: w tym sezonie w ogóle na to nie zasługujemy. Popatrzmy na Grudziądz, Lublin, Poznań... Mimo braku wielkich nazwisk i przedsezonowych (sezonowych ) problemów, jadą ambitnie, pokazują klasę.
Taki Start chcę widzieć. Dziś niektóre Orzełki sprawiały wrażenie, jakby to adepci jeździli na torze, którzy dopiero co na żużlu zaczęli karlierę i dobrze na motocyklu nie mogą się utrzymać.
Patrzyłem jak goście dziękowali swoim kibicom, jak Zorro z Jesperem cieszyli się z nimi. I... miałem łzy w oczach.
Cóż - teraz dwa sezony do walki o ekstra. Najpierw w drugiej, potem w pierwszej.
Gniezno wygrało u siebie z Gdańskiem, z którym przegraliśmy oba mecze. I co w związku z tym??? Ano nic, zdobyliśmy tam 3 pkt. Hahaha kawał rokuSledzio pisze:I po Janusz dalej uważa po wczorajszym meczu i wygrana Poznania z Ostrowem że jedziemy po 3 pkt do Poznania ? hahaha dobre kawał roku.
Gelo pisze:Ja wiem, że obco już nie pojedzie, że temat był wałkowany, że nie ma na nic pieniędzy itd. Ale mam takie marzenia. A moze to nie marzenia tylko normalność.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Gelo pisze:Ja wiem, że obco już nie pojedzie, że temat był wałkowany, że nie ma na nic pieniędzy itd. Ale mam takie marzenia. A moze to nie marzenia tylko normalność.
Ja bym to nawet nazwal paradoksalnie wariantem oszczednosciowym, bo wygranie rywalizacji z Grudziadzem konczy nasze meczarnie w tym sezonie. Tylko, zeby ten obco jeszcze cokolwiek gwarantowal...
Gawrzyk pisze:taki jest plan. zabieramy sie do jego realizacji. Jeden obco juz zalatwiony z rańca.
Z resztą się zobaczy..