DPŚ 2007
-
Smirnek_
- Senior
Re: DPÅš 2007
POLSKA MISTRZEM ÅšWIATA!
Fantastyczne zawody, niesamowite emocje. Ten puchar smakuje zdecydowanie lepiej od miażdżącego zwycięstwa dwa lata temu. BRAWO!!!!!
PS. Kto mówił, że Hampel nie potrafi walczyć, a Kasprzak to mięczak?
PS. Kto mówił, że Hampel nie potrafi walczyć, a Kasprzak to mięczak?
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2007, o 21:50 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- tezetomaniak
- Trener
alez zawody......... trudno to opisać...
nagram relacje z tvp3 i bede codziennie ogladał do konca wakacji
GOLLOB KASPRZAK HAMPEL HOLTA BALIŃSKI!!!
nagram relacje z tvp3 i bede codziennie ogladał do konca wakacji
GOLLOB KASPRZAK HAMPEL HOLTA BALIŃSKI!!!
POLSKA DMŚ!!Cóż za emocje,wspaniała jazda Hampela i Kasprzaka.Gollob jak za dawnych czasów,Baliński również bardzo dobrze,Holta też Polak i odegrał swoją rolę!Pogratulować naszym,bo to kolejny narodowy sukces sportu!
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Sting, ten link który podałeś odnosi się do roku 2006 i nie ma tam słowa o zawodniku z nr 6.
Pamiętajmy, że również Australijczycy i Brytyjczycy skorzystali z zawodnika rezerwowego a nie przypominam sobie by Holder i Kennett zasłabli...
nie ma co patrzeć, najważniejsze że mamy złoto i to po pięknej walce. W 3 i 4 serii nasi zrobili niepotrzebną nerwówkę - ostatnie miejsce Golloba i Kasprzak, który przegrał na dystansie z Bjerre (na szczęście była to jego jedyna porażka). Mimo to nasi wygrali, wygrali wszyscy, nie zapominajmy o Grześku. Dziś mu nie poszło, ale w Vojens to on był naszym najlepszym zawodnikiem, to on zapewnił nam triumf nad Australią. Dziś było słabo, może faktycznie jakaś kontuzja. W każdym razie - Tomek, Jarek, Krzysiek, Rune, Grzesiek i Damian - WIELKIE DZIĘKI 
właśnie przejrzałem i w specjalnym magazynie na DPŚ - "Świecie żużla" nie ma nic o tym, że zawodnik rezerwowy startuje tylko w razie kontuzji któregoś z podstawowych jeźdźców, więc chyba to jakiś wymysł.
http://www.speedwayworld.tv/en/swc/a816 ... 8fd020463e
Tu piszÄ… o kontuzji stopy
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=207662
A tu kłopoty żołądkowe
Biedny Walasek, chyba spadły na niego wszystkie plagi egipskie
Pewnie dziÅ› nie pojedzie w lidze 
Tu piszÄ… o kontuzji stopy
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=207662
A tu kłopoty żołądkowe
Biedny Walasek, chyba spadły na niego wszystkie plagi egipskie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
jest taki przepis na pewno, chyba od tego sezonu..
jakby nie było to by nie robili ściem ze Kennett, Holder i Walasek są niezdolni do jazdy...
jakby nie było to by nie robili ściem ze Kennett, Holder i Walasek są niezdolni do jazdy...
-
zenek
Ufff.Właśnie wróciłem i trzeba cos napisac, a ze jestem mocno zmeczony
nie bede pisal duzo.
Zawody: cos pieknego, walka, walka i jeszcze raz walka. Zyczylbym sobie aby tak wygladal zuzel, a nie start i gesiego do mety.
AKcje Balinskiego a szczegolnie Kasprzaka majstersztyk.
Doping: cos niesamowitego, warto bylo, a radosc po zwyciestwie Gallopa nie do opisania . . .
Oby tak wygladal dzisiejszy mecz z Gdanskiem zakonczony naszym zwyciestwem
Zawody: cos pieknego, walka, walka i jeszcze raz walka. Zyczylbym sobie aby tak wygladal zuzel, a nie start i gesiego do mety.
AKcje Balinskiego a szczegolnie Kasprzaka majstersztyk.
Doping: cos niesamowitego, warto bylo, a radosc po zwyciestwie Gallopa nie do opisania . . .
Oby tak wygladal dzisiejszy mecz z Gdanskiem zakonczony naszym zwyciestwem
- tezetomaniak
- Trener
sportowefakty.pl pisze:Jak informuje Radio Elka, dopiero przed północą skończyło się sprawdzanie pojemności silników polskich zawodników. Okazało się, że Gollob i Kasprzak jechali na regulaminowym sprzęcie. Wg informacji radia pomysłodawcą całego zajścia był Duńczyk Ole Olsen, który jest dyrektorem zawodów. Nie ma nic wspólnego z duńską drużyną! Zapewne wielu kibiców pamięta jak w ubiegłym roku Nicki Pedersen kierował ostre słowa do Olsena podczas DPŚ. - Nie spodziewałem się, że ktoś złoży protest, chyba nie potrafią przegrywać po sportowemu, ale mają takie prawo. U mnie wszystko jest w porządku - powiedział po sprawdzaniu silników Gollob.
to jest dopiero załosne
szkoda, że mnie tam nie było... ale oczywiście oglądałam w tv... cos pięknego
rewelacja
chłopaki pokazali na co ich stać
jedno "ale"... zachowanie publiczności względem Walaska!! to było nie w porządku..gdyby nie jego świetna jazda wcześniej mogłoby nas tam nie być
każdy może miec słabszy dzień, szczególnie jak jest kontuzjowany!!
ale ogólnie rewelka
GRATULACJE DLA CHÅOPAKÓW!!
jedno "ale"... zachowanie publiczności względem Walaska!! to było nie w porządku..gdyby nie jego świetna jazda wcześniej mogłoby nas tam nie być
ale ogólnie rewelka
GRATULACJE DLA CHÅOPAKÓW!!
Nadzieja matką głupich... nadzieja moją matką...
- tezetomaniak
- Trener
zobaczysz jego kontuzje w dzisiejszym meczu Zielona Góra - Toruń 
Z cyklu "przeżyjmy to jeszcze raz":
Wyścigi 1-5
Wyścigi 6-10
Wyścigi 11-15
Wyścigi 16-20
Wyścigi 21-25
Wyścigi 1-5
Wyścigi 6-10
Wyścigi 11-15
Wyścigi 16-20
Wyścigi 21-25
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
oglądałem na TVP3 na żywo. Niezły ubaw mieszany z żalem miałem jak prezenterka powiedziała że:
Lech Kaczyński jest wielkim kibicem ŻUŻLU
Nie czepiaj się. Ważne, że w ogóle cokolwiek o żużlu powiedzieli w TV. Niestety ogólnopolskie media leją na ten sport - na portalu Gazety Wyborczej ciężko było znaleźć news o złotym medalu w DPŚ. Pismaki ze stalycy wyżej umieścili informacje o którymś tam miejscu Kubicy w kwalifikacjach i o debiucie Davida Beckhama w Los Angeles Galaxy 
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Nie czepiam się. Ale i tak jest lepiej niż 2 lata temu. Teraz przynajmniej troche uwagi DPŚ poświęciła TV. Bo było i na TVP,TVP2,TVP3,POLSACIE,POLSACIE SPORT,TVN przynajmniej tyle udało mi się wychwycić.kdsz pisze:Nie czepiaj się. Ważne, że w ogóle cokolwiek o żużlu powiedzieli w TV. Niestety ogólnopolskie media leją na ten sport - na portalu Gazety Wyborczej ciężko było znaleźć news o złotym medalu w DPŚ. Pismaki ze stalycy wyżej umieścili informacje o którymś tam miejscu Kubicy w kwalifikacjach i o debiucie Davida Beckhama w Los Angeles Galaxy
-
Smirnek_
- Senior
Było jeszcze przede wszystkim na Canal+ Sport. I to całkiem sporo