Kolejne zapisy na koszulki - patrz str. 4
Re: Kolejne zapisy na koszulki - patrz str. 4
Będą dzisiaj, będzie można odebrać na treningu kolo 17.30 i w niedziele na meczu z Gdańskiem.
a to luz bo jutro wyjeżdżam:D
do zobaczenia na stadionie
do zobaczenia na stadionie

Osoby które chcą odebrać koszulki w niedzielę na meczu proszę o poinformowanie mnie o tym w tym temacie lub na PW, osobom które tego nie zrobią koszulek w niedziele na mecz nie wezmę.
Przepraszam Pauline i Magde jeśli miałyście wczoraj jakieś trudności z odebraniem koszulek i lokalizacją osoby której koszulki dla Was zostawiłem (chociaż wiem ze na szczęście ostatecznie udało się koszulki odebrać
). Niestety musiałem wyjść ze stadionu jeszcze przed rozpoczęciem pierwszego biegu a o awaryjnej sytuacji i o tym że nie będę mógł jednak obejrzeć meczu dowiedziałem sie dopiero w drodze na stadion także nie miałem jak Was poinformować o tym, że koszulki dla Was będzie miała inna osoba.
P.S. Za zarobione pieniądze na tej edycji koszulek 15szt x 5zł = 75zł, zostały zakupione serpentyny które zostały wykorzystane na wczorajszym meczu.
P.S. Za zarobione pieniądze na tej edycji koszulek 15szt x 5zł = 75zł, zostały zakupione serpentyny które zostały wykorzystane na wczorajszym meczu.
Nie ma najmniejszego problemu, zlokalizowalam koszulke, i potem przy pomocy kogos z Fanklubu(chyba) odebralam
wiec nic sie nie stało. Pozdrawiam
Dokładnie, jakoś sobie poradziłyśmy
I tak wielkie dzieki za to ze podjąłeś się akcji "koszulkowej" i poswieciles sporo swojego czasu
A koszulka bardzo fajna, teraz mozemy się poczuć z Pauliną bardziej fanklubowo
A koszulka bardzo fajna, teraz mozemy się poczuć z Pauliną bardziej fanklubowo
Sama koszulka nawet w 1/100 nie odda tego jak można sie poczuć fanklubowo na naszych spotkaniach i innych imprezach, grillach itp.
A tym pomocnym dobrym człowiekiem który pomógł w odbiorze koszulek był Manitou, dzięki wodzu
A tym pomocnym dobrym człowiekiem który pomógł w odbiorze koszulek był Manitou, dzięki wodzu
No to w takim razie dziekujemy Manitou za pomoc, a co do FK to kiedys nawet mialam sie wybrac na spotkanie, ale nigdy nie doszlo to do skutku. wracajac do tematu to moglbys mi podac jakis kontakt do firmy ktora zajela sie koszulkami, bo musze zrobic specjalnie zamowienie, tzn. dokladanie taka koszulka jak zamawiana ostatnio w rozmiarze chyba XXXS
na pierwsze urodziny pewnego mezczyzny
moze nawet wiesz czy to jest wykonalne tam u nich? Pozdrawiam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Podejrzewam ze detalicznie bedzie to bardzo drogie 
Szkoda, że nie zamówiłaś tej koszulki razem ze swoją. Producent przyjmuje zamówienia od 10 sztuk w góre. Pojedyncza sztuka pewnie wyjdzie o wiele drożej. Ale może uda się coś załatwić w ramach wyjątku. Napisz mi jakie dokładnie rozmiary ma mieć koszulka (długość i szerokość) oraz co ma być na plecach a ja zadzwonię tam i spróbuje to jeszcze podłączyć pod to ostatnie zamówienie, moze sie uda zrobić to za taką samą cenę po znajomości.
Za nastepna koszulke bede w stanie zaplacic dopiero pod koniec sierpnia, dlatego chcialam jakis kontakt, ale jezeli mowisz ze przyjmuja zamowienia od 10 koszulek, to niestety nie uda mi sie planu zrealizowac.
mikas pisze:Sama koszulka nawet w 1/100 nie odda tego jak można sie poczuć fanklubowo na naszych spotkaniach i innych imprezach, grillach itp.![]()
No jeszcze nie dane nam bylo uczestniczyć w takich elitarnych imprezach
Oczywiscie przylaczam sie do podziekowan dla Maniego
NMZC Drogie Panie, polecam siÄ™ 
Madlene jeśli chodzi o imprezy to wszystko jeszcze przed Wami 
Najbliższy grill prawdopodobnie 4 sierpnia, zapraszamy
Paoolina, na PW zostawiłem Ci wiadomość odnośnie koszulki.
Najbliższy grill prawdopodobnie 4 sierpnia, zapraszamy
Paoolina, na PW zostawiłem Ci wiadomość odnośnie koszulki.
można jeszcze zamówić koszulkę???
wiem ze juz za pozno, ale chcialem sie dowiedziec czy by dalo rade jeszcze
Póki co nie da rady, za dwa tygodnie wyjeżdżam na wakacje a w tak krótkim czasie nie ma możliwości znalezienia 10 osób i przeprowadzenia zbiórki, ale zapisywac się możecie w tym temacie a wtedy na początku września będę mógł zamówić koszulki jeśli zbierze się do tego czasu 10 osób.
ok dzieki 
Nick z forum: fafel16
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - FĄFEL
Czcionka na plecach - gunplay
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - PIKEN
i jeszcze chcialem sie zapytac po ile by byly te koszulki??
Nick z forum: fafel16
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - FĄFEL
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - PIKEN
i jeszcze chcialem sie zapytac po ile by byly te koszulki??
mikas pisze:całkowity koszt koszulki wyniesie 50zł
2*50=100zł:)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!