08 VII 2007 Iskra Ostrów - Motor Lublin
Re: 08.VII.2007 Iskra Ostrów - Motor Lublin
Aha, męczyla mnie jeszcze jedna rzecz.... BRAK !!!!!!!!! FREDKa na meczu !!!!!
Nie chcę przesadzać, ale 10 osób z Lublina i ....50 przyjaciół z ....Ostrowa pytało mnie, dlaczeg go
NIE MA ???
Otóż, oswiadczam- oszukał , wystawł do wiatru , zrobił go w bambuko ...TOMASZ PISZCZ.
Sam byłem świadkiem ich rozmowy u nas w domu.
Obiecał. że weżmie go swoim busem i ...NIE WZIĄŠ!!!!! Ale FREDek opisze to zdarzenie , jak i postawę ....... L.Tomicka w osobnym felietonie. Warto będzie przeczytać , bo jest rozgoryczony [ czyt. wk.....ony ]
Pozdro dla fanów speedwaya.
ps TAKA { dla mlodych forumowiczów ] dygresja albo uwag kilka [ w kąciku historycznym ]
-E .Jancarz nie chciał wyjechać na tor w Lublinie , bo był...mokry [ taki kaprys gwiazdeczki to ,a propos T. Piszcza , Który nie wziął FREDKa , tylko ..pomocników, którzy nawet nie podali mu czasu do startu.I po co było brać menadżera Klimka , p.T. Piszcz??] Czekam na odpowiedż.
-publiczność rozwaliła bandę [ drewnianą ] na meczu Polska - ZSRR , co spowodowało godzinne opóznienie meczu [ to a propos dresiarzy Legii ]
- śp W. Zwierzchowski jeżdził na kolanie [ a propos M. Franków[a ] ]
- w 1968 r. Motor wygraÅ‚ ze Startem Gniezno , a na plastronach byÅ‚y barwy żółto-bilaÅ‚o-niebieskie, za które ZAPÅACIÅO miasto [ to a propos prezydenta i radnych ]
- po każdym wyścigu puszczano racę [ czerwoną , niebieską , białą lub żółtą- zależy, kto
wygral bieg ]to a propos Ostrowa, bo grali '' We are ....'' tylko dla swoich [ WSTYD !!!!! ]
Wasz DJ PEPE.
ps2 Nie przeżywajcie , aż tak , wspaniałej akcji Sledzia, bo forumowicze dasdzą wam kilka innych przykładów.
Nie chcę przesadzać, ale 10 osób z Lublina i ....50 przyjaciół z ....Ostrowa pytało mnie, dlaczeg go
NIE MA ???
Otóż, oswiadczam- oszukał , wystawł do wiatru , zrobił go w bambuko ...TOMASZ PISZCZ.
Sam byłem świadkiem ich rozmowy u nas w domu.
Obiecał. że weżmie go swoim busem i ...NIE WZIĄŠ!!!!! Ale FREDek opisze to zdarzenie , jak i postawę ....... L.Tomicka w osobnym felietonie. Warto będzie przeczytać , bo jest rozgoryczony [ czyt. wk.....ony ]
Pozdro dla fanów speedwaya.
ps TAKA { dla mlodych forumowiczów ] dygresja albo uwag kilka [ w kąciku historycznym ]
-E .Jancarz nie chciał wyjechać na tor w Lublinie , bo był...mokry [ taki kaprys gwiazdeczki to ,a propos T. Piszcza , Który nie wziął FREDKa , tylko ..pomocników, którzy nawet nie podali mu czasu do startu.I po co było brać menadżera Klimka , p.T. Piszcz??] Czekam na odpowiedż.
-publiczność rozwaliła bandę [ drewnianą ] na meczu Polska - ZSRR , co spowodowało godzinne opóznienie meczu [ to a propos dresiarzy Legii ]
- śp W. Zwierzchowski jeżdził na kolanie [ a propos M. Franków[a ] ]
- w 1968 r. Motor wygraÅ‚ ze Startem Gniezno , a na plastronach byÅ‚y barwy żółto-bilaÅ‚o-niebieskie, za które ZAPÅACIÅO miasto [ to a propos prezydenta i radnych ]
- po każdym wyścigu puszczano racę [ czerwoną , niebieską , białą lub żółtą- zależy, kto
wygral bieg ]to a propos Ostrowa, bo grali '' We are ....'' tylko dla swoich [ WSTYD !!!!! ]
Wasz DJ PEPE.
ps2 Nie przeżywajcie , aż tak , wspaniałej akcji Sledzia, bo forumowicze dasdzą wam kilka innych przykładów.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2007, o 18:15 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
meesha pisze:Akcja Darka - jak dla mnie - lepsza niż Screena gdyż miał między zawodnikami wolnego miejsca tyle co szerokość kierownicy i ani centymetra więcej![]()
CoÅ› takiego ???
http://www.youtube.com/watch?v=upzwUoElR3c&mode=related&search=
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
CoÅ› takiego ???
Mniej więcej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Speedway Fan
- Senior
Na pewno był nagrywany bo leciał na TVP3 Poznań.
GRISZA pisze:meesha pisze:Akcja Darka - jak dla mnie - lepsza niż Screena gdyż miał między zawodnikami wolnego miejsca tyle co szerokość kierownicy i ani centymetra więcej![]()
CoÅ› takiego ???
http://www.youtube.com/watch?v=upzwUoElR3c&mode=related&search=
dawać tu tygo johnstona!!! podoba mi się bardziej niż sebek''papierosek''trumński i mariusz''kolanko''franków
pozdrawia
pav4u
Sebek dziś postanowił, ze jedzie w Anglii w czwartek, piatek i sobotę co równa się temu, że w niedzielę nie jedzie z Gdańskiem
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
harry pisze:Sebek dziś postanowił, ze jedzie w Anglii w czwartek, piatek i sobotę co równa się temu, że w niedzielę nie jedzie z Gdańskiem
jak dla mnie jest to błąd bo chyba u nas jest lepszy od MF
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dj_Korgi pisze:harry pisze:Sebek dziś postanowił, ze jedzie w Anglii w czwartek, piatek i sobotę co równa się temu, że w niedzielę nie jedzie z Gdańskiem
Raul Lozano tez czasami stosowal takie posuniecia ze odsuwal od skladu zawodnikow ktorzy wydawali sie lepsi od ich zmiennikow
a może jakaś niespodzianka w postaci stanieri seniora na ten mecz
??
"Życie to jazda"
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Koper pisze:Dj_Korgi pisze:harry pisze:Sebek dziś postanowił, ze jedzie w Anglii w czwartek, piatek i sobotę co równa się temu, że w niedzielę nie jedzie z Gdańskiem
Raul Lozano tez czasami stosowal takie posuniecia ze odsuwal od skladu zawodnikow ktorzy wydawali sie lepsi od ich zmiennikow
Wiem wiem i obym się mylił
Dj_Korgi pisze:harry pisze:Sebek dziś postanowił, ze jedzie w Anglii w czwartek, piatek i sobotę co równa się temu, że w niedzielę nie jedzie z Gdańskiem
Na pewno jest lepszy. Na sto %.. Ale z kondycja fizyczną i psychiczna u niego baaaaaardzo cienko. W głównej mierze przegraliśmy mecz w Ostrowie dlatego, ze Sebek spał przed nim wszystkiego 2 godziny. I później w meczu totalne błędy. Dlatego dostał ultimatum: albo jedzie kolejkę w Anglii ale nie jedzie meczu z Gdańskiem, albo stawia się na trening i jedzie Gdańsk.
A w Anglii ma mecze w czwartek, piątek i sobotę. Przed Gdańskiem. Mam wrażenie, ze już w sobotę będzie spadał z motocykla.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No tak, w Anglii raczej łatwiejszy poziom, aż trzy mecze pod rząd = $$$
. W Polsce, jeden, ciężki mecz, i jeszcze na trening trzeba przyjsc.. Ale właśnie pytanie, czy wytrzyma kondycyjnie żeby pojechać dobrze we wszystkich trzech meczach na wyspach?? Wątpliwe. To nie Hans Andersen co już jedzie w przeciągu trzech dni, trzeci mecz,i znów blisko kompletu

Coz, jego wybor, widocznie uznal, ze 2 przyzwoite mecze w sezonie i jedne udane zawody indywidualne wystarcza. Pewnie szuka sobie pracodawcy w Anglii na przyszly sezon, bo z taka forma i podejsciem do sportu w Polsce zatrudnienia nie znajdzie - chyba, ze w drugiej lidze bez inwestycji sprzetowych bedzie "dozynal" to co ma.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Właśnie obejrzałem mecz na tv9 i mam pytanie, czyżby miasto dało kasę na żużel ? Zauważyłem, że na plastronach pojawił się herb naszego miasta.
Odnośnie meczu, wg mnie zabrakło pkt Trumińskiego, raz kiedy nasi jechali na 4:2, drugi raz gdy było 5:1 i Sebastian spadł z 2 pozycji na 4. Gdyby dowiózł te pkt mecz mógłby się inaczej potoczyć. Brawa za walkę.
Pozdrawiam
Odnośnie meczu, wg mnie zabrakło pkt Trumińskiego, raz kiedy nasi jechali na 4:2, drugi raz gdy było 5:1 i Sebastian spadł z 2 pozycji na 4. Gdyby dowiózł te pkt mecz mógłby się inaczej potoczyć. Brawa za walkę.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
sting126 pisze: pierwszy raz w zyciu chyba widzialem jak kogos wyprzedza
A czy w meczu u nas z Ostrowem nie widziales przypadkiem jak wyprzedzał na dystansie Petera Karlssona?
- BruceWszechmogÄ…cy
sting126 pisze:pierwszy raz w zyciu chyba widzialem jak kogos wyprzedza
To niewiele widziałeś..
To że Darek wyprzedza na trasie nie jest niczym nadzwyczajnym (w pierwszym meczu z KM też zrobił coś świetnego...).
Daniel Jeleniewski wyprzedził kiedyś w Krośnie Rafała Wilka o ile dobrze pamiętam, potem się chyba dał , ale i tak to jest "unikat w jego kolekcji"
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "
BruceWszechmogÄ…cy pisze:sting126 pisze:pierwszy raz w zyciu chyba widzialem jak kogos wyprzedza
Daniel Jeleniewski wyprzedził kiedyś w Krośnie Rafała Wilka o ile dobrze pamiętam, potem się chyba dał , ale i tak to jest "unikat w jego kolekcji"
Etam. Najlepsza była akcja na Dąbrowskiego rok temu w meczu z Gorzowem ;] Daniel wtedy udowodnił, że potrafi walczyć. I to skutecznie

Wystarczy przypomnieć sobie mecz z Gorzowem, kiedy to Daniel powalczył na pierwszym łuku powalczył z Zorro i Ferjanem(złota rezerwa
). Jak sam potem mówił, musiał trochę powalczyć na łokcie 
Obejrzałem ten mecz na TV9 i ta akcja Rybki nie była wcale taka mrożąca krew w żyłach jak to wyglądało z drugiego łuku
Ale co radochy mieliśmy na stadionie to nasze 
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2007, o 10:46 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Hans pisze:Wystarczy przypomnieć sobie mecz z Gorzowem, kiedy to Daniel powalczył na pierwszym łuku powalczył z Zorro i Ferjanem(złota rezerwa). Jak sam potem mówił, musiał trochę powalczyć na łokcie
W meczu z Gorzowem kiedy u nas debiutował Kylmaekorpi piekne akcje i walke na torze pokazl Jeleniewski w biegach z Hlibem.
Re: 08 VII 2007 Iskra Ostrów - Motor Lublin
Fotki z meczu:
http://www.zuzelend.com/php.php?akcja=c ... ntarze=tak
Jeżeli chodzi o nabijanie postów to nie taki był mój zamiar . Znalazłam fajne uważam zdjęcia i to wszystko. Jeżeli niektórych cieszy sprawianie mi przykrości to gratuluję.
http://www.zuzelend.com/php.php?akcja=c ... ntarze=tak
Jeżeli chodzi o nabijanie postów to nie taki był mój zamiar . Znalazłam fajne uważam zdjęcia i to wszystko. Jeżeli niektórych cieszy sprawianie mi przykrości to gratuluję.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, o 23:51 przez suchy1613, łącznie zmieniany 2 razy.