#181 Postautor: bkapusta » 3 lipca 2007, o 18:04
Portek pisze:bkapusta pisze:Panowie nie wiem czy to do konca 'fair' wysmiewac sie tak z chlopaka. Kazdy kiedys zaczynal.
Jeżeli o mnie chodzi to nie wyśmiewam Karola, ale na prawdę powinien - patrzac na to, że nie zaczyna jazdy na torze - coś prezentować.
Oczywiście chciałbym, aby za kilka lat w naszej drużynie mogli jeździć - tak jak teraz - wychowankowie klubu, ale na dzień dzisiejszy z młodych tylko Klimek coś prezentuje.
Nie no nie ma sie co oszukiwac - Karol nie jest dobrym zuzlowcem, nie jest nawet przecietnym juniorem. Jest slaby - to fakt.
Ale to wszyscy wiemy. Nie widze wiekszego sensu wytykanie tego co chwila i wysmiewanie go. Takie troche dziecinne.
Chlopak sie stara - nie wychodzi mu zbytno - nie wiem czy nie ma talentu, czy nikt sie nim nie zajol ale sie stara.
W przeciwienstwie do wielu innych zawodnikow - w tym naszych juniorow - nie poddaje sie. Nie szlo w Lublinie, nie mial okazji do startow - zmienil klub. Ktos sie nim zajmuje, troche jezdzi. Moze sie uda z niego zrobic wyrobnika ligowego

Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.