Kolejne zapisy na koszulki - patrz str. 4
Re: Kolejne zapisy na koszulki - patrz str. 4
Ja rezygnuję , niestety nie mam pieniędzy i nie będę mieć ;/
Przepraszam za kłopot :/
Przepraszam za kłopot :/
=>GÄ…BeCzka<=
Proszę się przygotować, że pieniądze na koszulki będę zbierał w sobotę w pubie Tequila, ale o szczegółach jeszcze poinformuję bliżej soboty.
bóg ci w dzieciach wynagrodzi:D pzdr.do soboty i mam nadzieje ze ta zbiórka tak koło wieczora bedzie...

Mikas na kiedy będą gotowe ?
zamiast 500 + program Beryl +
Od złożenia zamówienia tydzień, więc na mecz z Gdańskiem powinny być spokojnie.
Możliwe że jutro też znajdę czas na zbieranie pieniędzy w Tequili, więc jak komuś pasuje to wstępnie może sobie czas zarezerwowac koło 19.00, ale potwierdzić zbiórkę na 100% będę mógł niestety dopiero jutro po 14.00.
Możliwe że jutro też znajdę czas na zbieranie pieniędzy w Tequili, więc jak komuś pasuje to wstępnie może sobie czas zarezerwowac koło 19.00, ale potwierdzić zbiórkę na 100% będę mógł niestety dopiero jutro po 14.00.
niestety nie bedzie mnie w PL od 21.07 do 2.08 i czy można jeszcze później odebrać koszulki?z miejscem ja sie dostosuje zeby nie robić problemów następnych

Jasne nie ma problemu, ale od razu zaznaczam, że mnie nie będzie w PL w drugiej połowie sierpnia
Możliwe że jak wszystko sprawnie pójdzie to koszulki będą jeszcze przed 21 lipca i nie będzie potrzeby sie umawiac później.
Swoją drogą pewna osoba nie odebrała jeszcze do tej pory koszulki z pierwszej edycji i jakoś się nie kwapi mimo moich przypomnień za każdym razem gdy sie spotykamy
Swoją drogą pewna osoba nie odebrała jeszcze do tej pory koszulki z pierwszej edycji i jakoś się nie kwapi mimo moich przypomnień za każdym razem gdy sie spotykamy
to napisz jeszcze jutro jak z ta zbiorka kasy bo mi pasi bardziej jutro no ale jak nie bedziesz mogl to oks.pzdr

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
mikas pisze:Swoją drogą pewna osoba nie odebrała jeszcze do tej pory koszulki z pierwszej edycji i jakoś się nie kwapi mimo moich przypomnień za każdym razem gdy sie spotykamy
W czym problem ? Powiedz tylko jaki to rozmiar
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Nick z forum - szakes
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - Sołtys
Czcionka na plecach - gunplay
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - Kosior
PS czy wplata moze byc na konto, jesli tak to podaj nr
PPS bedzie jeszcze akcja z szalikami ?
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - Sołtys
Rozmiar- L
Twoja nazwa na plecach - Kosior
PS czy wplata moze byc na konto, jesli tak to podaj nr
PPS bedzie jeszcze akcja z szalikami ?
no to jak Mikasie w końcu.bedziesz dziś czy niekoniecznie?
Ostatnio zmieniony 6 lipca 2007, o 10:31 przez smerf_997, łącznie zmieniany 1 raz.

Mikas jak mozesz to napisz do ktorej bedziesz, bo pracuje do 19 i nie wiem czy sie wyrobie, jutro mam wesele wiec wolalabym dzis zaplacic
pozdrawiam
Paoolina pisze:Mikas jak mozesz to napisz do ktorej bedziesz, bo pracuje do 19 i nie wiem czy sie wyrobie, jutro mam wesele wiec wolalabym dzis zaplacicpozdrawiam
No to gratulacje i dużo szczęścia na nowej drodze życia
zamiast 500 + program Beryl +
piotr76 pisze:Paoolina pisze:Mikas jak mozesz to napisz do ktorej bedziesz, bo pracuje do 19 i nie wiem czy sie wyrobie, jutro mam wesele wiec wolalabym dzis zaplacicpozdrawiam
No to gratulacje i dużo szczęścia na nowej drodze życia![]()
![]()
Jak żartować...to ja też mam wesele w Vanette..Może się spotkamy ?
A kto jeszcze ma wesele i gdzie..wszak 7. 07 .07.
DJ PEPE
ps Pozdro dla Piotra 76 od towarzysza podróży do Grudziądza.
Do zobaczenia w Ostrowie [ ? ]
Potwierdzam, że dziś będę w tequili zbierał pieniądze od godz. 19.00 do minimum 21.00 a może dłużej 
Jeśli ktoś chce jeszcze numer konta to niech pisze do mnie na PW, tą drogą będę podawał dane do przelewu.
Jeśli ktoś chce jeszcze numer konta to niech pisze do mnie na PW, tą drogą będę podawał dane do przelewu.
Na wesele ide ale nie swoje, tylko kolezanki i nie w Lbn;) za zyczenia dziekuje, beda na przyszlosc
zeby nie bylo, ze nie na temat to Mikas faktycznie byl
, zbieral, zaplacilam... i pozostaje czekanie na koszulke, pozdrawiam
Przypominam, że dziś ostatni dzień aby zapłacić za koszulki.
Czekam w godz. 19.00- 21.00 w pubie Tequila.
Czekam w godz. 19.00- 21.00 w pubie Tequila.
mikas spokojnie odbiore jeszcze w tym roku. 
I jak tam ? Wiadomo już może kiedy bedą koszulki
?
Koszulki będą u mnie w piątek.
Kiedy i gdzie odbiór poinformuje jak już je będę miał. Na 100% będzie można odebrać na meczu z Gdańskiem, ale może uda mi sie też zrobić spotkanie w piątek lub sobote.
Kiedy i gdzie odbiór poinformuje jak już je będę miał. Na 100% będzie można odebrać na meczu z Gdańskiem, ale może uda mi sie też zrobić spotkanie w piątek lub sobote.