Osoby do kolportażu ulotek poszukiwane!
Re: Osoby do kolportażu ulotek poszukiwane!
Ru$eK pisze:Bez chodzenia na miasto dostał kupon rabatowy....... mój samochoddzis wlasnie rano zauwazylem go za wycieraczka
.
Akcja bardzo fajna i miejmy nadzieje ze troche ludzi sie zachęci i przyjdzie w niedzielne popoludnie na meczyk. Nie mowiac o tych ktorzy zawsze chodza
.
I jakby sie jeszcze powtarzala taka akcja z ulotkami to wlasnie potrzebna by byla godzina rozpoczęcia....
No to widzisz otrzymałeś ją ode mnie :] Podobnie jak inne około 500 samochodów :] a może nawet więcej ;]
Podobnie jak kilka słupów dostało kilkadziesiąt plakatów.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
dziś poczułem ogromną satysfakcję gdy widziałem ludzi kupujących bilety z ulotko-kuponami w rękach.
PS Czy będą policzone ulotko-kupony które wróciły do kas ?
PS Czy będą policzone ulotko-kupony które wróciły do kas ?
Ja mimo, że w portfelu miałem ulotkę i tak zapłaciłem tą 1 zł więcej za ulgowy. Pomoc dla klubu, przecież każda złotówka się liczy 

Nie wiedziałem gdzie to napisac więc pisze w tym temacie. myśląc już o meczu z Gdańskiem, który odbędzie się za 3 tygodnie wpadłem na pewien pomysł aby więcej ludzi przyciągnąc na stadion( na lidera przyszło koło 2 tyś.)Proponuje na plakatach i ulotkach informujących o meczu(mam nadzieje, że takie będą i mam zamiar je rozdawac
) zaznaczyc, że drużyna z gdańska przyjeżdża z uczestnikiem GP Bjarne Pedersenem. Mógł by to byc swego rodzaju impuls, który przyciągnął by większą rzeszę kibiców na stadion. Moim zadniem trzeba próbowac wszelkich sposobów aby zachęcic przeciętnego widza do odwiedzenia naszego stadionu stadionu. Mam nadzieje, że przyjdzie ich więcej po wygranej ze Stalą(licze także na niespodziankę w Ostrowie
)
pozdr!
pozdr!
"Życie to jazda"
Albo bardziej ogólnie - Pedersen w Lublinie!
To dla tych, dla ktorych Pedersen to Pedersen bez rozrozniania Nickiego od Bjarne
To dla tych, dla ktorych Pedersen to Pedersen bez rozrozniania Nickiego od Bjarne
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Albo bardziej ogólnie - Pedersen w Lublinie!![]()
B.Pedersen, Chrzanowski i może (jak będzie awizowany) Knapp nadają się na reklamę meczu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.