Działalność klubu - kłopotów cd....
Re: Działalność klubu - kłopotów cd....
Ludzie napiście cos o walnym!!
Czy już cos wiadomo??
bartosch albo ktos!
Czy już cos wiadomo??
bartosch albo ktos!
>>ŻyCie..To..Jazda<<
ludzie co z walnym?
moze jeszcze debatuja...mam nadzieje ze o czyms dobrym dla naszego klubu a nie o (nie daj Boze) o rozwiazaniu...
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
po raz kolejny nie bylo odpowiedniej ilosci osob... i tak naprawde nie mam o czym napisac. w dalszym ciagu szukamy zlotowek i nie skladamy broni. dodatkowo kombinuje jakby tu sciagnac wiecej ludzi na stadion, bo skoro na lidera przychodzi ok. 2500 to cos jest nie tak... licze, ze jak wygramy w Ostrowie to przyjdzie ich przynajmniej dwa razy tyle
pozdrawiam!
carpe diem!
ech...
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, o 21:17 przez noe, łącznie zmieniany 1 raz.
Najwazniejsze ustalenie ze jedziemy dalej!!! choc dalej jest to co było czyli kiepsko
_R@fi_ pisze:moze jeszcze debatuja...mam nadzieje ze o czyms dobrym dla naszego klubu a nie o (nie daj Boze) o rozwiazaniu...
no to zajebista organizacja...po raz 2 ten sam problem ehh szkoda gadac...powoli nie wyglada to zbyt ciekawie...na mecz z Gdanskiem napewno przyjdzie troche wiecej ludzi...nawet jak w Ostrowie przegramy...
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
Znowu zabrakło quorum... wspaniały sygnał dla potencjalnych sponsorów i władz miasta.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No super,znowu nic nie ustalono.Sytuacja dalej niejasna.No i trzeba znowu czekać.Co w tym wypadku jest zdecydowane?Komisarz?czy kolejne walne?(jaki termin?)A może dano sobie spokój i Harry zostaje(przynajmniej do końca sezonu).Wogóle,czy coś było omawiane na tym walnym?Jak ktoś wie,to proszę o konkrety.
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Mam dwa pomysły aby było więcej ludzi na meczach:
1. Zmiana cen biletów + bilety rodzinne ( jak w każdym cywilizowanym klubie)
2. Odpowiednia godzina rozpoczęcia meczu , bo 16 to napewno nie jest tą hodziną , nawet bez jupiterów można zawody zacząć o 18.30, na luzie!!
2. Odpowiednia godzina rozpoczęcia meczu , bo 16 to napewno nie jest tą hodziną , nawet bez jupiterów można zawody zacząć o 18.30, na luzie!!
1. 10/15 zl to chyba max co mozna by zmniejszyc ale czy te 2 zl przyciagnal kibicow ? moim zdaniem NIE.
2. Godzina hm moze 17 byla by lepsza ale ja jestem zdania jak ktos ma przyjsc to przyjdzie czy na 16 czy na 17/18 ewentualnie mozna brac yjazdy na weekendy i moze faktycznie pozniejsza pora byla by bardziej trafna ?
2. Godzina hm moze 17 byla by lepsza ale ja jestem zdania jak ktos ma przyjsc to przyjdzie czy na 16 czy na 17/18 ewentualnie mozna brac yjazdy na weekendy i moze faktycznie pozniejsza pora byla by bardziej trafna ?
harry pisze:Jakby było mało kłopotów to właśnie się dowiedziałem, że nasz toromistrz pan Rysio Kowalczyk miał zawał.
Jak nie idzie, to nie idzie. Pędzę do szpitala.
Prosimy o wiesci ze szpitala.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
-
jataman22
Ja tam się cieszę, że nie było wystarczającej liczy osób
przynajmniej jedziemy dalej. Do kiedy nad klubem wisi, że moze nie istnieć, to chłopaki wszystko wygrywają, a jakby ustalili, że jedziemy i nic nam nie grozi to może zeszłoby powietrze z niektórych
Ludzi trzeba przyciągnąć w inny sposób, niż non stop takie same plakaty, bez żadnego hasła tylko kto z kim, na tronie głównej też można zrobić taką zapowiedz jak np. w Gnieźnie przed naszym meczem, ogień i napisz ze mecz o honor i punkty. Potrzebne są hasła.
Bilety rodzinne bardzo dobry pomysł, bo nie jeden ojciec weżmie syna czy córke jak bedzie miał dopłacic np. 5zł a nie kupowac cały bilet. Ulotki to pomysł taki średni, a napewno nikt nie przyszedł na mecz dlatego, że była zniżka o złotówke no ludzie... bez żartów... 17zł to nie ide, ale jak 15 to ide! Bez żartów...
Przede wszystkim PLAKATY które przyciągną kibiców a nie tylko kto z kim kiedy. Tak przyjdą, ale Ci co już byli, ale nowych widzów nie pozyskamy.
Godzina spotkania też, myslę za wczesna. W niedziele często o 16 się wstaje
Jasno jest do 21 teraz, a nawet pózniej
Ludzi trzeba przyciągnąć w inny sposób, niż non stop takie same plakaty, bez żadnego hasła tylko kto z kim, na tronie głównej też można zrobić taką zapowiedz jak np. w Gnieźnie przed naszym meczem, ogień i napisz ze mecz o honor i punkty. Potrzebne są hasła.
Bilety rodzinne bardzo dobry pomysł, bo nie jeden ojciec weżmie syna czy córke jak bedzie miał dopłacic np. 5zł a nie kupowac cały bilet. Ulotki to pomysł taki średni, a napewno nikt nie przyszedł na mecz dlatego, że była zniżka o złotówke no ludzie... bez żartów... 17zł to nie ide, ale jak 15 to ide! Bez żartów...
Przede wszystkim PLAKATY które przyciągną kibiców a nie tylko kto z kim kiedy. Tak przyjdą, ale Ci co już byli, ale nowych widzów nie pozyskamy.
Godzina spotkania też, myslę za wczesna. W niedziele często o 16 się wstaje
Jasno jest do 21 teraz, a nawet pózniej
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Do każdego biletu, Perełka gratis.
A tak na powaznie, społeczeństwo jest biedne i ludzi najzwyczajniej w świecie nie stać na bilety. Kiedys na mecze chodziły całe rodziny. Dziś dwie dorosłe osoby plus dwoje nastolatkow to wydatek 60 zeta z programem. No nie oszukujmy sie, to jest dobra dniówka w pracy.
Jestesmy najmniej zarabiajacym regionem w Polsce. Spektakularne wyniki, zawodnicy z najwyzszej półki, to jest magnes na ludzi.
Nie wiem czy słyszeliście wywiad z Martą Józkową Półtorak, w Józkowie znowu jest moda na zuzel. Sa wyniki, są nazwiska, no i przede wszystkim jest kasa. Być może, na lubelskie warunki, pierwszo ligowe 3-4 tys kibiców trzeba uznac za sukces.
A tak na powaznie, społeczeństwo jest biedne i ludzi najzwyczajniej w świecie nie stać na bilety. Kiedys na mecze chodziły całe rodziny. Dziś dwie dorosłe osoby plus dwoje nastolatkow to wydatek 60 zeta z programem. No nie oszukujmy sie, to jest dobra dniówka w pracy.
Jestesmy najmniej zarabiajacym regionem w Polsce. Spektakularne wyniki, zawodnicy z najwyzszej półki, to jest magnes na ludzi.
Nie wiem czy słyszeliście wywiad z Martą Józkową Półtorak, w Józkowie znowu jest moda na zuzel. Sa wyniki, są nazwiska, no i przede wszystkim jest kasa. Być może, na lubelskie warunki, pierwszo ligowe 3-4 tys kibiców trzeba uznac za sukces.
Mecz z Gdańskiem jedziemy o 18.
Bilety rodzinne? Przecież szkoły podstawowe i młodsi wchodzą za darmo!!!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
tupekson pisze:Mam dwa pomysły aby było więcej ludzi na meczach:
Ad.1) Nad jakimś rodzinnym pakietem można pomyśleć ale znając polski spryt to "rodziny" budowały by się na biegu przed kasami i rozpadały za bramą jeśli tylko pozwoliłoby to oszczędzić ze 2 złote
Ad.2) Godzina 16. to faktycznie spore nieporozumienie. Z tego co zauważyłem praktycznie nigdzie w Polsce tak wcześnie sie nie jeździ. Pytanie do osób funkcyjnych: Czy jakieś okoliczności wymuszają jazdę o takiej porze? (Z Gorzowem jeszcze zrozumiem - wyścig z czasem Ferjana, choć pewnie wyszło to przypadkowo).
Zawody powinny być rozgrywane o godz. 18.00. Każdy może wtedy wrócić z kościółka, obrać ziemniaki, usmażyć kotlety czy inny szpek, zjeść rodzinny obiad i spokojnie udać się na żużel. Dość powiedzieć, że w tym sezonie ani razu nie zdążyłem w dniu meczu zjeść obiadu
Speedway!!!
Proponuje poprawić ostatni Twój wpis
Proponuje poprawić ostatni Twój wpis
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Zmienię więc pytanie: Czy jakieś okoliczności wymuszały organizowanie zawodów o tej porze? 
W sumie to nie do mnie pytanie ale wydaje mi się, że stała godzina rozpoczynania zawodów miała na celu przyzwyczajenie ludzi do tejże właśnie stałej godziny
Żeby było wiadomo, że żużel = niedziela, godz. 16
Koncepcja taka ma swoje plusy i minusy - trudno powiedzieć których więcej...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jeśli chodzi o moją psyche to chyba się ten zamiar udał...jakoś tak się w tym sezonie przyzwyczaiłem, że o 14 mam być pod bramą
A każdy tegoroczny wyjazd był dla mnie szokiem termicznym, bo mecze zaczynały się za każdym razem później 
-
jataman22
Chodziło mi raczej o coś w stylu:np. bilet rodzinny 30zł za okazaniem dokumentu (małożonkowie+dzieci). Wtedy np. taki ojiec moze wpadnie na pomysł zabrać żonę i dzieci na żużel, nie koniecznie dzieci muszą się łapać w granicach darmowych wjazdów. Może trochę kombinuję, ale staram się coś doradzić, żeby więcej kibiców przychodziło.
No i PLAKATY, niech będą zachęcające a nie tylko informujące, bo informacje to każdy moze się dowiedzieć, ale żeby zachęcić trzeba hasła, czegoś co przyciągnie nowego kibica, a nie tylko poinformuje starego.
Pozdrawiam
No i PLAKATY, niech będą zachęcające a nie tylko informujące, bo informacje to każdy moze się dowiedzieć, ale żeby zachęcić trzeba hasła, czegoś co przyciągnie nowego kibica, a nie tylko poinformuje starego.
Pozdrawiam
Może powtarzam po kimś po raz kolejny, ale na plakatakch powinno być wyraźnie napisane NIEDZIELA, ktoś zanim sprawdzi sobie tą date to juz dawno zapomni że widział taki plakat
Potrzeba jest reklama w centrum Lublina np. na astorii,galeri.w duzym formacie.
Heh, ja też to cały czas autorowi tych plakatów powtarzam (podobnie jak to, że Al. Zygmuntowskie pisze się wielką literą), ale to jak grochem o ścianęmichasz pisze:Może powtarzam po kimś po raz kolejny, ale na plakatakch powinno być wyraźnie napisane NIEDZIELA,
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A moze kiedys w Lublinie zobaczymy plakaty z taka informacjÄ…:

A tutaj o działalności innego klubu z "branży sportow motorowych" w Lublinie:
http://www.kurierlubelski.pl/index.php? ... &pid=40202

A tutaj o działalności innego klubu z "branży sportow motorowych" w Lublinie:
http://www.kurierlubelski.pl/index.php? ... &pid=40202