Karol Polak
Re: Karol Polak
Pewnie Grudziądz żałuje, że nie można zawodników podwójnie wypożyczać, albo cofnąć wypożyczenia :]
-
Speedway Fan
- Senior
A może wysłali Karola jako szpiega przed meczem 14 kolejki
by się dobrze przygotował do tego meczu 
Karol ma zwolnienie lekarskie. W najbliższym czasie czeka go operacja.
To nie za ciekawie. Rączki bolą to już operację trzeba?
RÄ…czki bolÄ… Ciebie od wykorzystywania Reni Grabowskiej. Karol ma inny problem!!!
-
jataman22
Dokładnie, Hans czy Ty jesteś zdrowy psychicznie dzieciaku?? Karol może nie jest dobrym żużlowcem, co nie zwalnia Cie jako człowieka od tego aby rozumieć sytuację, jeśli słyszysz że chłopak będzie miał operację. Chyba za pewnie się już poczułeś na tym forum, zastanów sie na 2 raz co piszesz.
jataman22 pisze:Dokładnie, Hans czy Ty jesteś zdrowy psychicznie dzieciaku?? Karol może nie jest dobrym żużlowcem, co nie zwalnia Cie jako człowieka od tego aby rozumieć sytuację, jeśli słyszysz że chłopak będzie miał operację. Chyba za pewnie się już poczułeś na tym forum, zastanów sie na 2 raz co piszesz.
uuuu zaczęło się....
Oczywiście, że zdrowy,może i za pewnie się poczułem, ale pewnej rzeczy nie rozumiem, z czego ta operacja ? Jego strona jakoś nie wspomina o niczym takim, jak piszesz, że ma mieć operację to powiedź przynajmniej na co. Jakoś w niedzielę go widziałem i nic mu nie było. Więc nadal ciekawi mnie to co ma mieć operowane.
czlowieku, wrzuc na luz , moze po prostu Karol Polak nie zyczy sobie,aby informacja o klopotach zdrowotnych byla gloszona publicznie, zreszta kazdy czlowiek ma prawo do odrobiny prywatnosci, takze nie wiem skad te drwiny z Twojej strony.
a poza tym co to w ogole za sposob myslenia ? .. "widzialem,go na meczu i nic mu nie bylo" , albo masz "szosty zmysl" albo wiele w zyciu jeszcze nie widziales.
odrobine szacunku proponuje
a poza tym co to w ogole za sposob myslenia ? .. "widzialem,go na meczu i nic mu nie bylo" , albo masz "szosty zmysl" albo wiele w zyciu jeszcze nie widziales.
odrobine szacunku proponuje
Nie odzywalam sie po wczorajszej paskudnej wypowiedzi Hansa ( zawsze wytykacie mi ze bronie i tlumacze mlodych zawodnikow),ale mnie to tez mocno poruszylo.
"W niedziele nic mu nie bylo".......To jest typowo szczeniackie podejscie do zdrowia.
Hans w niedziele widziales tez pana toromistrza,tez nic mu nie bylo,a dzisiaj szpitalne lozko.
Rowniez kikanascie innych osob,ktorym nic w niedziele nie bylo lezy na ortopedii czy chirurgii.
"W niedziele nic mu nie bylo".......To jest typowo szczeniackie podejscie do zdrowia.
Hans w niedziele widziales tez pana toromistrza,tez nic mu nie bylo,a dzisiaj szpitalne lozko.
Rowniez kikanascie innych osob,ktorym nic w niedziele nie bylo lezy na ortopedii czy chirurgii.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Kiry pisze:GTÅ» GrudziÄ…dz 34
1. Ronnie Jamroży 4+1 (1,2*,1,-,0)
2. Mariusz Puszakowski 12 (0,3,3,4!,2,d4)
3. Christian Hefenbrock 8 (3,0,1,2,1,1)
4. Thomas Stange 5+1 (0,3,d4,1*,1)
5. Paweł Staszek 1 (0,0,-,1)
6. brak zawodnika
7. Artur Mroczka 0 (0,-,-,-)
8. Kamil Brzozowski 4 (2,1,1,0,d4)
a gdzie Karlito? gdzie 2 starty? gdzie olej? opona?
odpowiedź
Gawrzyk pisze:wolał oglądać mecz w Lublinie
potwierdzenie
Ge(L)o pisze:Dokładnie, siedział jakieś 8 miejsc ode mnie. Między naszym sektorem a fanklubemMiałem już iść po autograf
odpowiedź kolejna już od strony zawodnika
dboryc pisze:Karol ma zwolnienie lekarskie. W najbliższym czasie czeka go operacja.
Hans pisze:Jakoś w niedzielę go widziałem i nic mu nie było.
moje bezpośrednie spostrzeżenia
Trudno zrozumieć? Trochę dziwnie to wygląda, ale cóż spierać się nie będę. Moja pierwsza wypowiedź miała być złośliwa, lecz niektórzy jej nie zrozumieli, bo nie było emotikonki.
Nie będę sie wgłębiał dalej co mu jest, bo widzę, że i tak się nie dowiemy.
Woocash jakiej prywatności u zawodnika? Jeżeli kibic sie pyta, pyta czemu Rafał Klimek nie startował przez 2 tygodnie to od razu wiedzieliśmy, dlaczego nie stratuje oraz jakie ma problemy. Profesjonalni zawodnicy( nie twierdzę, aby Karol nie był[ piszę to dlatego, że zaraz będzie 10 innych postów na ten temat]) od razu informują kibiców na swoich stronach internetowych. Po to strony zawodników są. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Każdy ma to tego prawo. Kończy ten temat. Pozdrawiam.
Hans pisze:Kiry pisze:GTÅ» GrudziÄ…dz 34
1. Ronnie Jamroży 4+1 (1,2*,1,-,0)
2. Mariusz Puszakowski 12 (0,3,3,4!,2,d4)
3. Christian Hefenbrock 8 (3,0,1,2,1,1)
4. Thomas Stange 5+1 (0,3,d4,1*,1)
5. Paweł Staszek 1 (0,0,-,1)
6. brak zawodnika
7. Artur Mroczka 0 (0,-,-,-)
8. Kamil Brzozowski 4 (2,1,1,0,d4)
a gdzie Karlito? gdzie 2 starty? gdzie olej? opona?
odpowiedźGawrzyk pisze:wolał oglądać mecz w Lublinie
potwierdzenieGe(L)o pisze:Dokładnie, siedział jakieś 8 miejsc ode mnie. Między naszym sektorem a fanklubemMiałem już iść po autograf
odpowiedź kolejna już od strony zawodnikadboryc pisze:Karol ma zwolnienie lekarskie. W najbliższym czasie czeka go operacja.Hans pisze:Jakoś w niedzielę go widziałem i nic mu nie było.
moje bezpośrednie spostrzeżenia
Trudno zrozumieć? Trochę dziwnie to wygląda, ale cóż spierać się nie będę. Moja pierwsza wypowiedź miała być złośliwa, lecz niektórzy jej nie zrozumieli, bo nie było emotikonki.![]()
Nie będę sie wgłębiał dalej co mu jest, bo widzę, że i tak się nie dowiemy.
Woocash jakiej prywatności u zawodnika? Jeżeli kibic sie pyta, pyta czemu Rafał Klimek nie startował przez 2 tygodnie to od razu wiedzieliśmy, dlaczego nie stratuje oraz jakie ma problemy. Profesjonalni zawodnicy( nie twierdzę, aby Karol nie był[ piszę to dlatego, że zaraz będzie 10 innych postów na ten temat]) od razu informują kibiców na swoich stronach internetowych. Po to strony zawodników są. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Każdy ma to tego prawo. Kończy ten temat. Pozdrawiam.
Człowieku,
nie kompromituj się już bardziej ... i rzeczywiście zakończ. Widać że jesteś jeszcze smark i tyle..
Każdy, nawet osoba publiczna ma prawo do prywatności i nie musi informować wszystkich na co jest chora... może chłopak ma hemoroidy a może inna wstydliwą dla niego przypadłość, która nie uniemożliwia oglądania meczu a dyskredytuje go jako zawodnika na jakiś czas... Myśl to nie boli... Widać że jeszcze musisz się sporo uczyć ale nie ustawaj... może jeszcze nie wszystko dla Ciebie stracone. NIe oczekuję odpowiedzi. Mimo wszystko pozdrawiam (przede wszystkim za zangazowanie w sprawy klubu)
P.S. Zobacz co jest po poście Gawrzyka....
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, o 12:12 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jataman22
Nie zaczeło się dzieciaku, tylko zrozum, że wyśmiewanie się z czyjejś operacji jest po prostu nie na miejscu. Nie wazne czy to kolega z bloku czy z podwórka, czy żużlowiec takie drwiny są okazem braku jakiegokolwiek zrozumienia sytuacji. Rozumiem, chciałeś być fajny i smieszny ale tym razem Ci nie wyszło.
Wcale nie musi leżeć w szpitalu, jesli czeka go operacja. Może mieć np. wyrostek bądz wiele innych schorzeń któe wymagają operacji. Wcale nie ma również powinności pisać o swoich problemach na forum czy na swojej stronie. Jest to jego prywatna sprawa i jak będzie miał taką ochotę to poda, nie to nie, a Tobie nic do tego.
Absencja Rafała, każdy wiedział z jakich względów była, więc ma się tutaj ten argument jak pięść do nosa.
Teksty typu zaczeło się zostaw dla siebie po jednak chyba zauważasz, że mimo codziennego podlizywania się wielu osobom nikt tutaj nie stanął w Twojej obronie, więc moze wyciągnij wnioski i zastanów się 3 razy następnym razem zanim napiszesz kolejną bzdurę?
Wcale nie musi leżeć w szpitalu, jesli czeka go operacja. Może mieć np. wyrostek bądz wiele innych schorzeń któe wymagają operacji. Wcale nie ma również powinności pisać o swoich problemach na forum czy na swojej stronie. Jest to jego prywatna sprawa i jak będzie miał taką ochotę to poda, nie to nie, a Tobie nic do tego.
Absencja Rafała, każdy wiedział z jakich względów była, więc ma się tutaj ten argument jak pięść do nosa.
Teksty typu zaczeło się zostaw dla siebie po jednak chyba zauważasz, że mimo codziennego podlizywania się wielu osobom nikt tutaj nie stanął w Twojej obronie, więc moze wyciągnij wnioski i zastanów się 3 razy następnym razem zanim napiszesz kolejną bzdurę?
Saint juz mnie uprzedzil ,a ze dokladnie mialem odpisac w podobnym tonie ,to juz sobie podaruje 
Proszę Cię Jataman, to że Ty masz więcej przeciwników niż przyjaciół na forum to nie oznacza, że każdy tak musi mieć.
Podlizywania? Proszę Cię, mnie to nie jest potrzebne... Ktoś mnie musi bronić ? Mnie to także nie jest potrzebne, naprawdę.
Ja sam potrafię obronić swoje rację i nie muszę mieć, w tym poparcia innych osób, uwierz.
Racja-może jestem jeszcze młody i czasem głupoty palę- każdemu sie to zdarza, ale Ty jako osoba starsza ode mnie o 5 lat, już pełnoletnia, powinna mieć szacunek także do młodszych. To nie jest rozkaz- to moja mała prośba. Bo takiej osobie chyba jak Ty coś takiego nie przystoi. A takim pisaniem zwolenników sobie nie przysparzasz.
Pozdrawiam.
Podlizywania? Proszę Cię, mnie to nie jest potrzebne... Ktoś mnie musi bronić ? Mnie to także nie jest potrzebne, naprawdę.
Ja sam potrafię obronić swoje rację i nie muszę mieć, w tym poparcia innych osób, uwierz.
Racja-może jestem jeszcze młody i czasem głupoty palę- każdemu sie to zdarza, ale Ty jako osoba starsza ode mnie o 5 lat, już pełnoletnia, powinna mieć szacunek także do młodszych. To nie jest rozkaz- to moja mała prośba. Bo takiej osobie chyba jak Ty coś takiego nie przystoi. A takim pisaniem zwolenników sobie nie przysparzasz.
Pozdrawiam.
Hans pisze:Racja-może jestem jeszcze młody i czasem głupoty palę- każdemu sie to zdarza, ...
Pozdrawiam.
Pierwszy krok juz jest... może teraz krótkie "Przepraszam" do Karola?
- marcin_lub
- Junior
Hans pisze:...Ktoś mnie musi bronić ? Mnie to także nie jest potrzebne, naprawdę.
Ja sam potrafię obronić swoje rację i nie muszę mieć, w tym poparcia innych osób, uwierz...
W tym wypadku chyba nie jesteś w stanie sam sie wybronić. Zachowałeś się jak zwykły gówniarz który nie ma pojęcia jeszcze o życiu. Powinieneś podkulić ogon, powiedzieć przepraszam i nie wypowiadać się więcej w tym temacie!
Myśl człowieku, to naprawdę nie boli!!!
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Ludzie z całym szacunkiem wyluzujcie troszke napinajcie sie na Jedna osobe(Hansa) popełnił bład mozemy mu chyba to wybaczyc.
Proponuje zamknac temat tej wypowiedzi.
A ty Hans napisz słowo przepraszam i wyraz troche skruchy.
Proponuje zamknac temat tej wypowiedzi.
A ty Hans napisz słowo przepraszam i wyraz troche skruchy.
Sipma Lublin

Przepraszam Karola, że akurat tak a nie inaczej wyszło, więcej rozpisywać się nie będę na jego temat.
I kto to mówi
marcin_lub pisze:Myśl człowieku, to naprawdę nie boli!!!
I kto to mówi
-
jataman22
Proszę Cię Jataman, to że Ty masz więcej przeciwników niż przyjaciół na forum to nie oznacza, że każdy tak musi mieć
A to na forum się przyjaciół szuka ?? Uwierz mi, że zawsze wyrażam swoje zdanie i nigdy go nie kryję, nie interesuje mnie czy ktoś mnie lubi czy nie, zawsze mówię to co myślę i czy ktoś by mnie ardzo lubiał a mi się jego wypowiedz nie spodoba to skrytykuję. Wiesz... nawet nie wiesz jak wiele osób jest dwulicowych chociażby na tym forum, nie raz widzialem na czacie pod innym nickiem np. podczas meczu jak mówią na mnie rózne rzeczy po czym na mieście mnie spotkają podchodzą i udają super znajomych wypytują jak walki to tamto, podlizują sie jakbyśmy sie znali od 100 lat. Więc wiesz... wolę być sobą i uwierz mi jeśli mam przyjaciół to prawdziwych a nie forumowych co do Ciebie sie usmiechną a jak się odwrócisz to najchętniej by Ci kose w plecy włożyli.
ale Ty jako osoba starsza ode mnie o 5 lat, już pełnoletnia, powinna mieć szacunek także do młodszych. To nie jest rozkaz- to moja mała prośba. Bo takiej osobie chyba jak Ty coś takiego nie przystoi. A takim pisaniem zwolenników sobie nie przysparzasz.
Nie bardzo rozumiem? Wszystkich forumowiczów traktuję jednakowo i nie ważne czy to napisze Hans Mikas czy Cooper, jesli będę się z nim zgadzał to go poprę, jak nie to skrytykuję. Mnie nie interesuje czyjś wiek a jedynie wypowiedz, nie rozumiem również dlaczego "takiej osobie jak ja" nie przystoi. Co nie przystoi ?? Jestem takim samym cżłowiekiem jak każdy i użytkownikiem tego forum i mam takie same prawa, wiec nie rozumiem co mi nie przystoi? Skrytykować kogoś ?? Doprawdy nie rozumiem??
. A takim pisaniem zwolenników sobie nie przysparzasz.
Naprawdę, nie potrzebuję zwolenników, a już napewno nie z forum żużlowego.
Sorry za post mało związany z tematem, ale odpowiadałem na post Hansa.
Również Pozdrawiam
- marcin_lub
- Junior
Hans pisze:marcin_lub pisze:Myśl człowieku, to naprawdę nie boli!!!
I kto to mówi
Że jak??? Bo nie bardzo rozumiem???
- michalr
- Kontakt:
http://wandakrakow.pl/zuzel/news.php?id ... 26f5e872b6
Karol w Krakowie...
...a ktoś kiedys tu niedowierzał, że zuzel do Krakowa powróci. Zapraszam więc na http://wandakrakow.pl/zuzel/index.php
Karol w Krakowie...
Jam był tym niedowiarkiem
Na dobry początek dobry i taki turniejik w amotorskiej obsadzie. Oby coś w krakowskim żużlu ruszyło choć do tego jeszcze daaleka droga zapewne
-
Smirnek_
- Senior
W Poznaniu się udało, to powinno się również udać w Krakowie 
-
Speedway Fan
- Senior
Powiem szczerze, że do twarzy mu w tym plastronie