Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

Re: Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

#1776 Postautor: ravajas » 15 czerwca 2007, o 10:58

Regdal pisze:Nie rozumiem dlaczego to akurat Marka Kępę należy na walne zapraszać,może też zaprosić Bereja,Studzińskiego,Stenkę,Juchę czy Mordela.Wszyscy ci panowie wiedzą doskonale,że mogą na takie zebranie przyjść,wpłacić stosowne 100 zł i pomóc w ratowaniu lubelskiego żużla,a wpłata wymienionej kwoty jest pierszym krokiem w tym kierunku.

w tej konkretnej sytuacji chodzi mi o Marka Kępę jako biznesmena a nie byłego żużlowca.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Koper
Trener
Kontakt:

#1777 Postautor: Koper » 15 czerwca 2007, o 11:06

A Regdalowi wydaje mi sie chodzilo w tej konkretnej sytuacj o to ze kazdy moze przyjsc i wplacic 100 zl aby pokazac ze chce zaangazowac sie bezposrednio w dzialalnosc klubu niezaleznie czy jest obecnie biznesmenem czy tez nie.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1778 Postautor: mikas » 15 czerwca 2007, o 11:17

Odnośnie tego wywiadu: http://kurierlubelski.pl/modules.php?op ... &sid=39667
a szczególnie tego fragmentu:

-Czy jest czas w trakcie występów na zwiedzanie obiektów sportowych, oglądanie imprez, kibicowanie lublinianom występującym w różnych regionach kraju?
-Nie tak dawno Ani Mru-Mru miał występ w Rybniku o godzinie 17. Godzinę wcześniej zaczął się ścigać z RKM zaprzyjaźniony z kabaretem Darek Śledź i jego koledzy. Myślałem, że mi serce pęknie, bo byliśmy 2 kilometry od stadionu.

Może by w przyszłości dogadać się z Ani mru mru i np. reklamowac żużel z ich pomocą w formie bilboardów np. z hasłem "Kabaret Ani mru mru zaprasza na żużel" czy coś w tym stylu. Z racji ich popularności ich twarze na bilboadrach na pewno bardziej przyciągną uwage przechodniów niż sam Jeleń ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#1779 Postautor: wojteko » 15 czerwca 2007, o 11:58

mikas cytujac kurier lubelski pisze:-Czy jest czas w trakcie występów na zwiedzanie obiektów sportowych, oglądanie imprez, kibicowanie lublinianom występującym w różnych regionach kraju?
-Nie tak dawno Ani Mru-Mru miał występ w Rybniku o godzinie 17. Godzinę wcześniej zaczął się ścigać z RKM zaprzyjaźniony z kabaretem Darek Śledź i jego koledzy. Myślałem, że mi serce pęknie, bo byliśmy 2 kilometry od stadionu.

mikas pisze:Może by w przyszłości dogadać się z Ani mru mru i np. reklamowac żużel z ich pomocą w formie bilboardów np. z hasłem "Kabaret Ani mru mru zaprasza na żużel" czy coś w tym stylu. Z racji ich popularności ich twarze na bilboadrach na pewno bardziej przyciągną uwage przechodniów niż sam Jeleń ;)

odnosnie wyjazdu do Rybnika........faktycznie spotkalismy ich z Sebkiem na trasie niedaleko stadionu, nawet byla chwila na pogaduchy kiedy nasze auta staly na czerwonym swietle w ruchu wachadlowym przy przebudowie drogi :!: Bardzo zalowali lubescy kabareciarze :wink: ze nie moga uczestniczyc w meczu :cry: chcielismy sie z nimi zobaczyc po rozgrywkach....... ale mieli zakontraktowany jeszcze jeden wystep o godz. 19.00 .......... i nic z tego nie wyszlo

EDIT:
P.S mikas tak sobie pomyslalem ze z ani mru mru bylo by sie chyba dogadac ale z ich menago to nie zatydyrydy :cry: znam czlowieka i zapewniam Cie ze za free to On raczej nic nie zrobi :cry: pogadamy o tym dzisiaj live.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#1780 Postautor: bartosch » 15 czerwca 2007, o 15:36

z chlopakami rozmawialem juz na poczatku sezonu... najwiekszym problemem jest to, ze ich wystepy koliduja z terminem zawodow i ciezko dogadac wspolny termin. jednak nikt nie mowi nie i jak wkoncu sie zgramy to na stadionie znowu zobaczymy z 15 000 ludzi... tylko ciekawe ile z tego przyjdzie na zuzel:)
carpe diem!

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1781 Postautor: Manitou » 15 czerwca 2007, o 15:43

Przecież żeby zrobić fotkę do billboardu nie muszą być na meczu 8) Wystarczy pogadać z menago czy jako kibice żużla nie zechcialiby użyczyć wizerunku. Według mnie ten pomysł mikasa jest naprawdę warty rozważenia, tylko kto ma rozmawiać z Wójcikami jak nie wiadomo kto będzie sterował klubem po walnym :)

Clyde

#1782 Postautor: Clyde » 15 czerwca 2007, o 18:29

W sprawach negocjacji z Ani Mru Mru to nie musi być osoba, która steruje klubem ;)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1783 Postautor: istred » 15 czerwca 2007, o 23:11

mikas tak sobie pomyslalem ze z ani mru mru bylo by sie chyba dogadac ale z ich menago to nie zatydyrydy znam czlowieka i zapewniam Cie ze za free to On raczej nic nie zrobi pogadamy o tym dzisiaj live.

Fragment artykułu GazetyPromocja regionu na rowerze
Twarzą kampanii mają być aktorzy kabaretu Ani Mru Mru. - Jesteśmy po takich rozmowach - zapewnia Artur Korgul, menedżer kabaretu. - I zrobimy to za darmo.
Więc może nie jest aż tak źle :)

wojteko
Senior

#1784 Postautor: wojteko » 15 czerwca 2007, o 23:56

Twarzą kampanii mają być aktorzy kabaretu Ani Mru Mru. - Jesteśmy po takich rozmowach - zapewnia Artur Korgul, menedżer kabaretu. - I zrobimy to za darmo.

istred pisze:Więc może nie jest aż tak źle

istred a pamietasz ile obiecywala SIPMA? zdajesz sobie sprawe ile "wisza" kasy klubowi ?? w słowa zapewnien Pan A.K. ze niby to wszystko za darmo :shock: tez niezabardzo wieżę :?

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1785 Postautor: Saint » 16 czerwca 2007, o 00:00

wojteko pisze:
istred a pamietasz ile obiecywala SIPMA? zdajesz sobie sprawe ile "wisza" kasy klubowi ?? w słowa zapewnien Pan A.K. ze niby to wszystko za darmo :shock: tez niezabardzo wieżę :?
Boże widzisz i nie grzmisz... ;)

wojteko
Senior

#1786 Postautor: wojteko » 16 czerwca 2007, o 00:04

niestety nie jestem i nigdy nie bylem humanista :( jesli nie zrozumiales sentencji to w zasadzie mam to w dupie

wojtku, grzeczniej prosze, przeciez Saint zartowal, spojrz na emotke na koncu jego wypowiedzi - grzesiecek

EDIT(wojteko):
sorry Saint :cry: jakoś tak z "dupy" palnąłem :wink:

yrastanisław

#1787 Postautor: yrastanisÅ‚aw » 19 czerwca 2007, o 12:23

Może ktoś zamieścić skany z LSE?

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1788 Postautor: Saint » 19 czerwca 2007, o 12:45

wojteko pisze:niestety nie jestem i nigdy nie bylem humanista :( jesli nie zrozumiales sentencji to w zasadzie mam to w dupie

wojtku, grzeczniej prosze, przeciez Saint zartowal, spojrz na emotke na koncu jego wypowiedzi - grzesiecek

EDIT(wojteko):
sorry Saint :cry: jakoś tak z "dupy" palnąłem :wink:

O to juz bardziej do Ciebie podobne... ;)

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#1789 Postautor: Dj_Korgi » 19 czerwca 2007, o 15:44

jataman22

#1790 Postautor: jataman22 » 19 czerwca 2007, o 16:23

Ciekawe czy dziewczynka wyciągnie karteczke z nazwiskiem Trumiński, czy Franków :twisted: :twisted: :twisted:
Kurcze, taki zawodnik jak Dawid i rekord toru, niesamowite co siÄ™ w tym sezonie dzieje... :lol: :lol:

yrastanisław

#1791 Postautor: yrastanisÅ‚aw » 19 czerwca 2007, o 16:31

Dzięki :lol:

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#1792 Postautor: rAdEk23 » 24 czerwca 2007, o 10:28

I kto jedzie jutro, juz nikt niema watpliwosci
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089892347
Sipma Lublin :D :D :D

bartexs1
Senior

#1793 Postautor: bartexs1 » 25 czerwca 2007, o 12:49

wywiad z Mariuszem Frankowem (przeprowadzony po treningu punktowanym) bedzie dziś na portalu. z Dawidem Stachyrą( przepr.wczoraj na 2 godziny przed meczem) będzie w środę. Z trenerem Stali Gorzów (wczoraj po meczu) zostanie umieszczony w piątek. Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1794 Postautor: RadeKas » 25 czerwca 2007, o 12:52

Janusz Stachyra (TŻ Sipma Lublin): Byłem pewien na milion procent, że dziś wygramy. Nie spodziewałem się tylko tak łatwego zwycięstwa. Wyciągnęliśmy wnioski i chłopaki uwierzyli w siebie. Potrzebowaliśmy czasu, żeby to wszystko ogarnąć. Przyjedzie teraz Gdańsk i się przewiezie, przyjedzie Grudziądz też się przewiezie. Do tego wygrywamy w Poznaniu i się liczymy. Ja już powiedziałem wcześniej, że Ferjan po takiej trasie to będzie się nadawał na strzelnice, jak ucieknie to przeżyje. Jest cienki jak barszcz w stanie wojennym trzy oczka pływały w wodzie i taka jest prawda. Dziś oprócz Jensena i „Zorro” nikt się nie zaprezentował. Zdawałem sobie sprawę, że Zetterstroem to kawałek zawodnika i wiedziałem, jaki tor przygotować. Z walki mogę pochwalić Pawła Hliba, Jensena i „Zorro”. Trzeba dać szansę jazdy Polakom. Żużel umrze jak będą takie „teamy” przyjeżdżać. Kto będzie chodził na takich Beduinów?

Jasiu to ma gadane :D :D 8)
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

max3
Zawodowiec

#1795 Postautor: max3 » 25 czerwca 2007, o 13:06

Wywiady z zawodnikami :http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=16690

bartexs1
Senior

#1796 Postautor: bartexs1 » 25 czerwca 2007, o 23:59

Wywiad z Frankowem miałem dać dziś, ale niestety złośliwość rzeczy martwych spowodowanych awarią panela administracyjnego, spowodowała, że będzie dany jutro. Tak więc wywiad z Mariuszem Frankowem bedzie podany jutro.

Sober
Senior

#1797 Postautor: Sober » 26 czerwca 2007, o 02:53

[...] spowodowała, że będzie dany jutro. Tak więc wywiad z Mariuszem Frankowem bedzie podany jutro.

:o
Wszyscy z niecierpliwoscia czekamy na wywiad z Mario "Kloszim" Frankowem :wink:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1798 Postautor: boxing » 26 czerwca 2007, o 03:00

RadeKas pisze:
Janusz Stachyra (TŻ Sipma Lublin): Trzeba dać szansę jazdy Polakom. Żużel umrze jak będą takie „teamy” przyjeżdżać. Kto będzie chodził na takich Beduinów?

Jasiu to ma gadane :D :D 8)

:lol: :lol: :lol:
Co robic, "Beduini" rzadza swiatowym speedwayem :lol: :lol: :lol: "Beduin" Pedersen, "Beduin" Crump, "Beduin" Hancock, "Beduin" Adams i paru jeszcze innych "dzikich" :lol: :lol: :lol:

Daj Boze, zeby u nas nie przydarzyla sie zadna kontuzja i zeby jacys "Beduini" nie spuscili nas z ligi. Co gorsze, brak kasy jest teraz wiekszym niebezpieczenstwem niz "dzicy" z Gniezna czy Grudziadza.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1800 Postautor: kilar » 26 czerwca 2007, o 17:18

Janusz Stachyra dobrze mowi. Dyspozycja Ferjana po tak dlugiej podrozy moglabyc do przewidzenia. Nie ma co sie bac nazwisk, tylko trzeba wierzyc w swoje umiejetnosci i walczyc o kazdy metr. To wszyscy chlopaki zrobili i efekty sa. Z ta forma naszych zawodnikow Ostrow i Rybnik nie wygraliby u nas meczu, ale trudno bylo minelo, czas na rewanz, a przynajmniej napedzenie strachu :) Karlsson wiecznie najlepszym zawodnikiem 1-ligowym nie bedzie, Wegrzyk w kratke jezdzi, Jankowski tez bez blysku, tazke na wyjezdzie mozna powalczyc :)
Osobiscie "zawiodlem" sie na Screenie, myslalem, ze bedzie ich bardzo mocnym punktem, w Lublinie pokazal sie przeciez z dobrej strony, a tu 1 pt przeciwko Wybrzezu :lol: