Do adminów
Re: Do adminów
macik - za oszałamiający debiut na forum i obrażanie przeciwnych drużyn
Najbardziej denerwuje mnie opcja z prywatnymi wiadomosciami, od 3 dni probuje wyslac pare do kilku uzytkownikow i od 3 dni sa w folderze "do wyslania" .. ?
ale tak bylo i na starym, mylna nazwa folderu
Czy macie jakieś problemy z działaniem forum? W niedziele chodziło strasznie wolno (jak zwykle u mnie bezpośrednio po meczu). Wczoraj natomiast przez pół dnia nie działało w ogóle...
Również wczoraj nie mogłem się dstać na forum
Dzisiaj zobaczylam takie cos:
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], MSN [Bot], Radzio, Soluk, Yahoo [Bot]
Co to jest? TYle botów od samego rana? Radzio i Soluk wiem
;);)
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], MSN [Bot], Radzio, Soluk, Yahoo [Bot]
Co to jest? TYle botów od samego rana? Radzio i Soluk wiem
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
-
Smirnek_
- Senior
GKS BOT Bełchatów się rozrasta 
Nie otwierają mi się żadne linki wstawione przez forumowiczów ze strony youtube. Za każdym razem wyskakuje błąd jakiś. Jedynym sposobem jest skopiowanie nazwy filmiku i wpisanie go w wyszukiwarce na youtube.com co jest trochę uciążliwe.
Czy ktoÅ› jeszcze ma podobny problem jak ja?
Czy ktoÅ› jeszcze ma podobny problem jak ja?
Ja nie mam takiego problemu, jakby co używam Mozilli ;]
Ja także... Dziwne to, tym bardziej że wszystkie inne linki bez problemu się otwierają.
halo, naprawta czcionke, bo polskie znaki to jakies robaczki.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
ąęłśćźżń
jak widac polskie znaki dzialaja, niestety bazy juz poprawic sie nie da, chyba ze chcecie przerwe znow na tydzien
moderatorzy, w miare mozliwosci poprawiajcie tylko nazwy tematow.
jak widac polskie znaki dzialaja, niestety bazy juz poprawic sie nie da, chyba ze chcecie przerwe znow na tydzien
moderatorzy, w miare mozliwosci poprawiajcie tylko nazwy tematow.
Shacku jeśli nie masz nic naprzeciw to ja mogę przez dzisiejszą noc poprawić wszystkie tytuły tematów gdyż nie mam dziś za wiele pracy w pracy
Tylko musiałbyś mi moda przydzielić na te parę godzin...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
mówisz masz
i jak mawia klasyk: Dziekuje ! Pozdrawiam !
i jak mawia klasyk: Dziekuje ! Pozdrawiam !
Ważniejsza od "netykiety" jest Ustawa o Języku Polskim czy coś w tym rodzaju
Jeśli dla Ciebie nie ma różnicy między "robieniem łaski" i "robieniem laski" to cóż
Ja "jadę" właśnie z kolejną stroną tematów w dziale TŻ Lublin. Chociaż myślę, że więcej jak pięciu stron wstecz nie ma sensu poprawiać
Jeśli dla Ciebie nie ma różnicy między "robieniem łaski" i "robieniem laski" to cóż
Ja "jadę" właśnie z kolejną stroną tematów w dziale TŻ Lublin. Chociaż myślę, że więcej jak pięciu stron wstecz nie ma sensu poprawiać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No i wszystkich nie zdążyłem
Naprawione są dwie strony w dziale "TŻ Lublin", po jednej w działach "Żużlowe wiadomości" i "Inne" oraz wszystkie w pozostałych działach (bo jest mniej niż jedna strona tematów
). Ale w sumie myślę, że tryle wystarczy... Dobranoc 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Uzytkownik Ja-Jacek ktory jest zarejestrowany na naszym forum ma problem z zalogowaniem sie bo:
Odrzuca nicka, bo ma kreseczkę, wcześniej jakoś nie przeszkadzało...
Jak pisze nicka bez kreseczki, to podaje, że pod moim mailem ktoś już jest - czyli ja...
i tak można grać w ciuciubabke w nieskończoność.
proste rozwiazanie...............niech ktorys admin zmieni na JaJacek i nasz kolega z Tarnowa niech sie tez tak loguje i bedzie dobrze!!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Z Tarnowa to był Proboszcz Dobrodziej 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
sting126 pisze:z Grudziadza
Ze Skwierzyny jak już. Ale kibic GKM-u