#62 Postautor: Lukas507 » 18 czerwca 2007, o 23:53
Witam serdecznie.
Widzę ze promocja Lubelskiej drużyny ma się co raz lepiej wolontariat to podstawa a może i klub was wynagrodzi jakimiś wejściówkami

.
Drużyna Gorzowska jest już prawie skompletowana na niedzielne zawody, nie wiadomo jedynie czy będzie w składzie kapitan Stali Gorzów Piotr Paluch, którego już dawno na stadionie nie widziałem ;(.
Swój przyjazd zadeklarował na meczu z Poznaniem
JBJ, Ferjan i Zorro prawdopodobnie Joonas opuści swoje eliminacje by wesprzeć drużynę Gorzowska. Czy będzie Ruud to się okaże po jego występach w Szwecji, Hlib i Tomas Jonasson będą w składzie na bank, brakuje jeszcze jednego zawodnika na 100% nie będzie to Klingberg który chyba po tym sezonie zakończy karierę ( całe szczęście ).
Co do meczu nie jestem przekonany w zwycięstwo swojej drużyny w ubiegłym roku byliśmy faworytami a skończyło się dla Gorzowa wiem wszyscy jak
Mam nadzieje ze nie powtórzy się sytuacja taka, że dowiem się w Lublinie jak rok temu ze nie ma podstawowych zawodników w składzie i będziemy jechali samymi dziurami w składzie.
Mam takie pytanie do was jak wygląda w waszym mieście sprawa miedzi drużynami z różnych dyscyplin nie ma nienawiści, i czy można spokojnie sobie iść w tej chwili przez miasto jak to miało miejsce równy rok temu.
Pozdrawiam
DMP–7z,11s,3b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b