Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
Gelo pisze:Harry wspominał, że Klingberg jest interesującą propozycją. Ponieważ tak się składa że jest zawsze dobrze poinformowany, wiec chyba można domniemywać, kto bedzie naszym obcokrajowcem - co potwierdza najnowszy wpis na przeglądzie zuzlowym.
na przegladzie rozne rzeczy pisza szczerze mowiac zobaczymy w jakim stopniu sie to potwierdzi ja mysle ze jednak bedzie kto inny ale przekonamy sie juz niedlugo
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Jabłońcy pójdą do Gdańska a Franków do Grudziądza i wtedy będę miał 100% pewności, że Tomek nas nie opuści.
W tej chwili mam 90% że nas nie opuści, ale gdy chodzi o ulubionego zawodnika, to te brakujące 10% nie daje spać po nocach
Bez względu na oferowane pieniądze Tomek nie powinien pójść do Wybrzeża. Kto uwierzy, że spadkowicz będzie miał kasę na siedmiu mocarzy? Paranoja. Pozatym o miejsce w składzie byłoby tam Tomkowi bardzo trudno. No i czy oddali mu pieniądze z roku 2002? Nawet jak oddadzą to policzmy...
za Kościeche i Chrzanowskiego 250 tyś.
Pecyna 12 tyÅ›
Nowaczyk 60 tyÅ›
+ za podpisy
i ewentualnie oddanie długu Piszczowi (o ile chcą go mieć u siebie)
to wyjdzie duuuużo kasy. A póki co Wybrzeże kupuje na kredyt. Czyli nierealne
A w Grudziądzu mają zamiar odegrać rolę czarnego konia rozgrywek, czyli coś vide TŻ Sipma 2003. Zatem jeden dobry ruch (pozyskanie Sawiny) to troche za mało. A ostatnio ucichło tam bardzo... I dlatego myśle, że w najbliższych dniach ktoś jeszcze tam trafi. Piszcz, Franków, ktoś inny? Raczej pilanin.
Ps. W tym roku będzie niezły nalot ekstraligowców do 1 ligi. Nawet nasi
sÄ…siedzi kminiÄ…...
W tej chwili mam 90% że nas nie opuści, ale gdy chodzi o ulubionego zawodnika, to te brakujące 10% nie daje spać po nocach
Bez względu na oferowane pieniądze Tomek nie powinien pójść do Wybrzeża. Kto uwierzy, że spadkowicz będzie miał kasę na siedmiu mocarzy? Paranoja. Pozatym o miejsce w składzie byłoby tam Tomkowi bardzo trudno. No i czy oddali mu pieniądze z roku 2002? Nawet jak oddadzą to policzmy...
za Kościeche i Chrzanowskiego 250 tyś.
Pecyna 12 tyÅ›
Nowaczyk 60 tyÅ›
+ za podpisy
i ewentualnie oddanie długu Piszczowi (o ile chcą go mieć u siebie)
to wyjdzie duuuużo kasy. A póki co Wybrzeże kupuje na kredyt. Czyli nierealne
A w Grudziądzu mają zamiar odegrać rolę czarnego konia rozgrywek, czyli coś vide TŻ Sipma 2003. Zatem jeden dobry ruch (pozyskanie Sawiny) to troche za mało. A ostatnio ucichło tam bardzo... I dlatego myśle, że w najbliższych dniach ktoś jeszcze tam trafi. Piszcz, Franków, ktoś inny? Raczej pilanin.
Ps. W tym roku będzie niezły nalot ekstraligowców do 1 ligi. Nawet nasi
sÄ…siedzi kminiÄ…...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
ZA http://www.sportowefakty.pl
Wiec z "Wiśniewskiego" chyba nici...A szkoda....Dadi wróc do Lublina!!
We wtorek drużyna WTS Atlas WrocÅ‚aw rozpoczęła przygotowania kondycyjne do nowego sezonu. Pierwsze spotkanie upÅ‚ynęło pod znakiem badaÅ„ lekarskich okreÅ›lajÄ…cych aktualny stan zdrowia zawodników oraz wytyczenia im pod tym kÄ…tem indywidualnego cyklu treningowego. WÅ›ród przybyÅ‚ych na badania żużlowców nie zabrakÅ‚o i Roberta Dadosa – „syna marnotrawnego drużyny wrocÅ‚awskiej”, jak nazywajÄ… go niektórzy kibice i dziaÅ‚acze.
Popularny „Dadi” tryskaÅ‚ humorem i nie w myÅ›l byÅ‚o mu opuszczenie drużyny wrocÅ‚awskiej, o którym wspominaÅ‚ przed paroma tygodniami. Na ten temat odbyÅ‚a siÄ™ specjalna rozmowa pomiÄ™dzy zawodnikiem i PaniÄ… KrystynÄ… Kloc – wiceprezes WTS-u d/s sportowych. Dados potwierdziÅ‚ w niej, że chce dalej jeździć dla Atlasa. Jednak zostaÅ‚o to obwarunkowane jednym, podstawowym warunkiem: w przypadku powtórzenia siÄ™ sytuacji, które miaÅ‚y miejsce w mijajÄ…cym roku, a których niechlubnym bohaterem byÅ‚ Robert Dados, zawodnik definitywnie pożegna siÄ™ z klubem z WrocÅ‚awia. Obu stronom pozostaÅ‚y do uzgodnienia warunki finansowe.
Po wtorkowych badaniach Robert Dados zyskaÅ‚ nowy przydomek do swojej bogatej już kolekcji. Po „Dadim”, „Synu marnotrawnym” i kilku mniej popularnych przezwiskach, dołączyÅ‚ „WiÅ›niewski”. A to za sprawÄ… czerwonego koloru wÅ‚osów, na który przefarbowaÅ‚ swojÄ… czuprynÄ™ wrocÅ‚awski zawodnik. Podobny styl lansuje lider popularnego zespoÅ‚u „Ich Troje” MichaÅ‚ WiÅ›niewski.
Wiec z "Wiśniewskiego" chyba nici...A szkoda....Dadi wróc do Lublina!!
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
hmmm...lider na przyszly sezon -jak zostanie piszczyk to napewno on, no chyba ze w Niedziele dzialacze sprawia nam niespodzianke w co nie wierze:P i zakontraktuja jakas gwiazde:D (malo realne) cos mi sie tak wydaje ze w niedziele podpisza KOsinski, Wrona, Stachyra, Jeleniewski, Knapp, Piszcz i jakas nowosc:) (mam nadzieje) --- jakie sa wasze przewidywania??
Nie wiadomo kto będzie liderem spośród zawodników krajowych ale chciałbym żeby LARS GUNNESTAD był liderem wśród zagranicznych
Dobry typ przeciez z niego jest, mysle ze spokojnie by sobie poradził w I lidze...jestem do niego duzo bardziej przekonany niż np. do Klingberga 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Re: Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
TÅ» SIPMA LUBLIN 2004 !!!
1.P.Karlsson
2.R.Dados
3.T.Piszcz
4.G.Knapp
5.D.Śledż
6.D.Jeleniewski
7.D.Stachyra
T:J.Stachyra
1.P.Karlsson
2.R.Dados
3.T.Piszcz
4.G.Knapp
5.D.Śledż
6.D.Jeleniewski
7.D.Stachyra
-
Piotrbaz
Re: Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
PRZEMAS pisze:TÅ» SIPMA LUBLIN 2004 !!!![]()
1.P.Karlsson
2.R.Dados
3.T.Piszcz
4.G.Knapp
5.D.Śledż
6.D.Jeleniewski
7.D.Stachyra
oby....tlyko trza miec jakiegos na wypadek (tfu) kontuzji
mescalito pisze:_R@fi_ pisze:(...) cos mi sie tak wydaje ze w niedziele podpisza KOsinski, Wrona, Stachyra, Jeleniewski, Knapp, Piszcz i jakas nowosc:) (mam nadzieje) --- jakie sa wasze przewidywania??
Ja przewiduję że jeszcze Mordel
Jurek do tej pory ma gips na nodze, kto wie kiedy mu go zdejmÄ…. Kto kontraktuje takiego zawodnika ?
$korzen$ pisze:o Dymie zapomnieliscie![]()
a co do Smitha widze ze ktos tu ma 7 zmysl
Czyli jednak Andy podpisze? Jakoś nie jestem zwolennikiem tego pana, zdecydowanie bardziej wolałbym Dyma. Poprostu nie jestem przekonany czy Smith, jakby nie patrzec wiekowy juz zawodnik, będzie jeździł na takim samym poziomie jak w tamtym roku. Juz za 2 dni 14 grudzień:D
METHANOL ADVENTURE TEAM