Cz@rek pisze:Zatem podziękujmy sponsorowi.Ja zraz idę do sklepu po kilka
piw...![]()
![]()
![]()
PS:Mam nadziejÄ™ ze dobrze kombinuje...
A może trzeba się udać po buty <mysli>
Cz@rek pisze:Zatem podziękujmy sponsorowi.Ja zraz idę do sklepu po kilka
piw...![]()
![]()
![]()
Manitou pisze:Cz@rek pisze:Zatem podziękujmy sponsorowi.Ja zraz idę do sklepu po kilka
piw...![]()
![]()
![]()
A może trzeba się udać po buty <mysli>![]()
wojteko pisze:tak sobie mysle o nowym/starym sponsorze i dochodze do wniosku (jesli dobrze kminie) to raczej nic niemozemy od Niego kupic/zamowic usluge, w ramach zadoscuczynieniaale zawsze moge sie mylic

wojteko pisze:bartosz bylem na stadionie ze mna przyjechalo 3 chlopakow na rowerach (nieznam)
wojteko pisze:co mogl najklac sie ciec to tylko my slyszelismypowiedzial ze reszte plakatow wypierdoli na smietnik bo on od wydawania tego nie jest
troche to przykre
wojteko pisze:bartosz bylem na stadionie ze mna przyjechalo 3 chlopakow na rowerach (nieznam) wzielismy po wielkich problemach plakaty z portierni ale co mogl najklac sie ciec to tylko my slyszelismypowiedzial ze reszte plakatow wypierdoli na smietnik bo on od wydawania tego nie jest
troche to przykre
Smirnek_ pisze:Z takim cieciem to ten klub dużo nie osiągnie.
harry pisze:Który to był cieć?
Pokemon pisze:Słowa Staszka Bareji są nadal aktualne: "Miś"- ...trzeba wpuszczać klientów w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się![]()
Tu właśnie wychodzi brak profesjonalizmu. Profesjonalizm kosztuje, a Klubu na to obecnie nie stać i koło się zamyka, więc głowa do góry i nie przejmujcie się