Do adminów
Re: Do adminów
jak narazie nie widze mozliwosci zmiany zeby linki otwierały się w nowym oknie, podobnie z szerokoscia "panelu avatarów".
jeszcze taka drobna uwaga, że nie zgadza się godzina tzn. jest ustawiona zła strefa czasowa
To można sobie zamemu zmienić. W "Twoje konto" - Ustawienia forum, chociaż u mnie czas sie zgadza.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2007, o 12:39 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
nie to abym mial z tego powodu jakies problemy ale cos ze 2000 postow mi ubylo po reorganizacji design'u forum

A mi 0
.
Teraz to już nawet niemoge sobie wyobrazić jak wyglądało stare forum
Dlaczego pod Firefoxem nie widać godziny wysłania posta, a pod IE widać? 
Zapytaj swojego Firefoxa. Pod moim widać.
Mateusz111 i Dj Korgi - za niemoralne avatary i stopki

- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Nie zgadzam siÄ™ !
-
Mateusz111
- Junior
Manitou pisze:Mateusz111 i Dj Korgi - za niemoralne avatary i stopki![]()
Mani to już jest dyskryminacja
Pokochaliśmy Rzeszów za te wspaniałe młode wschodzące gwiady (czyt. Lampart Sztosek)
U mnie pod IE nie widać a pod Firefoxem widać
.
grzesieck pisze:no....... starczy juz tego nabijania i pisania o niczym, bo wam zaraz bany pozalatwiam
Nie popieram pisania o niczym,ale blagam,niech mi ktos wytlumaczy co jest z tym nabijaniem postow? Ja osobiscie pisze tylko wtedy gdy mnie bardzo swedzi klawaitura,wiec nie rozumiem w jakim celu nabija sie posty.Jakies upominki rozdajecie czy przywileje przydzielacie po osiagnieciu kolejnego stopnia ? Mnie
juz blisko do 300 postu i nie wiem czy mam sie cieszyc,ze sie "pisarsko" zestarzalam czy martwic,ze mi ktos kaze jechac w biegu juniorskim.Ale skoro bedac szkolkowiczem nie musialam chodzic na lekcje do szkolki zuzlowej,to chyba niepotrzebnie sie martwie biegiem juniorskim.Nie to,zebym sie bala............tylko kask moglby kolidowac z moimi lokami.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Pytałem o to samo wiele razy, bez odzewu...
Może jakiś konkurs jest na największą liczbę postów.
Może jakiś konkurs jest na największą liczbę postów.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
I teraz się zacznie nabijanie postów w stylu : no własnie po co nabijać posty .
Może niektórzy jak mają więcej postów czują się dowartościowani oraz myslą, że inni użytkownicy forum a w szczególności początkujący będą mieli do nich "szacunek". Tak samo jest z nowymi użytkownikami: nie chcą żeby ktoś im zarzucił, że są nowi na forum to nic nie wiedzą, że "młody jesteś to się nie odzywaj". Ale każdy może sobie wyrobić opinie na temat użytkownika po jego postach. Ktoś będzie pisać mądrze to i jak będzie miał 20 postów będzie szanowany. A ktoś głupio to i przy 1000 postach nikt nie będzie go brał na serio. I tu pytanie do adminów : Czy istnieje możliwość aby nie wyświetlały sie te rangi pod nickiem oraz liczba postów - przynajmniej przy wiadomości.
Może niektórzy jak mają więcej postów czują się dowartościowani oraz myslą, że inni użytkownicy forum a w szczególności początkujący będą mieli do nich "szacunek". Tak samo jest z nowymi użytkownikami: nie chcą żeby ktoś im zarzucił, że są nowi na forum to nic nie wiedzą, że "młody jesteś to się nie odzywaj". Ale każdy może sobie wyrobić opinie na temat użytkownika po jego postach. Ktoś będzie pisać mądrze to i jak będzie miał 20 postów będzie szanowany. A ktoś głupio to i przy 1000 postach nikt nie będzie go brał na serio. I tu pytanie do adminów : Czy istnieje możliwość aby nie wyświetlały sie te rangi pod nickiem oraz liczba postów - przynajmniej przy wiadomości.
wojteko pisze:nie to abym mial z tego powodu jakies problemy ale cos ze 2000 postow mi ubylo po reorganizacji design'u
grzesieck pisze:mi polecial prawie 1000 : )
Cos w tym jest,bo jednak niektorzy "mocno zasiedziali" licza sobie utracone tysiace.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
kto pierwszy przekroczy 10 000 postow zastapi Pana Gienia na pierwszym łuku
METHANOL ADVENTURE TEAM
No to zaczynamy wyścig 
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
grzesieck pisze:kto pierwszy przekroczy 10 000 postow zastapi Pana Gienia na pierwszym łuku
Ja bym wolał pana Zbysia na 2gim - mniej roboty