10.06.2007 Start Gniezno - TŻ Lublin
Re: 10.06.2007 Start Gniezno-TÅ» Lublin
Podżuks. Stead - ZZ
Brakuje u nas takiego Podzuksa i Gomólskiego 5:1 w pierwszym biegu raczej zawsze pewne 
-
Smirnek_
- Senior
No i widać, Franków jednak nie będzie naszym wybawicielem.
Staszek Burza Staszek!
Staszek Burza Staszek!
No to SuppaMario już wyjaśnił w 2 biegu wszelkie wątpliwości odnośnie jego sprzętu, przygotowania, celowości kontraktowania go itp. Trzaśnie komplet ... ale w bufecie.
jednak mozna jezdzic lepiej od Sebka, Franciszek daje tego przykład! 
Milosnikom Franka, niezlomnym w swojej wierze w najwyzszy poziom umiejetnosci technicznych tego wybitnego awangardowego artysty pierwszego luku...
Ach Ci ludzie, to brudne świnie
Co napletli o mojej dziewczynie
Jakieś bzdury o jej nałogach
To po prostu litość i trwoga
Tak to bywa gdy ktoś zazdrości
Kiedy brak mu własnej miłości
Plotki płodzi, mnie nie zaszkodzi żadne obce zło
Na mój sposób widzieć ją
Na głowie kwietny ma wianek
W ręku zielony badylek
A przed nią bieży baranek
A nad niÄ… lata motylek
KrzywdÄ™ robiÄ™ mojej panience
Opluć chcą ją podli zboczeńcy
Utopić chcą ją w morzu zawiści
Paranoicy, podli sadyści
Utaplani w brudnej rozpuście
A na gębach fałszywy uśmiech
Byle zagnać do swego bagna, ale wara wam
Ja go przecież lepiej znam
W ręku zielony badylek
A nad niÄ… lata motylek
Ach Ci ludzie, to brudne świnie
Co napletli o mojej dziewczynie
Jakieś bzdury o jej nałogach
To po prostu litość i trwoga
Tak to bywa gdy ktoś zazdrości
Kiedy brak mu własnej miłości
Plotki płodzi, mnie nie zaszkodzi żadne obce zło
Na mój sposób widzieć ją
W ręku zielony badylek
A nad niÄ… lata motylek
KrzywdÄ™ robiÄ™ mojej panience
Opluć chcą ją podli zboczeńcy
Utopić chcą ją w morzu zawiści
Paranoicy, podli sadyści
Utaplani w brudnej rozpuście
A na gębach fałszywy uśmiech
Byle zagnać do swego bagna, ale wara wam
Ja go przecież lepiej znam
W ręku zielony badylek
A nad niÄ… lata motylek
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Grudziadz robi niezła demolke Ostrowowi 23-13 po 6 biegach! 
Gdybyśmy mieli choćby jednego punktującego juniora w tym meczu już było by po zawodach.
A Franek,no cóż pojechał na poziomie punktowym Trumny a więc szału nie było ale tragedii
też nie.
A sam mecz no cóż:CUD SIĘ ZIÅšCIÅ!!!!!!!!
BRAWO TÅ»!!!
A Franek,no cóż pojechał na poziomie punktowym Trumny a więc szału nie było ale tragedii
też nie.
A sam mecz no cóż:CUD SIĘ ZIÅšCIÅ!!!!!!!!
BRAWO TÅ»!!!
czyżby nasza drużyna odbiła się od dna? grunt, ze opuszczamy ostatnie miejsce w tabeli. oby dalej zwyciężali.
można by rzec, że gdyby nie 5 punktów Franka to byłby tylko remis 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ravajas pisze:można by rzec, że gdyby nie 5 punktów Franka to byłby tylko remis
Nie to zebym sie czepial Franka - ale nie 5 lecz 3 punkty - biorac pod uwage, ze w biegach, w ktorych punktowal, mial na plecach naszego zawodnika. Wiec jakby zamiast Franka bylo "brak zawodnika' w ogolnym rachunku stracilibysmy 3 punkty co daloby wynik 47:43 a wiec dalej zwyciestwo. A Franek dalej jest kelner
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Gratulacje dla chłopaków - takie mecze TRZEBA wygrywać i to pokazaliście. Miałem gorąco po dwóch biegach ale pisałem że Gniezno jest cienkie. Jeszcze raz gratulacje.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Dzień cudów , tych dobrych i tych złych . TeŻet wygrywa to na plus , ale niestety Kubica wypadek , Holtański i Gallop też . Ale jedno jest najważniejsze WYGRANA !! Co prawda po dwóch wyścigach "naszego" Mariuszka byłem troche zdegustowany ale pojechał te 5 ptk na papierze a to samo by zrobił Truminsen. Gratulacje ! Wracamy do gry . PS Ale Grudziądz dał do pieca 
nie ma to jak wygrana na wyjezdzie
i to z Gnieznem
Jeszcze, zeby sie udalo wygrac u siebie z Gdasnkiem i Grudziadzem, aby odkoczyc Startowi na bezpieczny dystans
Musialo tam niezle wrzec, miejscowi kibice zawiedzeni, a sam musze przyznac, ze przed sezonem typowem Gniezno do walki o 4rke.
Dzisiaj chyba juz wszystko zagralo i po pieknych porazkach na wyjezdzie przyszlo w koncu bardzo cenne zwyciestwo.
Musialo tam niezle wrzec, miejscowi kibice zawiedzeni, a sam musze przyznac, ze przed sezonem typowem Gniezno do walki o 4rke.
Dzisiaj chyba juz wszystko zagralo i po pieknych porazkach na wyjezdzie przyszlo w koncu bardzo cenne zwyciestwo.
Trochę Didżeju Korgi szacunku dla Tomka Golloba, swoje zrobił i pokazał niedowiarkom, że jest w stanie jeszcze jechać, a to co się stało dziś to tragedia. Albo mi się wydaję, albo bawisz się w Tomka Lorka.
Nie nazwałbym tego cudem, czytając forum gnieźnieńskie można zrozumieć, że przegrywaliśmy starty, lecz nadrabialiśmy walką na dystansie. Czyli na Gorzowie 5 tys.
i oczywiście zwycięstwo i awans na 6 miejsce mamy.
Pozdrawiam
Nie nazwałbym tego cudem, czytając forum gnieźnieńskie można zrozumieć, że przegrywaliśmy starty, lecz nadrabialiśmy walką na dystansie. Czyli na Gorzowie 5 tys.
Pozdrawiam
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
A czy ja go obrażam ? Pokazuje brak szacunku ?Trochę Didżeju Korgi szacunku dla Tomka Golloba,
Zwykły przypadek. Co prawda nikomu tego nie życzę ale mogło to się zdarzyć każdemuto co się stało dziś to tragedia
Jak już to w Bartka Czekańskiego. Nigdy nie słyszałem żeby Lorek nazwał Golloba Gallopem. Pewnie zaraz mi napiszesz , że tam 5 czerwca 2005 roku tak byłoAlbo mi się wydaję, albo bawisz się w Tomka Lorka.
Nie bierzesz pod uwagÄ™ wygranej GrudziÄ…dza ?awans na 6 miejsce mamy.
Jeżeli pisząc Gallop to uważasz, że go nie obrażasz? Holtański, Truminsen, Gallop, a może Ryba Śledź, to żarciki takie pewnie? Może zaraz będzie Stachyruś czy może Jelenio, Piszczinho??
Dobrze to zmienię, żebyś czuł się dowartościowany:
Albo mi się wydaję, albo bawisz się w Bartka Czekańskiego.
Jeżeli wygra Grudziądz to od razu lepiej, wtedy awans pewny na 6 msc. przy naszym zwycięstwie ze Stalą. Jeżeli PSŻ miałoby wygrać to wysoko, aby zniwelować 50 pkt, różnicę w małych pkt. dzielącą Nas i Grudziądz
Pozdrawiam
Dobrze to zmienię, żebyś czuł się dowartościowany:
Albo mi się wydaję, albo bawisz się w Bartka Czekańskiego.
Dj_Korgi pisze:Nie bierzesz pod uwagÄ™ wygranej GrudziÄ…dza ?
Jeżeli wygra Grudziądz to od razu lepiej, wtedy awans pewny na 6 msc. przy naszym zwycięstwie ze Stalą. Jeżeli PSŻ miałoby wygrać to wysoko, aby zniwelować 50 pkt, różnicę w małych pkt. dzielącą Nas i Grudziądz
Pozdrawiam
Mecz z Gnieznem do przodu. Zgodnie z założeniami Zarządu TŻ. Co teraz????
Mecz ze stalÄ…!!!. Ferjan, Zetterstroem, Ruud, Jensen, Jonasson, Hlib!!!!!!
Czy w krajówce wygramy u siebie?????
Ja zostawiłbym jednak Trumnę na mecze u siebie na podwórku!!!!
Do tego wykorzystał 2 tygodnie przerwy na sprawdzenie obco na treningu u nas!!!
Mecz Barzo , Bradzo ciężki jeśli przyjadą w takim składzie!!!.
Wykurować koniecznie Klimka + Kus, o Śledzia, Stachyrę, Jelenia jestem spokojny ciekawe czy reszta nam meczu nie przegra!???
Sam Jensen zrobi u nas komplet!!!
Mecz ze stalÄ…!!!. Ferjan, Zetterstroem, Ruud, Jensen, Jonasson, Hlib!!!!!!
Czy w krajówce wygramy u siebie?????
Ja zostawiłbym jednak Trumnę na mecze u siebie na podwórku!!!!
Do tego wykorzystał 2 tygodnie przerwy na sprawdzenie obco na treningu u nas!!!
Mecz Barzo , Bradzo ciężki jeśli przyjadą w takim składzie!!!.
Wykurować koniecznie Klimka + Kus, o Śledzia, Stachyrę, Jelenia jestem spokojny ciekawe czy reszta nam meczu nie przegra!???
Sam Jensen zrobi u nas komplet!!!
Nie wiem, czy to byla bardziej pokerowa, czy bardziej rozpaczliwa zagrywka, ale zamiana Trumny na Franka - najslabszego ogniwa na odrobine mocniejsze - sprawila cud - wygrana na wyjezdzie! Przegrana oznaczalaby dla nas koniec gry w tym sezonie a moze i dluzsze rozstanie ze speedwayem w Lublinie. A tak - jedziemy dalej, ale nie mozna zepsuc tego, co jest. Sledz caly czas jedzie, Dawid zaczal jechac, "zawodnik swojego toru" Jelen zapunktowal na wyjezdzie. Ale caly czas mamy slabe ogniwa. Piszcz dzisiaj ponizej oczekiwan, Trumna caly sezon slabo, Franek dzisiaj dolozyl cegielke do wygranej, ale przeciez nie lubi toru w Lublinie. Patrzac na dzisiejszy wystep Hafenbrocka i 15 pkt z Ostrowem, caly czas zastanawiam sie, czy jest jeszcze ktos sensowny do "wyjecia". I tylko 2-3 nazwiska przychodza do glowy - skoro nasi stranieri nas "olali": 1.Czerwinski - sam szuka mozliwosci jazdy, a czy ktos (Harry?) przynajmniej zapytal ROW o mozliwosc i warunki wypozyczenia? Dla Rybnika nie stanowimy zagrozenia, wiec moze udaloby sie wynegocjowac wypozyczenie faktem, ze mielibysmy szanse odebrac punkty rywalom "rekinow"? 2. Rajkowski - w tym sezonie baardzo duzo i regularnie jezdzi i notuje dobre wystepy na wyspach; w Gorzowie nie zachwycal ale moze sie rozjezdzil? - Problemem podobno jest to, ze nie bardzo ma ochote na wystepy w Polsce, ale warto zapytac. 3. Opcja od 23 lipca - Artem Vodyakov. Dlaczego i na jakich zasadach - napisalem w "roznosciach".
Gratulacje za wygrana na wyjezdzie. Wrocilismy do gry, ale jeszcze nie jest dobrze. Nie zmarnujmy tej szansy i nie wpadajmy w zachwyt - droga do obrony ligi jeszcze daleka. GKM trafil z Hafenbrockiem, moze i nam trafi sie - jesli nie joker - to przynajmniej mocna i pewna druga linia. Pozdrawiam
Gratulacje za wygrana na wyjezdzie. Wrocilismy do gry, ale jeszcze nie jest dobrze. Nie zmarnujmy tej szansy i nie wpadajmy w zachwyt - droga do obrony ligi jeszcze daleka. GKM trafil z Hafenbrockiem, moze i nam trafi sie - jesli nie joker - to przynajmniej mocna i pewna druga linia. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
quote]Jeżeli pisząc Gallop to uważasz, że go nie obrażasz?[/quote]Dokładnie
Sorry mój błąd - źle spojrzałem na tabele
A jak !oltański, Truminsen, Gallop, a może Ryba Śledź, to żarciki takie pewnie?
Lepiej będzie Dawidenko , Denieleo i TomaszinioMoże zaraz będzie Stachyruś czy może Jelenio, Piszczinho??
DokładnieAlbo mi się wydaję, albo bawisz się w Bartka Czekańskiego.
Sorry mój błąd - źle spojrzałem na tabele
janek pisze:Sam Jensen zrobi u nas komplet!!!
Tak, zapewne nawet dwa... A tak serio to czy ktos cos nie wspominal, ze Pulpetto ma wtedy slub?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
ktos wspominal i jezeli to najprawdziwsza prawda, a przyszla pani Pulpet nie rozmysli to Jespera raczej w Lublinie zobaczymy
jeszcze 23.06 Joonas i Ferjan jada eliminacje do GP ale to raczej nie przeszkodzi im w zawitaniu do Lublina, moze chociaz troche zmeczeni beda :>
jeszcze 23.06 Joonas i Ferjan jada eliminacje do GP ale to raczej nie przeszkodzi im w zawitaniu do Lublina, moze chociaz troche zmeczeni beda :>
METHANOL ADVENTURE TEAM
Brawo panowie o to chodziÅ‚o Daniel rewelacja o Åšledziu i Dawidzie już nawet nie wspomne, Franek zrobiÅ‚ swoje, Kus też dobrze patrzÄ…c ze na 2 pozycjii zanotowaÅ‚ defekt Piszcz też dobrze i też na 2 miejscu maszyna odmówiÅ‚a posÅ‚uszeÅ„stwa, oby tak dalej wielkie brawa panowie wielkie brawa... trzeba zorganizowac ze 3 treningi przed meczem z Gorzowem i moim zdaniem zaprosić CharczenkÄ™ i któregoÅ› z naszych innych obco, jeszcze raz WIELKIE BRAWA PANOWIE UDAÅO SIĘ A BYLIÅšMY SKAZYWANI NA PORAÅ»KĘ
.
Wielkie brawa dla chłopaków. Widać co moze zdziałać odrobina ambicji. Szczególnie pochwalic należy Dawida. Widać, że nabrał niesamowitej pewności, co widać było już u siebie z Gnieznem. Aż przyjemnie patrzyło sie na jego jazdę.
Ciekaw jestem co działo by sie w klubie po ewentualnej porażce. Dobrze że nie musimy poznawac tego scenariusza
Ślub Brunna pewnie w sobotę a znając zachodnie obyczaje to w niedzielę będzie już po imprezie. Poprawin zapewne nie przewiduje, a i przyjątko zapewne skromne
P.S. Czy wszyscy mają tak ogromne problemy z forum? Dostać się w ogóle tutaj w moim przypadku graniczy z cudem...
Ciekaw jestem co działo by sie w klubie po ewentualnej porażce. Dobrze że nie musimy poznawac tego scenariusza
Ślub Brunna pewnie w sobotę a znając zachodnie obyczaje to w niedzielę będzie już po imprezie. Poprawin zapewne nie przewiduje, a i przyjątko zapewne skromne
P.S. Czy wszyscy mają tak ogromne problemy z forum? Dostać się w ogóle tutaj w moim przypadku graniczy z cudem...