harry pisze:Za Czerwińskiego Rybnik krzyczy 50 tys plus zawodnik na remonty następne 30 tys. Dla nas bajeczne sumy.
Ze Świstem łączy nas sprawa w sądzie,
Atlasowi za Słabonia trzeba wyłożyć 90 tys. I nie ma przeproś. O żądaniach zawodnika już szkoda pisać.
Jeszcze jakieś pytania?Biję się w pierś. Przespałem tego Hefenbroka. Jakieś zaćmienie .Szczerze powiedziawszy, znając Włókniarzy byłem pewny, ze za wypożyczenie niemało zaśpiewają. Skucha.
(1) Negocjujmy rabaty - po 25 tys za wygrane mecze z Gdanskiem i Gorzowem

- chyba, ze Rybnikowi nie zalezy na pierwszej czworce? A u nich Czerwinski juz raczej nie pojezdzi.
Harry, jeszcze jedno pytanie: juz o tym zawodniku byla mowa na forum. Artem Vodyakov - regulamin chyba dopuszcza, aby zawodnika, ktory konczy 16 lat po zamknieciu okresu transferowego zakontraktowac pozniej, w trakcie sezonu. Vodyakov konczy 16 lat 23 lipca, w Rosji chyba warunkowo jest dopuszczony do startow w lidze. Pisales, ze problem moze byc ze sprzetem. Zatem -
(2) czy to pewne info, ze mlody Rosjanin nie ma swojego sprzetu i jezdzi na klubowym - "nie do ruszenia na lige polska". (3) Nawet jezeli tak, to (pewnie chlopak nie ma szkoly w lipcu) co stoi na przeszkodzie w zakontraktowaniu go? Czy sa jakies przeszkody "nie do pokonania"? Na czym ma jechac - nie wiem, skoro jestesmy druzyna, to moze ktos dla dobra druzyny uzyczy mu swego motocykla, moze ZM Konskowola z radosci po powrocie Franka zasponsoruje jedna sztuke klubowego motocykla. Warto miec niezlego juniora, a Vodyakov juz pokazal duzy talent i spore mozliwosci. Pozdrawiam