10.06.2007 Start Gniezno - TŻ Lublin
Re: 10.06.2007 Start Gniezno-TÅ» Lublin
Tak czytam i czytam te wypociny przeróżnych znawców. Ale Gelo to bije rekordy wszystkiego. Jak czytam te jego odezwy to mam wrażenie ze Franków to jakaś niespełnione jego miłość ( może tylko żużlowa). Tak sie awanturować o zawodnika? Naprwdę nie rozumiem.
A tak poza tym to kolega Gelo uważa się za profesora żużla ale tylko jako kibic bo w tym nie działa. A z tego co wiem to on jest muzykiem. I mam pytanie czy jako działający muzyk coś osiągnął? Czy tak mu wszystko sie układa? Krytykować innych łatwa sprawa.
A tak poza tym to kolega Gelo uważa się za profesora żużla ale tylko jako kibic bo w tym nie działa. A z tego co wiem to on jest muzykiem. I mam pytanie czy jako działający muzyk coś osiągnął? Czy tak mu wszystko sie układa? Krytykować innych łatwa sprawa.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Jak patrzę na kolejne posty Gela to... już chyba wolałem Jatamana 
sorry za OT, pierwszy i ostatni
sorry za OT, pierwszy i ostatni
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Po pierwsze Panowie to troche mniej emocji.
Po drugie nie odbierajcie kibicom-forumowiczom prawa do krytykowania i wyrazania swoich, nawet kontrowersynych opinii, kibic to kibic - jego rola jest miedzy innymi wymagac, krytykowac, komentowac. Pamietajcie, ze kibic to takze sponsor tego klubu i jak pokazuje, krotka historia Tz Lublin sponsor najwierniejszy i najlepszy. Prosta sprawa. Kazdy z kibicow ma swoje wlasne zyci - prace, rodzine, hobby - na zuzel chodzimy dla przyjemnosci, relasu, po to zeby sie odstresowac - a nie po to zeby zostac dzialaczem zuzlowych i prowadzic lublelska druzyne do ektraligi. Nie mozemy przyjac zasady, ze albo popieramy dzialaczy albo zajmujemy ich stolki i robi ten zuzel lepiej - przeciez to jakas paranoja. Analgicznie jest podczas robienia zakupow np. w piekarni - wchodze, prosze bulke, jak mi nie smakuje to mowie, ze jest do bani i powinni to poprawic - waszym zdaniem trzeba polozyc uszy po sobie i wpierniczac niesmaczne bulki jesli sie samemu nie jest piekarzem i nie potrafi zrobic lepszych?:P
Co do Franka, wdziecznie nazywanego 'Kloszardem', kariera faceta w naszym klubie to zasadniczo porazka i kompromitacja. Nie dosc, ze jego glownym celem na torze bylo osmieszanie sie na torze, to jeszcze pozwolil sobie raz czy dwa, w zuzlowych mediach, troche niedelikatnie 'pojezdzic' po lubelskim klubie. I kiedy krajobraz zuzlowy w Lublinie stal sie wolny od tego awangardowego artysty pierwszego luku - on wrocil - co wiecej kreowany jako lek na zlo, zbawiciela, ostatnia szanse, herosa, ktory ocali nas niczym Bruce Willis w Szklanej Pulapce 2. Prawda jest taka, ze zawodnik jest cienki, nie gwarantuje nam nawet objechania pelnych 4 kolek nie mowiac juz o jakichkolwiek punktach. Prawda jest taka, ze Franek byl za darmo i nie uciekal przed lubelskim klubem - to go zatrudniono - z proba ratowania sytuacji ma to tyle wspolnego co przekrecenie brudnego ubrania na druga strone - czystsze sie nie zrobi, ale zawsze to jakas zmiana.
Co do Gela to faktycznie zdarza mu sie jechac po bandzie
Styl dyskusji ma jaki ma - ale czesto tez ma racje. Przez 5 lat istnienia tego forum mozna bylo sie przyzywczaic i wyluzowac w tym temacie. 
Po drugie nie odbierajcie kibicom-forumowiczom prawa do krytykowania i wyrazania swoich, nawet kontrowersynych opinii, kibic to kibic - jego rola jest miedzy innymi wymagac, krytykowac, komentowac. Pamietajcie, ze kibic to takze sponsor tego klubu i jak pokazuje, krotka historia Tz Lublin sponsor najwierniejszy i najlepszy. Prosta sprawa. Kazdy z kibicow ma swoje wlasne zyci - prace, rodzine, hobby - na zuzel chodzimy dla przyjemnosci, relasu, po to zeby sie odstresowac - a nie po to zeby zostac dzialaczem zuzlowych i prowadzic lublelska druzyne do ektraligi. Nie mozemy przyjac zasady, ze albo popieramy dzialaczy albo zajmujemy ich stolki i robi ten zuzel lepiej - przeciez to jakas paranoja. Analgicznie jest podczas robienia zakupow np. w piekarni - wchodze, prosze bulke, jak mi nie smakuje to mowie, ze jest do bani i powinni to poprawic - waszym zdaniem trzeba polozyc uszy po sobie i wpierniczac niesmaczne bulki jesli sie samemu nie jest piekarzem i nie potrafi zrobic lepszych?:P
Co do Franka, wdziecznie nazywanego 'Kloszardem', kariera faceta w naszym klubie to zasadniczo porazka i kompromitacja. Nie dosc, ze jego glownym celem na torze bylo osmieszanie sie na torze, to jeszcze pozwolil sobie raz czy dwa, w zuzlowych mediach, troche niedelikatnie 'pojezdzic' po lubelskim klubie. I kiedy krajobraz zuzlowy w Lublinie stal sie wolny od tego awangardowego artysty pierwszego luku - on wrocil - co wiecej kreowany jako lek na zlo, zbawiciela, ostatnia szanse, herosa, ktory ocali nas niczym Bruce Willis w Szklanej Pulapce 2. Prawda jest taka, ze zawodnik jest cienki, nie gwarantuje nam nawet objechania pelnych 4 kolek nie mowiac juz o jakichkolwiek punktach. Prawda jest taka, ze Franek byl za darmo i nie uciekal przed lubelskim klubem - to go zatrudniono - z proba ratowania sytuacji ma to tyle wspolnego co przekrecenie brudnego ubrania na druga strone - czystsze sie nie zrobi, ale zawsze to jakas zmiana.
Co do Gela to faktycznie zdarza mu sie jechac po bandzie
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Ja za to nie bawię się w trenerów ustalając skład i menadżerów pisząc "trzeba zakontraktować...". Jeśli wzywasz do kibicowania, to spójrz najpierw na siebie...
Mylisz pojęcia - bycie kibicem nie oznacza, że nie możesz napisać/powiedziec, że coś ci cię nie podoba. Mało tego powinieneś to robić - płacisz za to. Tylko ileż można czytać wpisyo kasie i jej braku - to z kibicowaniem nie ma nic wspolnego a wiekszość lubi sobie po prostu ponarzekać. Jak przesledzisz moje wpisy przez 5 lat - nigdy nie wypowiadalem sie na temat pieniedzy.
Przypomnij stuację jaka była w zimie. Klub od początku mówił "Jedziemy wychowankami" a obcokrajowcy są "na wszelki wypadek". Jak widać oni potraktowali klub również w ten sposób. Ale co to komu zaszkodziło? Gdybyśmy z nimi nie podpisali to byśmy byli w lepszej sytuacji?
A tak jesteśmy w innej?
Ojojoj, nawet nie wiesz jak bardzo siÄ™ mylisz Dziaduniu
To są moje podejrzenia - jak napisalem. Znam z widzenia troche forumowiczów i wiem że jest to pokolenie "hansowe" i późniejsze. Licytować sie bede kto chodzi na zuzel od 78 roku tak jak ja - czy od 98. Nie ilość lecz jakość obserwacji jest istotna.
Masz zbyt duże mniemanie o sobie, ale to tylko Twój problem kiedyś zapewne ktoś Cię z niego w niemiły sposób wyprowadzi.
Mylisz sie - to zaden problem - w znajomości żużla nie mam żadnych kompleksów do nikogo. I nie bede za to nikogo przepraszał. Jak ktoś lubi chodzić ze zgiętym karkiem - jego sprawa. To jest dopiero problem (to nie było do Ciebie)
Przykro pisać, bo szanuję Cię jako forumowicza, ale teraz to słoma z butów wystaje...
A wiesz chociaż co to znaczy? Bo mam obawy ze niekoniecznie. O słomie piszę się o kimś o wieśniaczym pochodzeniu. Ja się nie piszę - i proszę mi tu nie wyjezdzac ze stwierdzeniami ktorych znaczenia sie nie rozumie.
ps dumbli - mylisz się - nie jestem muzykiem - moje wykształcenie jest zupelnie inne. A jezeli przeszkadza Ci ze sobie pogrywam to ci dołoże że zbieram etykietki, kapsle i figurki słoników - i tu tez niczego nie osiagnalem, bo są wieksi kolekcjonerzy.
Skąd w narodzie tyle defetyzmu! Mamy przecież Franka, jeszcze tylko Twisty i nikt nam nie podskoczy. Jedziemy do ekstraligi. 
Podzuks nie jedzie bo z tego co udało mi sie uzyskać info nie dostał kasy za meczu u nas w Lublinie.Stead kontuzja,Howe jak zwykle to co u nas rok temu Norris.MoŻna z Frankiem powalczyc o wygraną!
>>ŻyCie..To..Jazda<<
Hans pisze::lol: Na forum startu, można wyczytać, że Podzuks i Jabłoński ma nie jechać. Tam to się skład z godziny na godzinę zmienia.
na szczęście nie mają Krzysztofa Jabłońskiego
nie pozostaje nam nic innego jak skorzystać z szansy - 3 punkty są w naszym zasięgu - trzymam kciuki nawet za Franka - niech zrobi i komplet. Zebysmy tylko wygrali.
Lepszej szansy na wygranej już nie będziemy mieć!!!.
To nasza jedyna szansa, wygrać i tym samym utrzymać TŻ w 1 lidze.
Harry, coś mam przeczucie że dzisiaj zapalisz cygaro!, obym się nie mylił
Do boju TÅ», do boju !!!
A tak z ciekawości, kto w końcu jedzie do pary z Michalukiem??
Modlę się tylko o punkcinki juniorów, aby ich nie zabrakło do końcowego wyniku.
To nasza jedyna szansa, wygrać i tym samym utrzymać TŻ w 1 lidze.
Harry, coś mam przeczucie że dzisiaj zapalisz cygaro!, obym się nie mylił
Do boju TÅ», do boju !!!
A tak z ciekawości, kto w końcu jedzie do pary z Michalukiem??
Modlę się tylko o punkcinki juniorów, aby ich nie zabrakło do końcowego wyniku.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2007, o 12:21 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze, ale ja uważam, trzeba twardo stąpać po ziemi. Nie piszę, że Lublin to zaścianek i nie da się znaleźć potężnego sponsora. Poprostu wszyscy wiemy w jakiej sytaucji jest klub i należy mierzyć siły na zamiary, bo w przeciwnym razie zawsze będziemy niezadowoleni, bo przecież każdy chciałby mieć najlepszych zawodników...Gelo pisze:Mylisz pojęcia - bycie kibicem nie oznacza, że nie możesz napisać/powiedziec, że coś ci cię nie podoba. Mało tego powinieneś to robić - płacisz za to. Tylko ileż można czytać wpisyo kasie i jej braku - to z kibicowaniem nie ma nic wspolnego a wiekszość lubi sobie po prostu ponarzekać. Jak przesledzisz moje wpisy przez 5 lat - nigdy nie wypowiadalem sie na temat pieniedzy.
Nie, miało to być jakieś zabezpiecznienie, okazało się nie trafione. Nic nie zyskaliśmy, nic nie straciliśmy. Pewnie, że można było podpisywać z Karlssonami, ale... wszyscy wiemy jaka była sytauacja - wybieraliśmy to co zostało, a zostało niewiele.A tak jesteśmy w innej?
Jest wielu starszych kibiców żużla od Ciebie, ale to nie znaczy, że mają oni wyłączność na rację.To są moje podejrzenia - jak napisalem. Znam z widzenia troche forumowiczów i wiem że jest to pokolenie "hansowe" i późniejsze. Licytować sie bede kto chodzi na zuzel od 78 roku tak jak ja - czy od 98. Nie ilość lecz jakość obserwacji jest istotna.
Kompleksów nie masz i to widaćMylisz sie - to zaden problem - w znajomości żużla nie mam żadnych kompleksów do nikogo. I nie bede za to nikogo przepraszał. Jak ktoś lubi chodzić ze zgiętym karkiem - jego sprawa. To jest dopiero problem (to nie było do Ciebie)
Nie martw się, rozumiemA wiesz chociaż co to znaczy? Bo mam obawy ze niekoniecznie. O słomie piszę się o kimś o wieśniaczym pochodzeniu. Ja się nie piszę - i proszę mi tu nie wyjezdzac ze stwierdzeniami ktorych znaczenia sie nie rozumie.
A wracając do Franka, to jest to poprostu altenratywa dla Trumińskiego. Jeśli zdobędzie chociaż te 5 punktów to uważam, że będzie to dobry ruch (bo Sebastian by tyle zapewnie nie zrobił). Franek pewnie nie wygra nam meczu, ale nie można go traktować jako takiego zawodnika. Jeśli nie możemy zakontraktować kogoś kto zrobi 15 punktów to trzeba chociaż kogoś kto zrobi 5 - o 5 zawsze to te 5 punktów więcej.
Radzik organizujesz dzis jakiegos czata? Daj link, bo jak zwykle nie wiem jaki to 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Drodzy Panowie i Panie,
Decyzji zakontraktowania M.Frankowa w Lublinie nie ma co się dziwić. Wszak przez niektórych, którzy BYLI czy też JESZCZE SĄ u steru klubu /bo pogubiłem się już, raz Szanowny Pan Prezes wypowiada się jako były włodarz klubu, innym razem jakby wciąż był jego własnością/, któremu kibicuję od prawie 30 lat jest uważany ZA NAJLEPIEJ JEŻDŻĄCEGO TECHNICZNIE ZAWODNIKA w Lublinie.
Cóż, jeśli mamy takich 'fachowców' i 'znawców' powyższy krok dziwić nie może.
Zakontraktowanie M.Frankowa to kolejne profesjonalne pociągnięcie Pana Jarosława. Nieważne, że nikt razem ze Świstem nie zrobił tyle czarnego PR-u naszemu klubowi przed sezonem. Nieważne, że zawodnik nie jest ani przygotowany sprzętowo ani w jakikolwiek inny sposób do bieżącego sezonu. Nieważne w końcu, że wśród kibiców jest uważany za pośmiewisko. To Pana Prezesa nie zraża.
Ja mam taką propozycję: niech Pan już gasi światło i wstydu sobie i nam kibicom oszczędzi. Bo robi Pan wstyd, także mnie, wiernemu kibicowi tego klubu od blisko 30-lat. Z utęsknieniem wypatruję momentu, w którym w swym kremowym garniturze zasiądzie już Pan tylko na trybunach jako zwykły kibic /choć znając Pański charakter wiem, że to bardzo odległa perspektywa/.
Z poważaniem (a w zasadzie to już bez poważania, po 'zakontrakowaniu' 'mistrza techniki')
Decyzji zakontraktowania M.Frankowa w Lublinie nie ma co się dziwić. Wszak przez niektórych, którzy BYLI czy też JESZCZE SĄ u steru klubu /bo pogubiłem się już, raz Szanowny Pan Prezes wypowiada się jako były włodarz klubu, innym razem jakby wciąż był jego własnością/, któremu kibicuję od prawie 30 lat jest uważany ZA NAJLEPIEJ JEŻDŻĄCEGO TECHNICZNIE ZAWODNIKA w Lublinie.
Cóż, jeśli mamy takich 'fachowców' i 'znawców' powyższy krok dziwić nie może.
Zakontraktowanie M.Frankowa to kolejne profesjonalne pociągnięcie Pana Jarosława. Nieważne, że nikt razem ze Świstem nie zrobił tyle czarnego PR-u naszemu klubowi przed sezonem. Nieważne, że zawodnik nie jest ani przygotowany sprzętowo ani w jakikolwiek inny sposób do bieżącego sezonu. Nieważne w końcu, że wśród kibiców jest uważany za pośmiewisko. To Pana Prezesa nie zraża.
Ja mam taką propozycję: niech Pan już gasi światło i wstydu sobie i nam kibicom oszczędzi. Bo robi Pan wstyd, także mnie, wiernemu kibicowi tego klubu od blisko 30-lat. Z utęsknieniem wypatruję momentu, w którym w swym kremowym garniturze zasiądzie już Pan tylko na trybunach jako zwykły kibic /choć znając Pański charakter wiem, że to bardzo odległa perspektywa/.
Z poważaniem (a w zasadzie to już bez poważania, po 'zakontrakowaniu' 'mistrza techniki')
***Sponsor***
Podzuks jest w parku maszyn w Gnieznie. Takze chyba sie dogadali finansowo z nim,
chcą za wszelką cenę wygrać z nami. Mają nosa że my to juniorów nie mamy
chcą za wszelką cenę wygrać z nami. Mają nosa że my to juniorów nie mamy
NIE KARMIC TROLLA!!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Czy mi sie wydaje czy czat fanklubowy nie dziala?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
nie dziala, nie wiadomo czemu, tylko radzio moze nas uratowac. Zuzel.info tez kuleje niezle...
A jest moze jakas transmisja w radio?? I czy bedzie działał czat??
A czy na pół godziny przed meczem ktoś może podać w jakich składach jadą oba zespoły???
- _piotrusss
- Kadrowicz
Czat fanklubowy nie bardzo chce działać, więc założyłem pokój na polchacie... Jeśli dalej nic się nie zmieni to ew. na nim można dyskutować:
http://www.polchat.pl/chat/?room=motorlub
http://www.polchat.pl/chat/?room=motorlub
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
najb.prawdopodobne sklady : Jeleń, Franek , Stachyra , Piszcz ,Śledż , Michaluk , Kus . Allen ,Burza ,Cieślewicz ,Laukanen ,Stead, Staniszewski ,Pdżuks ,Gomólski
FREDek pisze:najb.prawdopodobne sklady : Jeleń, Franek , Stachyra , Piszcz ,Śledż , Michaluk , Kus . Allen ,Burza ,Cieślewicz ,Laukanen ,Stead, Staniszewski ,Pdżuks ,Gomólski
No zajebiscie prawdopodobne. Stead pojedzie na bank
Chyba chodzilo o
Stead (Z/Z)
Stead (Z/Z)
Richie Faulkner: