10.06.2007 Start Gniezno - TŻ Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: 10.06.2007 Start Gniezno-TÅ» Lublin

#251 Postautor: grzesieck » 9 czerwca 2007, o 15:52

strzelam:

"Co mnie obchodzi Taekwondo?"

;)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
papi
Trener

#252 Postautor: papi » 9 czerwca 2007, o 16:08

obcokrajowcy odmawiają - źle, podpisano z tymi na któych nas było stać - źle, zrobiono długi - źle, szukanie ratunku w najbardziej desperacki sposób - też źle. Gelu załóż swój klub, pokaż jak zatrudnić Karlssona, B. Pedersena i Ferjana, zalicz awans do Extraligi, a wszyscy zgotujemy Ci owacje na stojąco. Po każdym meczu możemy przeczytać, że to dla ciebie żadna niespodzianka, bo ten jeździ tylko na betonie, a tematen lubi mieć pod kołem, a zawodnik x na torze w Grudziądzu zawsze woził 0, a y wygrywał w Rybniku. Daj spokój, sam się chwalisz, że wiesz na co stać zawodników bo chodzisz na żużel od wielu lat, twierdzisz że do wyniku niezbędne są nazwiska to pokaż co umiesz, ale nie w ten sposób...

janek
Kadrowicz

#253 Postautor: janek » 9 czerwca 2007, o 16:14

bravo, bravo !!! 8)
Gelo zachowuje się gorzej od rozkapryszonej z napięciem przed ... kobiety.
Trzeba się cieszyć z tego co jest, bo i tego może zabraknąć.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#254 Postautor: kilar » 9 czerwca 2007, o 16:16

papi a to, ze obcokrajowcy odmawiaja, to dobrze ? :twisted: ja nie widze zadnych plusow w tym, ze podpisalismy z takimi na jakich nas stac, bo co z tego, ze sa, jak ich nie ma :>

Awatar użytkownika
papi
Trener

#255 Postautor: papi » 9 czerwca 2007, o 16:20

nie mówie, że dobrze, ale zarząd zrobił tyle ile było w jego mocy, a z tego co czytam w postach Gela wnioskuje, że on tą moc ma znacznie większą...

Red_Bullet

#256 Postautor: Red_Bullet » 9 czerwca 2007, o 17:56

Panowie nie ma co szarpać włosów z głowy. Jako kibice możemy tylko dopingować nasze Koziołki. Nic tu nie da że Seba do chrzanu a Frankowi się "pociągło". My nie możemy w tej sprawie zrobić nic. Po co się napinać? Do Gniezna trzeba jutro pojechać i dopingować naszych, a nasi muszą robić wszystko żeby dopisać sobie na konto +3pts. To raz. Dwa to kolega Gelo sobie trochę za dużo pozwolił fakając na Lubartów. Jak ktoś zauważył taekwoondziści z MKSu spuszczają regularnie baty przeciwnikom na zawodach. Jak ktoś zauważył (słusznie zresztą) to życzyłbym sobie żużla na takim poziomie w Lublinie jaki prezentują nasi "okładacze". Śmiesznym jest dla mnie że wyładowujesz swoje frustracje na forum i to jeszcze obrażając ludzi z Lubartowa. Byś się misiu zgarbił, ale w Lubartowie jest kilka osób które żyją żużlem. Mówiąc o nich w ten sposób możesz obniżyć frekwencję na następnym meczu w Lublinie (o ile będzie następny mecz). Nie wiem czy dobrze kombinuję ale chyba chodzi o to aby kibiców/pasjonatów/fanów przybywało a nie ubywało. Więc leć do sklepu zakup 0,5 spożyj, ochłoń trochę i zastanów się co mówisz/piszesz bo obrażać kogoś to jest łatwo. No chyba że jesteś lokalnym "asem" i sam jutro wsiądziesz na maszynę i klepniesz 10+pts wtedy osobiście odszczekam to co napisałem.

Na temat Franka nie powiem za wiele. Mam tylko nadzieje że mu się w meczu pociągnie 7+ bo inaczej nas nie ma.

Pozdro

Filip
Junior

#257 Postautor: Filip » 9 czerwca 2007, o 18:15

A ja uważam ze zarząd nie postąpił aż tak źle, co wolicie może słyszeć ciągłe gadanie. Obcokrajowy nie mogą przyjechać, szanse dostanie jeszcze Trumiński :lol: . Niech będzie Franek przynajmniej Trumiński nie będzie miał już takiego pewnego miejsca w składzie.
Po co nam obcokrajowcy jak wiecznie odmawiają, wogóle co obco typu Nieminen czy Ostergaard w zuzlu osiągneli? Nic znaczącego więc co mieli by osiągnąć na naszych torach? ...dokładnie to samo co na swoich a warto tylko zobaczyć i porównać jakie nazwiska jeżdzą w Premier League a naszej 1 lidze... Jescze co do Franka do Gniezna pojechał bym z Trumińskim, Mariusz przecież jeszcze wogóle niejeździł w lidze w tym sezonie, ba na palcach jednej ręki chyba można policzyc ile na nim jezdził w tym sezonie na motocyklu, rzeczywiście może i zrobi więcej punktów na wyjeździe niż Trumiński, ale wystawić nieobjeżdzonego zawodnika w meczu ligowym który może zadecydować czy bedzie jeszcze żużel w tym sezonie w naszym mieście? :shock:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#258 Postautor: InDorka » 9 czerwca 2007, o 18:27

Niedawno,w innym temacie stwierdziłam to samo co dzisiaj papi, że niektórym kibicom nijak nie da się dogodzić.Gelo odpowiedział mi na str.14 tematu TŻ- Start. Proszę też zwrócić uwagę jak rozwinęła sie dyskusja między Gelem a Kubbasem na tej samej stronie. Mnie argumenty Gela nie przekonują zupełnie,ale mam pełną swiadomość,że nie muszą.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

harry
Trener

#259 Postautor: harry » 9 czerwca 2007, o 18:33

Filip pisze: w meczu ligowym który może zadecydować czy bedzie jeszcze żużel w tym sezonie w naszym mieście? :shock:

Od tego meczu już naprawdę niewiele zależy :(. Dużo ważniejsze będzie Walne.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#260 Postautor: InDorka » 9 czerwca 2007, o 18:45

Aktualności z gnieźnieńskiego forum. Mocno pada i burza przez małe "b".
Niewykluczone,że będzie też Burza,bo chyba jeszcze nie dojechał Howe ( a miał trenować dzisiaj).
To takie "pocieszenie" ( :?: )przed Danią.......... już za 10 min.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#261 Postautor: Hans » 9 czerwca 2007, o 20:11

Gnieźnieńskie forum donosi, że trochę mocno pada od około 17:30, minimum padało do 18:05 (dalej nikt nie wie jak jest).
Piszą także o absencji w tym meczu Steada(z/z), Howa oraz co dziwne Laukkanena. Jeżeli pojadą rzeczywiście Allenem i Podzuksem tylko z obco to wcale nie musi być tak źle. O tyle tylko żeby żaden z gnieźnieńskich polskich asów nie miał akurat na Lublin dnia konia....

kuper

#263 Postautor: kuper » 9 czerwca 2007, o 22:37

Niedawno pisał harry o jakimś sponsorze,i wiadomo już cos czy nie.Czyżmy już jest sponsor i za to jest Franek??
>>ŻyCie..To..Jazda<<

harry
Trener

#264 Postautor: harry » 9 czerwca 2007, o 23:12

Franek to jest za darmo :shock: .
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#265 Postautor: Gelo » 9 czerwca 2007, o 23:35

trudno dyskutować z kimś kto ma dziadostwo pod skórą - tyle mam do powiedzenia. Mnie Franków w Lublinie obraża. I zdania nie zmienię - niezależnie co dzieci o tym myślą.
obcokrajowcy odmawiają - źle, podpisano z tymi na któych nas było stać - źle, zrobiono długi - źle, szukanie ratunku w najbardziej desperacki sposób - też źle.

Nie no - po prostu wszystko co wymieniles to jest świetne. Chwała zarządowi.
Gelu załóż swój klub, pokaż jak zatrudnić Karlssona, B. Pedersena i Ferjana,

A mozesz nie bawic sie w Gawrzyka? Może cos swojego.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#266 Postautor: papi » 9 czerwca 2007, o 23:43

Gelo pisze:A mozesz nie bawic sie w Gawrzyka? Może cos swojego.

w nikogo się nie bawię. Po prostu styl Twoich wypowiedzi w ostatnich tygodniach jest denerwujący, a jeśli rzeczywiście jesteś tak pewny swojej nieomylności w kwestii wiedzy o żużlu to dlaczego nie spróbujesz? Pytam poważnie.

2 część wypowiedzi dotyczyła faktów za które odpowiedzialny jest pan Kasiński, lub wynikają z nieprofesjolnalizmu naszych obcokrajowców. Ty za to winisz obecny zarząd, tego nie rozumiem. Dlatego ponawiam pytanie: dlaczego sam nie pokażesz jak zrobić coś z niczego? Bo w moich oczach przed takim zadaniem stanęli obecni działacze...

kuper

#267 Postautor: kuper » 9 czerwca 2007, o 23:43

harry pisze:Franek to jest za darmo :shock: .

Ok za darmo!!
A jak z tym sponsorem??Wsomoże nasz klub?
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#268 Postautor: Gelo » 9 czerwca 2007, o 23:49

w nikogo siÄ™ nie bawiÄ™. Po prostu styl Twoich wypowiedzi w ostatnich tygodniach jest denerwujÄ…cy
to sobie coś łyknij na uspokojenie.
a jeśli rzeczywiście jesteś tak pewny swojej nieomylności w kwestii wiedzy o żużlu to dlaczego nie spróbujesz? Pytam poważnie.

Bo nie mam w zwyczaju drapać się tam gdzie mnie nie swędzi. Ja znam sie na żużlu. A od szukania pieniędzy i podpisywania kontraktów są działacze - i nikt inny. I z tego się nie wywiązali.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#269 Postautor: papi » 9 czerwca 2007, o 23:57

Nikt działaczem się nie rodzi, a jeśli ktoś będzie miał dobre chęci to na pewno znajdą się ludzie, którzy mu pomogą. Ale pewnie, że lepiej uważać się za znawcę i krytykować zarząd za wszystko co możliwe, mimo świadomości że łatwo nie mają. Pewnie odpowiesz, że nie interesuje Cię czy mają łatwo, bo Ty jesteś tylko kibiem i oczekujesz dobrej drużyny i awansu. OK, Twoje prawo, obyśmy tylko od sezonu 2008 nie oczekiwali reaktywacji żużla w Lublinie...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#270 Postautor: Gelo » 10 czerwca 2007, o 00:02

papi pisze:Nikt działaczem się nie rodzi, a jeśli ktoś będzie miał dobre chęci to na pewno znajdą się ludzie, którzy mu pomogą. Ale pewnie, że lepiej uważać się za znawcę i krytykować zarząd za wszystko co możliwe, mimo świadomości że łatwo nie mają. Pewnie odpowiesz, że nie interesuje Cię czy mają łatwo, bo Ty jesteś tylko kibiem i oczekujesz dobrej drużyny i awansu. OK, Twoje prawo, obyśmy tylko od sezonu 2008 nie oczekiwali reaktywacji żużla w Lublinie...

Tak - to moje prawo i z tego kibicowskiego prawa korzystam. Przez pol sezonu nie skrytykowalem ani jednego ruchu naszych działaczy - ale Frankowem wyrzygali mi sie w gębę. A ja nie mam zamiaru pisać, że deszcz pada.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#271 Postautor: Erwin » 10 czerwca 2007, o 00:05

Gelo pisze: Ja znam sie na żużlu. A od szukania pieniędzy i podpisywania kontraktów są działacze - i nikt inny. I z tego się nie wywiązali.

Nie ma to jak wrodzona skromność... Po Twoich wypowiedziach zaczynam mieć wątpliwości który z Was na zdjęciu obok zasługuje na miano profesora :shock: .

sory za offtop'a, nie moglem sie powstrzymac

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#272 Postautor: Gelo » 10 czerwca 2007, o 00:07

Odpowiem Ci tak - krowa nie musi sie znać na mleku. A profesorem mogę być - nie ma sprawy. Podejrzewam, że w "stażu" śledzienia żużla na tym forum tylko Harry miałby jakies loty.

Ge(L)o
Trener

#273 Postautor: Ge(L)o » 10 czerwca 2007, o 00:42

Może mi ktoś powiedzieć jakim składem dziś jedziemy ?
1) czy Franków jedzie za Trumińskiego
2) czy pojedzie Rafał Klimek
3) czy mamy na ten mecz zagr. juniora (K.Hansen, L.Hansen bądź Kus)
Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#274 Postautor: Cooper » 10 czerwca 2007, o 01:05

Ja tez znam sie na zuzlu. Uwazam, ze utrzymanie zapewnila by nam paka: Gollob, Holta, N. Pedersen, Jagus, H. Andersen, K. Zabik, P. Hlib.
Ale mamy chujowy zarzad bo nie udalo im sie wykolowac kasy na taki sklad. Lipa.

:D :D :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
istred
Trener

#275 Postautor: istred » 10 czerwca 2007, o 01:48

Gelo pisze:Jestem - podobnie ja Ty i Tobie podobni którzy bawią się w ksiegowych tekstami "nie stać nas" zamiast kibicować.
Ja za to nie bawię się w trenerów ustalając skład i menadżerów pisząc "trzeba zakontraktować...". Jeśli wzywasz do kibicowania, to spójrz najpierw na siebie...

kolejny błąd klubu - trzeba było podpisywać umowy z tymi co zawsze mogą.
Przypomnij stuację jaka była w zimie. Klub od początku mówił "Jedziemy wychowankami" a obcokrajowcy są "na wszelki wypadek". Jak widać oni potraktowali klub również w ten sposób. Ale co to komu zaszkodziło? Gdybyśmy z nimi nie podpisali to byśmy byli w lepszej sytuacji?

Podejrzewam, że w "stażu" śledzienia żużla na tym forum tylko Harry miałby jakies loty.
Ojojoj, nawet nie wiesz jak bardzo siÄ™ mylisz Dziaduniu.
trudno dyskutować z kimś kto ma dziadostwo pod skórą - tyle mam do powiedzenia. Mnie Franków w Lublinie obraża. I zdania nie zmienię - niezależnie co dzieci o tym myślą.
Masz zbyt duże mniemanie o sobie, ale to tylko Twój problem kiedyś zapewne ktoś Cię z niego w niemiły sposób wyprowadzi.
Przykro pisać, bo szanuję Cię jako forumowicza, ale teraz to słoma z butów wystaje... niczym u Jatamana czy innych, których żywot na tym forum szybko się skończył.