10.06.2007 Start Gniezno - TŻ Lublin
Re: 10.06.2007 Start Gniezno-TÅ» Lublin
Jeszcze Pietraszko do kompletu i jazda po 3 punkty 
Kurde już nie możemy Å›ciÄ…gnąć RafaÅ‚a ChiÅ„skiego z Åodzi.Taki zawodnik nam przepadÅ‚
A tak na serio to nie liczmy po jego debiucie cudów ani złotych gór.Niech nie przywiezie Audi to już będzie dobrze
A tak na serio to nie liczmy po jego debiucie cudów ani złotych gór.Niech nie przywiezie Audi to już będzie dobrze
Jeżeli już go mamy, to niech pojedzie po ambicji Trumnie i niech puszczą go w Gnieźnie
Ja się cieszę z tego, że Trumna przestanie myśleć że miejsce w składzie należy się mu jak psu buda.I wreszcie będzie to jakiś bodziec by dawać z siebie wszystko.
Ja się cieszę z tego, że Trumna przestanie myśleć że miejsce w składzie należy się mu jak psu buda.I wreszcie będzie to jakiś bodziec by dawać z siebie wszystko.
Myślę, że Seba daje z siebie wszystko. Tylko cienki jest jak sik pająka i tak wychodzi.
Ge(L)o pisze:Myślę, że Seba daje z siebie wszystko. Tylko cienki jest jak sik pająka i tak wychodzi.
To jakim cudem tak zapieprzał?

Bo miał sprzęt, proste
.
wole Sebka w slabej formie i nadzieje na to, ze pojedzie tak jak w Gdansku niz Franciszka, ktory jeszcze ani raz w tym roku na motorze nie siedzial
METHANOL ADVENTURE TEAM
luckas pisze:Ge(L)o pisze:Myślę, że Seba daje z siebie wszystko. Tylko cienki jest jak sik pająka i tak wychodzi.
To jakim cudem tak zapieprzał?![]()
(Opole, sezon 2005
![]()
![]()
)
Zupełnie inna liga, więcj ogórków było do objeżdżania, po otwarciu rynku poziom ligi poszedł w górę i tacy zawodnicy jak Seba już sobie nie pojeżdżą (Fijałkowski, Rajkowski, Stojanowski, Franków).
Ale to nie zmienia faktu, że wtedy i tak musiał być w zdecydowanie lepszej dyspozycji.
Przykład? Pierwszy lepszy z brzegu - mecz Grudziadz-Opole 05 : 2.Truminski (3,3,3,3,2) 14
Grudziadz-Lublin 07 : 4.Trumiński (0,0) 0
14 wykreca w Grudziadzu, a w tym roku 0, kompletnie nie istenieje i objezda go tam jakis Guzajew
Coś w tym jednak jest. Dalej uważam, że Seba dobrym zawodnkiiem jest/moze być. Tylko w tym roku coś nie gra... Co? Tego nie wiem, zapewne kondycja albo co bardziej prawdopodobne - sprzęt...
Przykład? Pierwszy lepszy z brzegu - mecz Grudziadz-Opole 05 : 2.Truminski (3,3,3,3,2) 14
Grudziadz-Lublin 07 : 4.Trumiński (0,0) 0
14 wykreca w Grudziadzu, a w tym roku 0, kompletnie nie istenieje i objezda go tam jakis Guzajew
Coś w tym jednak jest. Dalej uważam, że Seba dobrym zawodnkiiem jest/moze być. Tylko w tym roku coś nie gra... Co? Tego nie wiem, zapewne kondycja albo co bardziej prawdopodobne - sprzęt...

Przyznam, ze nawet dla mnie jest to male zaskoczenie, choc ostatnio Franciszek jakos czesto przybywal w nasze strony.
Co ja moge powiedziec:
Welcome home Franek
A tak bardziej serio, to nie rozumiem waszego stresu. Nie mamy nic do stracenia. Tez bym wolal Hefe z Czestochowy wyjac, ale co zrobic...
Franciszek ostatnio startowal w jakims turnieju w Opolu chyba. Byl osmy czy dziewiaty. Takze cos juz jezdzil w tym sezonie, nie ma paniki
Co ja moge powiedziec:
Welcome home Franek
A tak bardziej serio, to nie rozumiem waszego stresu. Nie mamy nic do stracenia. Tez bym wolal Hefe z Czestochowy wyjac, ale co zrobic...
Franciszek ostatnio startowal w jakims turnieju w Opolu chyba. Byl osmy czy dziewiaty. Takze cos juz jezdzil w tym sezonie, nie ma paniki
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jest tez trzecia opcja ze jedno i drugie.luckas pisze:Dalej uważam, że Seba dobrym zawodnkiiem jest/moze być. Tylko w tym roku coś nie gra... Co? Tego nie wiem, zapewne kondycja albo co bardziej prawdopodobne - sprzęt...
no tez:) tylko to by oznaczało, że seba sobie zlekcewazyl przygotowania do sezonu. Bo w sprzecie mogl miec pecha - po prostu zupelnie nie trafił z silnikami. Ale kondycja? To juz przeciez zalezy tylko od samego zainteresowanego...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gelo pisze:na forum Gniezna napisali że Stead ma 2 tygodnie przerwy w startach!!!
A dziÅ› na forum Gniezna napisali:
victorski pisze:pawelek_sts pisze:Wróciłem z treningu (a raczej jego początku, bo nie wysiedziałbym dłużej w tym słońcu)... Z relacji pana Krzystyniaka wynika, że David znowu nas w kosmos wywalił... Pan Janek mówił o nim bez jakiejkolwiek nuty nadziei w głosie...
Pan Janek twierdzi żę Howe sam zaoferował się przyjechć a od wczoraj ani telefonow ani sms-ow nie odbiera.Cisza ,głocha cisza !!!!!!!!!!!
Franek walnie w niedziele 10 pkt i wszyscy odszczekacie te obelgi w jego strone
a czy adam s nie dalby sie skusic na jazde w naszych barwach ????
a to ze nie pojedzie stead i ten howe to nie ma sie co podniecac, bo gniezno jadac takim skladem jak byli w lublinie spokojnie poradzi sobie z nami
a czy adam s nie dalby sie skusic na jazde w naszych barwach ????
a to ze nie pojedzie stead i ten howe to nie ma sie co podniecac, bo gniezno jadac takim skladem jak byli w lublinie spokojnie poradzi sobie z nami
Co nie zmienia faktu że z tym Adamem S. wypaliłeś trochę poza regulaminem. A ja konsekwentnie domagam sie Śwista!!! dlaczego zarzad moze sobie kontraktować swoich pupili, którzy oprócz "bajecznej techniki kolanowej " nie gwarantują punktów?
luckas pisze:no tez:) tylko to by oznaczało, że seba sobie zlekcewazyl przygotowania do sezonu. Bo w sprzecie mogl miec pecha - po prostu zupelnie nie trafił z silnikami. Ale kondycja? To juz przeciez zalezy tylko od samego zainteresowanego...
no dobry początek proponuje... może jakieś lżejsze fajeczki ? albo papierosek co 2 biegi a nie po każdym?
pozdrawia
pav4u
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:Co nie zmienia faktu że z tym Adamem S. wypaliłeś trochę poza regulaminem. A ja konsekwentnie domagam sie Śwista!!! dlaczego zarzad moze sobie kontraktować swoich pupili, którzy oprócz "bajecznej techniki kolanowej " nie gwarantują punktów?
jesli chodzi o tech kolankowa to najwyzej po "udanym" meczu w niedziele bedziesz mogl zastosowac kolankowanie na przedstawicielu tz sipma lublin, ktory podpisal ten kontrakt:(
pytanie czy ktos sie przyzna...
ps odbier wiadomosc
To moze reanimacja Marka Dery albo Marek Remian ? Jezu dramat..
A moze mistrz swiata junirow, niezapomniany Kujawa?
Nie powaznie prosze panstwa lepiej bylo juz jechac tym co mamy.
Nie powaznie prosze panstwa lepiej bylo juz jechac tym co mamy.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Łoptymista
- Trener
moim zdaniem dogadanie sie z frankiem ma sens! musi!
niestety jest on wyjatkowo gleboko ukryty i za cholere nie wiem po co nam toto.
trzeba bylo jeszcze Zbycha Cz. zakontraktowac wtedy Gniezno zdobyte
Franek pokaze w niedziele na co go stac wierze w chlopaka...
Franek pokaze w niedziele na co go stac wierze w chlopaka...
Åoptymista pisze:moim zdaniem dogadanie sie z frankiem ma sens! musi!
Zapewne masz racje. Moze kiedy zostana odtajnione archiwa TZ okaze sie, ze Franek mial byc tajna bronia Gniezna. W biegu z Sledziem i Piszczem 'pociagloby sie' i sezon z glowy... A tak...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Tym sposobem mamy pol drugoligowego skladu Wybrzeza 2006 
Probonuje dla waszego dobra nie rozpedzac sie tak z ta krytyka, przynajmniej do czasu niedzielnego meczu
Przypominam, ze wbrew waszym wyobrazeniom Franek potrafi jezdzic na zuzlu i nawet (tak, tak) zdobywac punkty.
Franek w Gnieznie, w naszych barwach, rok 2004:
M. Franków 6+1 (0, 2*, d1, 3, 1)
Jechal w parze ze Sledziem, ktory trzasnal 10+1.
Jak sie to powtorzy w niedziele, to mysle, ze bedziemy zadowoleni. A jesli zamiast defektu na prowadzeniu bedzie "3", to mysle, ze wystpe bedzie bardzo dobry.
M. Franków 6+1 (0, 2*, d1, 3, 1)
Jechal w parze ze Sledziem, ktory trzasnal 10+1.
Jak sie to powtorzy w niedziele, to mysle, ze bedziemy zadowoleni. A jesli zamiast defektu na prowadzeniu bedzie "3", to mysle, ze wystpe bedzie bardzo dobry.