3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#151 Postautor: grzesieck » 30 maja 2007, o 14:38

michalr pisze:
rob7 pisze: niz 500 tyÅ›. ...nu za 500 tyÅ›. ..., 500 tyÅ›

Podobno prawdziwa cnota krytyki się nie boi...dlaczego został skasowany moja odpowiedź?? Czy jest coś złego że zwróciłem uwage na podstawowy błąd: skrót od "tysiąć" to "TYS", a nie "TYŚ"....komus to przeszkadzało???

ja skasowalem

dyskuja jest powazna o czyms naprawde waznym, wiec uznalem, ze nie warto zaklocac jej lekcja polskiego

no offence
METHANOL ADVENTURE TEAM

rob7
Senior

#152 Postautor: rob7 » 30 maja 2007, o 14:52

michalr pisze:
rob7 pisze: niz 500 tyÅ›. ...nu za 500 tyÅ›. ..., 500 tyÅ›

Podobno prawdziwa cnota krytyki się nie boi...dlaczego został skasowany moja odpowiedź?? Czy jest coś złego że zwróciłem uwage na podstawowy błąd: skrót od "tysiąć" to "TYS", a nie "TYŚ"....komus to przeszkadzało???

nikomy nie przeszkadza krytyka, tylko trzeba się zastanowić co sie krytykuje, w trakcie szybkiego stukania w klawiature nie takie pomyłki można popełnić, pewne skróty myślowe przekazuje sie czesto wbrew zasadom gramatycznym a gdybyś chciał błysnąć to w Katowicach jest ogólnopolskie dyktando tam możesz popisać się swoją wiedzą

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#153 Postautor: DonKamizi » 30 maja 2007, o 14:53

Takie jest typowe myślenie lubelskiego "sponsora". Chciałby mało dać a dużo wyciągnąć.Chce zarobku i wyników po miesiącu działalności nie potrafiąc zrozumieć, że na to trzeba lat.
Często dochodziły mnie słuchy a calkowitym braku kontroli nad finansami tego klubu.Ale często też Harry powtarzał, że może to oddac komuś kto pokieruje tym lepiej-kto się zgłosił ??

I niech Sponsor nam powie dlaczego to klub ma ładowac pieniadze w stadion, który nie jest jego własnością.

Zgadzam się, że przez te parę lat nie wszystko bylo tak jak trzeba (można powiedzieć, że bylismy z Harrym nawet wrogami) i często jego kontakty z ludźmi było lekko niewłaściwe.Ale....jeśli dla wielu sponsorów to osoba prezesa była przeszkodą w zainwestowaniu w lubelski klub to teraz pewnie pieniądze spłyną nam z nieba.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#154 Postautor: Saint » 30 maja 2007, o 15:05

Pytanie do "sponsor" - Pańska firma, lub firma w której Pan pracuje - jaki ma obrót - roczny bądź miesięczny? Tak z ciekawości pytam....

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#155 Postautor: Dj_Korgi » 30 maja 2007, o 15:07

a jak dla mnie to jest taki sponsor jak z koziej d..y trÄ…ba :?

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#156 Postautor: Saint » 30 maja 2007, o 15:10

Rob7 ... a może Ty byś "posponsorował" ;) NIe jesteś zainteresowany? ;)

janek
Kadrowicz

#157 Postautor: janek » 30 maja 2007, o 15:17

Dj_Korgi pisze:a jak dla mnie to jest taki sponsor jak z koziej d..y trÄ…ba :?

TrochÄ™ szacunku i pokory!!

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#158 Postautor: Saint » 30 maja 2007, o 15:34

janek pisze:

TrochÄ™ szacunku i pokory!!

A dlaczego? Człowiek który sie nie przedstawił opluwa (co prawda w kulturalnej formie ;) ) konkretną osobę... która mimo wszystko zrobiła dla żużla dużo...
P.S. Panie Jarosławie - jedyna pretensje można mieć tylko za to, że zrezygnował Pan akurat teraz. Jeżeli "teorie spiskowe" sie potwierdzą i rzeczywiście klub przestanie istnieć a przez to "zaorają" tor i powstanie piłkarski stadion, a motory na zawsze zamilknął na Zygmuntowskich to niestety nikt nie będzie łączył Pana nazwiska z barażami 2004 tylko z ostatecznym "zniszczeniem" żużla w Lublinie...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#159 Postautor: Mars » 30 maja 2007, o 15:36

nagle znalazl sie zbawiciel ale cuda i jaki nick "Sponsor" o ludu tego jeszcze niebylo chcialem powiedziec tylko dwa slowa dziekuje Harry za to co zrobiles dlanas kibicow jak widac malo kto potrafi doceniac za to co bylo i za te momenty radosci dzieki!!!!! a co do Sponsora to trzeba bylo sie udzielac jak byl na to odpowiedni moment

POZDRAWIAM..

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#161 Postautor: Gelo » 30 maja 2007, o 15:38

Widzę to juz któryś raz - czy kiedykowiek coś to dało?

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#162 Postautor: Mars » 30 maja 2007, o 15:39

ja bym cos jeszcze dodal ale podzielam..nasuwa mi sie brzydkie slowo;P

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#163 Postautor: _piotrusss » 30 maja 2007, o 15:39

Ale po co w tej chwili w ten sposób ironizować? Trzeba znaleźć kogoś, kto się tym zajmie i uratuje ten sport. Wycofanie się w tej chwili z ligi może mieć katastrofalne skutki dla żużla w Lublinie.

edit: to był post odnośnie do postu Gawrzyka, tylko że się nie wyrobiłem ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#165 Postautor: Mars » 30 maja 2007, o 15:45

Panowie czy sa wyniki czy ich niema to i tak o sponsora ciezko wystarczy popatrzec na Motor w pilce chlopaki wchodza do 2ligi i brak kasy na wszystko
Lublin to zadupie w Polsce i tyle szkoda slow..unas tylko na czas wyborow jest pieknie wstyd i tyle..

Koper
Trener
Kontakt:

#166 Postautor: Koper » 30 maja 2007, o 15:53

Mars pisze:Lublin to zadupie w Polsce i tyle szkoda slow..u nas tylko na czas wyborow jest pieknie wstyd i tyle..
Apropos wyborów, to przed wyborami obiecywał Wasilewski ze uporzadkuje teren dworca PKS, a co czytamy dzis w GW? :
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,4187513.html

rob7
Senior

#167 Postautor: rob7 » 30 maja 2007, o 16:08

Saint pisze:Rob7 ... a może Ty byś "posponsorował" ;) NIe jesteś zainteresowany? ;)

ja jako ja, gdy są jakieś puszki chętnie wrzucam datek na klub i tyle mogę;
fundusze private equity inwestują w bardzo słabe firmy często upadające
które sa restrukturyzowane a następnie sprzedawane ...
fundusz ma zakaz statutowy sponsoringu sportu, możemy łożyć wyłącznie na fundacje...

rob7
Senior

#168 Postautor: rob7 » 30 maja 2007, o 16:19

Gawrzyk pisze:nie ironizuje tylko podsuwam sugestie. skoro ktos pisze ze przez zlego Siwka jest tak zle, ze nie mogl pozyskac sponsorow ktorzy az pchaja sie drzwiami i oknami do pomocy dla klubu, ze to on byl glowna przeszkoda w drodze tz do ekstraligi to nie pozostaje nic innego jak napisac co napisalem. teraz powinny nadejsc miodowe lata, bo nie ma juz glownej przeszkody w jego osobie.

a ja uważam, że wszyscy "uzdrowiciele" mieli czas przed sezonem,
jest jak jest, Harry złożył rezygnacje ale do czasu jej przyjęcia, czy się to komu podoba czy nie jest Prezesem i powinien zrobić wszystko co w ludzkiej mocy aby wygrać dwa razy z Gnieznem co jest w zasadzie równoznaczne z utrzymaniem się, wówczas nawet odchodząc ma się satysfakcję że założenia na ten sezon zostały zrealizowane, no jeszcze Walne może nie przyjąć rezygnacji

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#169 Postautor: Cooper » 30 maja 2007, o 16:30

Gawrzyk pisze:nie ironizuje tylko podsuwam sugestie. skoro ktos pisze ze przez zlego Siwka jest tak zle, ze nie mogl pozyskac sponsorow ktorzy az pchaja sie drzwiami i oknami do pomocy dla klubu, ze to on byl glowna przeszkoda w drodze tz do ekstraligi to nie pozostaje nic innego jak napisac co napisalem. teraz powinny nadejsc miodowe lata, bo nie ma juz glownej przeszkody w jego osobie.

Gawrzyk, oszczedz... Bo zaraz odniose wrazenie, ze czekasz tylko na ten moment kiedy sie okaze ze nie ma kto Siwka zastapic i wtedy dopiero bedziesz mial satysfakcje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#171 Postautor: Cooper » 30 maja 2007, o 17:55

Bo haslo: "jest okazja sie wykazac" slyszymy juz tutaj jak mantre, a wiadomo, ze nie tylko o wykazywanie sie tutaj chodzi (w sensie pomyslu itd.). A poza tym nie moze byc zdrwoy psychicznie ktos, kto zajmuje sie prowadzeniem klubu zuzlowego szczegolnie w takim miescie jak Lublin 8) :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#172 Postautor: Jinxsior » 30 maja 2007, o 18:50

Pamietacie przed sezonem byly trzy opcje. Jedziemy w I lidze jako spolka, jedziemy jako stowarzyszenie i trzecia opcjÄ… bylo wystartowanie pod nowa nazwa i zaczecie wszystkiego od nowa w II lidze. Mysle ze osoba o nicku SPONSOR to ktos wlasinie z grupy walczacej o nowy klub w II lidze.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2007, o 19:02 przez Jinxsior, łącznie zmieniany 1 raz.

wojteko
Senior

#173 Postautor: wojteko » 30 maja 2007, o 18:57

Jinxsior pisze:Mysle ze osoba o nicku SPONSOR to ktos wlasinie ktos z grupy walczacej o nowy klub w II lidze.

nie gdybajmy juz bo to i tak nic nie da :!: a tak na marginesie Gawrzyk oraz inne osoby majace dostep do Forum z "pozycji" admina moga odczytac IP usera i droga juz niedaleka do identyfikacji .............. W Internecie nie jest sie anonimowym :!:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#174 Postautor: luCas » 30 maja 2007, o 19:13

W Internecie nie jest sie anonimowym Exclamation

Jak sie ma sytuacja jesli ktos przeglada stronki z pomoca czegos takiego? Pytam z ciekawosci, bo Twoj bannerek Wojteko nieco zwariowal, kiedy zalogowalem sie poprzez:
http://tools.rosinstrument.com/cgi-proxy.htm
Ostatnio zmieniony 30 maja 2007, o 19:16 przez luCas, łącznie zmieniany 3 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

janek
Kadrowicz

#175 Postautor: janek » 30 maja 2007, o 19:14

zależy od jakiego providera ma net ;-).
Ale to nie forum informatyczne :lol: