3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
janek
Kadrowicz

#51 Postautor: janek » 28 maja 2007, o 15:32

m.a.c.i.e.k.s pisze:Klimek z tego co pisal Redgal raczej niepojedzie. Bedziemy w akcji Michaluka ogladac 8)

To niech już dzisiaj kręci kółka, aby się spasować do niedzieli

Ge(L)o
Trener

#52 Postautor: Ge(L)o » 28 maja 2007, o 15:34

Oglądać Michaluka walczącego z Podżuksem i Gomólskim (jest już zdrowy, wie ktoś ?) - bezcenne.

janek
Kadrowicz

#53 Postautor: janek » 28 maja 2007, o 15:40

Podobno Gomólski jeszcze nie gotowy aby jechać u nas w niedzielę

kuper

#54 Postautor: kuper » 28 maja 2007, o 15:51

Tak ogolnie powiem ze np. nie mogłby ktos pogadac z wieloletnim działaczem Motoru Lublin Tadueszem Suprynem żeby mogł przejąć miejsce Pana Jarosława Siwka jesli oczywiscie zrezygnuje.
Może on podejmie sie takeigo cieżaru i pomoże klubowie!!
Tak jak to bylo za czasów Motoru jak jeźzili Adams,Nielsen,Św.P,Dados.
Zawsze można sporóbowac!
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Koper
Trener
Kontakt:

#55 Postautor: Koper » 28 maja 2007, o 16:09

A pozniej nie moglismy sie pozbierac przez kolejne kilka lat, ale to juz wina moim zdaniem tego ze w odpowiednim momencie seksja zuzlowa totalnie nie odlaczyla sie od pozostalych sekcji w Motorze, tak jak zrobili to w Bydgoszczy gdzie powstala BTŻ Polonia Bydgoszcz, gdyby wtedy odpowiednio wczesniej powstal LKŻ Motor Lublin to mysle ze bylibysmy w innym miejscu teraz i byc moze do dzis Adams zakladałby plastron z koziolkiem....

Awatar użytkownika
Bryczkowski
Kontakt:

#56 Postautor: Bryczkowski » 28 maja 2007, o 16:17

no to można dać Kusa i Larsa Hansena zamiast miałby jeździć Michaluk(z całym szacunkiem)

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#57 Postautor: Portek » 28 maja 2007, o 16:21

Regulamin znasz?

Awatar użytkownika
hanson

#58 Postautor: hanson » 28 maja 2007, o 16:27

Bryczkowski pisze:no to można dać Kusa i Larsa Hansena zamiast miałby jeździć Michaluk(z całym szacunkiem)

NIE MOŻNA!!!

Awatar użytkownika
Bryczkowski
Kontakt:

#59 Postautor: Bryczkowski » 28 maja 2007, o 16:27

no właśnie niepamientam czy mogą dwaj zagraniczni jeździć

janek
Kadrowicz

#60 Postautor: janek » 28 maja 2007, o 17:37

Najpierw przeczytaj regulamin kilkukrotnie, dopiero siÄ™ wypowiadaj!!!!!!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#61 Postautor: grzesieck » 28 maja 2007, o 17:41

dajcie spokoj chlopakow, kazdy moze sie pomylic
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#62 Postautor: luCas » 28 maja 2007, o 17:44

Janek, daj chlopakowi spokoj. Mylic sie jest rzecza ludzka. :wink: Co do meczu, to sam juz nie wiem na co liczyc, ale czuje ze damy rade (jesli wogole sie odbedzie)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
hanson

#63 Postautor: hanson » 28 maja 2007, o 17:53

luCas pisze:Co do meczu, to sam juz nie wiem na co liczyc, ale czuje ze damy rade

Oczywiście, bo z kim wygrywać, jeśli nie z Gnieznem :?:

Sęk w tym, że Gniezno sądzi podobnie o nas - z kim, jeśli nie z Lublinem... :(

Sneer

#64 Postautor: Sneer » 28 maja 2007, o 18:32

Powiem krótko:

Jeśli za Trumińskiego pojedzie rewelacyjny na Wyspach Ostergaard, za Piszcza Nieminen, a za Jelenia, który pewnie silnika do meczu nie naprawi Johnston - to wygramy.

Jeśli dalej będzie jechał krajowy skład, będziemy znów prosić się o klęskę i spadek do II ligii.

Ten mecz pokaże, czy nasi działacze i trenerzy potrafią jeszcze myśleć i wyciągać wnioski z przeszłości. Jeśli nic nie zmienią, będziemy mieć jasną i klarowną odpowiedź, że nie.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: dannie » 28 maja 2007, o 18:44

Ehh... 5ptk z Gnieznem :roll:
Praktycznie to zapewnia nam utrzymanie. Uklad spotkan druzyny z Wielkopolski nie jest zbyt korzystny. Nie liczac meczu z nami o punkty bedzie im bardzo trudno:

RKM Rybnik - TÅ» Start Gniezno - raczej w plecy

GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Start Gniezno - moga powalczyc o te 3tpk

TŻ Start Gniezno - Stal Gorzów - raczej w plecy z obecna forma jednych i drugich

Lotos Gdańsk - TŻ Start Gniezno - raczej w plecy

TŻ Start Gniezno - KM Intar Lazur Ostrów - w plecy

Przy naszych 9ptk (2ptk + 5ptk z Gnieznem + 2ptk z Grudziadzem u nas), oni maja 8ptk (przy wygranej z GKMem).

Wiem, wiem, ze to pobożne życzenia i to wszystko palcem na wodzie pisane patrzac na forme naszych ścigaczy jak i całą sytuacje... No ale 2 mecze w sezonie zasadniczym na dobrym poziomie (jak na meczu wyjazdowym z Gorzowem, czy nawet u nas z Poznaniem) i jeden - powtorka z Ostrowa... Ehh... -> I liga... :roll:

Nie wiadomo tez za bardzo jak bedzie wygladala jazda Startu po powrocie Gomólskiego...

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#66 Postautor: keram » 28 maja 2007, o 18:51

Wszyscy biadolę że to i tamto. Dajcie jezeli jeszcze zechcą nasi działacze dalej ciągnąć ten wózek. Sądzę, że oni najlepiej wiedza jaka jest sytuacja w klubie. Chwała p.Jarkowi że to jakoś w tym sezonie poskładał i wystartowliśmy. Myślę, że po przemuśleniach nie wycofa drużyny z rozgrywek. Jest jeszcze szansa na uratowanie ligi. A moja propozycja jest tak jak są prawdziwi kibice na dobre i złe ze swoją drużyną to na mecz z Gnieznem robimy bilety po normalne 20 ulgowe po 15. Może to pozwoli troche na lepsze finanse z meczu. Ja wiem że ogólnie to nie wyjdzie za dużo ale dobre i to. Nie mamy się co martwić o frekwencję. Ci co zawsze chodzili i tak będą na meczu. A ci niedzielni którzy przychodzą od czasu do czasu i tak nie poprawiają frekwencji. Ja mogę powiedzic że chodze na żużel do 42 lat i były rżne sytuacje z naszą dyscypliną i nigdy sie na odrwracałem od niej. Byłem gdy podał deszcz a i snieg bo niekiedy i tak było. Tak wiec prośba p.Jarku nie podawajcie sie i róbcie dalej swoje a będzie napewno dobrze, a jak spadniemy do 2 ligi to z podniesionym czołem. Bo jak wycofa sie drużyne z rozgrywek to nam zaorają tor i żużla w Lublinie już nigdy nie będzi.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych sympatyków tego sportu w naszym mieście.

Ge(L)o
Trener

#67 Postautor: Ge(L)o » 28 maja 2007, o 18:55

keram pisze: na mecz z Gnieznem robimy bilety po normalne 20 ulgowe po 15.

:shock: za to, co mieliśmy wątpliwą przyjemność oglądać w niedzielę wstep na Gniezno powinien być darmowy.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#68 Postautor: Dj_Korgi » 28 maja 2007, o 19:02

Ge(L)o pisze:
keram pisze: na mecz z Gnieznem robimy bilety po normalne 20 ulgowe po 15.

:shock: za to, co mieliśmy wątpliwą przyjemność oglądać w niedzielę wstep na Gniezno powinien być darmowy.
a jeżeli to ma pomóc klubowi to zapłace nawet 30 :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#69 Postautor: Cooper » 28 maja 2007, o 19:18

Zawsze mozesz kupic 2 bilety. Albo chocby dwa programy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#70 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 28 maja 2007, o 19:30

a tak apropo programow, jaki procent ceny mniej wiecej trafia do klubu a ile kosztuje wydruk?

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#71 Postautor: Speedway » 28 maja 2007, o 19:53

I co dzieje się później z nie sprzedanymi na meczu programami?
Obrazek

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#72 Postautor: keram » 28 maja 2007, o 19:54

I wy jesteście prawdziwi kibice swojej drużyna. Pytam sie wiec kto kupi 2 programy będx bilety juz były przerabiane zbiórki do pusze i co wrzucali jakies drobniaki. Sam widziałem pytania ile trzeba wrzucic żeby wejśc. Niech ktos napisze ile wtedy nazbierano na oponę. Kupić 2 programy lub bilety ilu tak zrobi. A zapłacic wiecej za bilet jeżeli będzie tak jego cena bedzie musiał każdy kto będzie chciało ogladać mecz. I jak to już czytam co piszecie to prawdziwych kibiców wsród was nie ma. Chcecie oglądać żużel ale najlepiej za darmo i jeszcze żeby każdy dostał w gratisie po jednej perle. I czytając wasze posty co ma o tym myśleć p.Jarek że tylko jemu zależy na tym sporcie w Lublinie. Sorki i kilku jeszce osobom z kierownictwa klubu. Zrozumcie oni tracą swój wolny czas a i napewno pieniądze. A troszke droższe bilety to już problem.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#73 Postautor: Jinxsior » 28 maja 2007, o 20:00

Ja uwazam ze drozsze bilety to WIELKI problem. Takich maniakow (forumowiczow) jest garstka. Juz dobiegly mnie sluchy ze ludzie nie pojda na nastepny mecz i nie beda placic 17 zl na dziadostwo. Proste. Jesli ktos chce podnosic ceny biletow strzela sobie kolejnego samobuja.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#74 Postautor: Speedway » 28 maja 2007, o 20:03

W przypadku podwyższenia ceny 70% ludzi odpuściłoby - choćby dla zasady, w poczuciu niesprawiedliwości, że im gorzej jadą tym droższy wstęp. Chyba lepszy mimo wszystko jakiś 1000 ludzi w dotychczasowej cenie niż garstka forumowiczów po wyższej. Dlatego pomysł tego typu uważam za totalnie chybiony

Obniżki też żadnej być nie powinno (gdyby komuś to przyszło do glowy) - w obecnej sytuacji na nic się ona by zdała
Obrazek

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#75 Postautor: keram » 28 maja 2007, o 20:23

Może i pomysłchybiony ale można trochę z takiego posta wyciąnąć wiadomości na temat tych co piszą na forum. Ja już swoje wiem dobrzy doradcy za nie swój czas i nie swoje pieniądze. Dużo gadac a jak coś od siebie to już nie jest tak dobrze. Więc jak coś się samemu nie robi to nie krytykujcie innych. Ktoś musi w takim klubie rządzić i podejmować jakies decyzje może nawet niekiedy chybione. A na forum tylko biadolenie a w składzie na mecz lista życzeń. Nie widzicie że jak p.Jarek nie pociągnie tego okrętu dalej to będziecie płacić za olądanie meczy po 30 w Rzeszowie lub Tarnowie i co tam będzie wasza drużyna. Pomyślec i przespac się z tym zanim znowu jakąś głupote nasmarujecie.