TŻ Lublin - RKM Rybnik
DonKamizi pisze:I czy może mi ktos powiedzieć dlaczego qrwa taki zawodnik jak Piszcz nie przyjeźdża na trening "bo mu sie nie chce".
Dowalić raz czy dwa kare finansową i skończą się takie sytuacje.
Tomekowi zdarzyła się bardzo przykra sytuacja życiowa i niestety troche się bałem, ze może kiepsko wypaść w tym meczu po tym co przeszedł.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 13:20 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
zegac mi sie chce jak to czytam
piszcz, trumna i jelen zawalili i w kolko to samo
i co z tego ze zawalili, a co wy sie spodziewliscie, ze dwucyfrowki walna, albo ze wygramy z rybnikiem
po co pisac ciagle jedno i to samo
niewiem co bylo w przypadku pierwszego i drugiego, mozemy tylko gdybac co poszlo nie tak, wiem co bylo przyczyna slabszej dyspozycji daniela
okreslenia typu "niech nauczy sie jezdzic na dwoch kolach" to juz naprawde przesada, danielowi niewyszedl pierwszy mecz (liczac gdansk za sredni, a nie liczac to drugi) a niektorzy juz wieszaja na nim psy
, z kolei dawidowi to nie ktorzy w dupe wejda, a ile dawidek zdobyl dla nas pkt a ile jelen 
piszcz, trumna i jelen zawalili i w kolko to samo
i co z tego ze zawalili, a co wy sie spodziewliscie, ze dwucyfrowki walna, albo ze wygramy z rybnikiem
niewiem co bylo w przypadku pierwszego i drugiego, mozemy tylko gdybac co poszlo nie tak, wiem co bylo przyczyna slabszej dyspozycji daniela
okreslenia typu "niech nauczy sie jezdzic na dwoch kolach" to juz naprawde przesada, danielowi niewyszedl pierwszy mecz (liczac gdansk za sredni, a nie liczac to drugi) a niektorzy juz wieszaja na nim psy
A tak na marginesie. wszyscy chcą 2-3 obcych. A ja się pytam za kogo? Poza Darkiem Sledziem wszyscy jeżdżą w kratę. Kto przed meczem postawiłby złotówkę, ze Jeleń zrobi 2 punkty a Piszcz jeden? Nawet najwięksi pesymiści tego nie przewidzieliby. Z kolei u Dawida i Sebastiana coś drgneło. I kogo tu wyrzucać? Oj będzie miał ktoś zgryz, jeżeli będzie mecz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Moze bez przesady - nikt nie wiesza na nikim psów. Nie mam pretensji do Daniela że jest kiepskim żużlowcem - tylko po co się popisywać szósty rok z rzedu jazdą na jednym kole jak się potem przegrywa z Druchniakiem. Zachowajmy może jakąś kolejność. Wolałbym żeby Daniel zaczął się popisywać dwucyfrówkami w każdym meczu niż ładną świecią.
szakes pisze:i co z tego ze zawalili, a co wy sie spodziewliscie, ze dwucyfrowki walna, albo ze wygramy z rybnikiem![]()
nie, poszliśmy oglądać porażke.
Natomiast jeśli chodzi o najbliższą przyszłość to mam nadzieję, że bez względu jaka decyzja zostanie podjęta to ufam, że będzie najlepsza dla klubu. Wychodząc wczoraj ze stadionu czułem, że wycofanie z rozgrywek wisi nad nami, ale jesli ma to pomóc, jeśli będą chętni zrobić znowu "coś z niczego" to niech tak będzie. W każdym razie dzięki Harry za to że tyle już dla naszego klubu zrobiłeś i mam nadzieję, że to jeszcze nie Twoje ostatnie słowo...
harry pisze:A tak na marginesie. wszyscy chcą 2-3 obcych. A ja się pytam za kogo? Poza Darkiem Sledziem wszyscy jeżdżą w kratę. Kto przed meczem postawiłby złotówkę, ze Jeleń zrobi 2 punkty a Piszcz jeden? Nawet najwięksi pesymiści tego nie przewidzieliby. Z kolei u Dawida i Sebastiana coś drgneło. I kogo tu wyrzucać? Oj będzie miał ktoś zgryz, jeżeli będzie mecz.
Za kogo odpowiedz jest prosta - najsłabsi są Trumiński, Jeleniewski i Piszcz. Dwaj pierwsi byli wolni już na piątkowym treningu, Ostatni zawalił drugi mecz z rzędu. Ja osobiście zbronowałbym tor na maksa i puścił do składu Piszczyka. Za Daniela i Sebka - Nieminen i Ostergaard.
harry pisze:A tak na marginesie. wszyscy chcą 2-3 obcych. A ja się pytam za kogo? Poza Darkiem Sledziem wszyscy jeżdżą w kratę.
Jak to kogo i za kogo? Ostergaarda, Nieminena i Johnstona za Stachyrę, Trumińskiego i Piszcza lub ewentualnie Jelenia (tu decyzja należałaby do trenera).
Jestem przekonany, że gdyby od początku tak wyglądał skład, nie bylibyśmy dziś ostatni. Przynajmniej 2-3 mecze dodatkowo wygralibyśmy, bo w paru zabrakło ledwie kilku punktów - właśnie 1-2 punktujących jeszcze zawodników.
No ale nasz zarząd np: mecze wyjazdowe woli od początku de facto oddawać walkowerem. Więc jest jak jest.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 13:39 przez Sneer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Gelu niewiesz co sie dokladnie stalo i naprawde uwierz mi, ze w sytuacji w jakiej znalazl sie daniel niemozna bylo zrobic wiecej
Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Daniel miał wygrywać z Harrisem- bo wygrywał już w Lublinie z lepszymi zawodnikami od Anglika. A pojechał kompromitująco - nie zabiera sie ze startów co przy jego jezdzie jest sprawą kluczową. Nie ma startu - nie ma Daniela.
Harry.
O obco mówiło sie już wcześniej kiedy zawodził Sebek i chyba Dawid.Teraz - po meczu z Rybnikiem - rzeczywiście to się troche pomieszało ale powinno być określone jasno i wyraźnie, najsłabszy (lub najsłabsi) z ostatniego meczu(treningu) nie jadą.A że nie każdemu sie to spodoba...taki los.
O obco mówiło sie już wcześniej kiedy zawodził Sebek i chyba Dawid.Teraz - po meczu z Rybnikiem - rzeczywiście to się troche pomieszało ale powinno być określone jasno i wyraźnie, najsłabszy (lub najsłabsi) z ostatniego meczu(treningu) nie jadą.A że nie każdemu sie to spodoba...taki los.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 13:47 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 2 razy.
harry pisze:A tak na marginesie. wszyscy chcą 2-3 obcych. A ja się pytam za kogo? Poza Darkiem Sledziem wszyscy jeżdżą w kratę. Kto przed meczem postawiłby złotówkę, ze Jeleń zrobi 2 punkty a Piszcz jeden? Nawet najwięksi pesymiści tego nie przewidzieliby. Z kolei u Dawida i Sebastiana coś drgneło. I kogo tu wyrzucać? Oj będzie miał ktoś zgryz, jeżeli będzie mecz.
na mecz w Lublinie to myślę że wystarczy jeden , ale musiałby
przyjechać w sobotę na trening, poznać tor i spasować się
za kogo? za najsłabszego na treningu ....
oczywiście tor baardzo przyczepny, taki sam w sobote i niedzielę
i mecz powinien być wygrany
gorzej w Gnieźnie ale jeśli zapadnie decyzje że jedziemy to
tam potrzeba będzie dwóch, trzech obco jeśli chcemy marzyć
o trzech punktach
-
zenek
Sneer pisze:A tak na marginesie. wszyscy chcÄ… 2-3
Jak to kogo i za kogo? Ostergaarda, Nieminena i Johnstona za Stachyrę, Trumińskiego i Piszcza lub ewentualnie Jelenia (tu decyzja należałaby do trenera).
Z Dawidem to chyba kolego trochę przesadzasz! Widać w jego jeździe dużo zaangażowania, ma bardzo szybki sprzęt i przede wszystkim ma duży szacunek dla nas, kibiców! Jego akurat obok Darka należy pozostawić w składzie, a z meczu na mecz będzie coraz lepiej.
Dawida proszę zostawić w spokoju!!! Jeszcze raz powtórzę - stracił masę punktów przez upadki. Ale były to upadki w ferworze walki. Za chęć i ambicję należy mu się miejsce w składzie - bo to drugi po Darku nasz zawodnik. Zresztą widać, że pogrzebał coś przy sprzęcie. Na piątkowym treningu był bardzo szybki - czego nie można było powiedziec o Danielu i Sebastianie.
zenek pisze:Kurwa, jak to ponawiam pytanie dla wtajemniczonych!!Jak to możliwe, że Kylmaekorpi jeżdzi sobie w Niemczech w jakims turnieju, Stange takze, Laukannen w lidze, a kurwa Nieminena Federacja Fińska nie chce puscic na mecz ligowy, bo jest obowiazkowy trening???
o wlasnie, dobre pytanie. Jak to wlasciwie bylo z Nieminenem ?
Jak dla mnie pierwszy na lawke powinien pojsc, oczywiscie za zaslugi, Truminski. Sprzet wolny jak rolki na plastikowych kolkach. Drugi w kolejnosci Jelen albo Piszcz, a najlepiej obaj. Skoro Jeleniowi silnik sie zatarl, to pewnie do niedzieli sie nie wyrobi z naprawa, wiec przerwa sie przyda. W ich miejsce trojka obco, bo zarty sie skonczyly. Czas wyciagnac wnioski.
Jak na razie tylko Rybka i Stachyra sa wedlug mnie pewniakami do skladu. Pierwszy za skutecznosc, drugi za ogromna walke, ambicje i po czesci rowniez skutecznosc.
Zdjecia z wczorajszego meczu:
http://www.sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=2&p=5&g=911
http://www.sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=2&p=5&g=911