YNOS pisze:Panie Siwek złość mnie bierze jak ktoś pisze takie głupoty że to wina dosypanej glinki!Tor jest równy dla wszystkich i wszyscy mają na nim równe szanse.Przecież nikt "z urzędu" nie przyznaje nikomu punktów.Mówienie że "Rybnik czuł sie jak u siebie na torze" tez mija sie z celem.Jeżeli tak było to przecież można powiedzieć że lubelscy żużlowcy mieli doskonały trening tydzień temu w Rybniku i w tych paru biegach na tamtejszym torze zapoznali sie z nawierzchnią i powinni wyciągnąć wnioski przed niedzielną konfrontacją.
No właśnie już w Rybniku było widać, ze im nie pasuje taki tor. To po kiego chcieli taki w Lublinie?
A co do Tomka Piszcza.Niestety ale nawet jak były dziury na torze w Lublinie to Tomek też nie zachwycał swoją postawą i śmiało można powiedzieć że był najsłabszym ogniwem drużyny zaraz po Sebastianie Trumińskim.
A był Pan na meczu z Ostrowem?
Tłumaczenie się torem nie przystoi panu.
A czy ja się tłumaczę torem?. Stwierdzam, ze nie udało mi się coś i się żegnam.
Widzę że pomija pan aspekt bezpieczeństwa na torze.Tor powinien być bezpieczny dla zawodników a nie dziurawy tylko po to żeby gospodarze czuli sie na nim pewniej.A pan lubi jeździć po dziurawych ulicach swoim mercedesem?Chyba nie.
Ale jak ja jeżdżę po dziurach to tracę ( na naprawy). A oni ( zawodnicy) stracili jak dziury zlikwidowali. To już jest ich problem. Nie chcieli dziur - nie mają pieniążków.Wolny wybór.
Tłumaczy pan wszystkim i wszędzie że "gdyby Śledź miał dobrze punktującego zawodnika zagranicznego to wyniki były by inne".Więc pytam sie do kogo te pretensję?To pan podjął się ratowania lubelskiego żużla a zima była długa.Można było zamiast "10" przeciętnych zagranicznych zakontraktować jednego dobrze punktującego straniero.
1. W zimie wielu ludzi obiecało i przyrzekło pomoc a jak przyszło co do czego to dali drapaka. Na czymś się trzeba opierać. Jak się teraz okazało, ze nie ma wsparcia to tym bardziej trzeba kończyć.
2. Jak wyjaśniły się nasze sprawy to dobrze punktujących straniero nie było już na rynku.
Czarno to wszystko widzÄ™.
Zgadzamy siÄ™ w 100%. Pozdrawiam
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski