EDIT:
Po przejrzeni strony zapodanej przez Kopera na razie najbardziej pdoobaja mnie sie kurtki Ipswich Witches.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nizszej ceny trudno sie tez spodziewac bo to bylaby praktycznie produkcja detaliczna a nie hurtowa, dlatego tez napisalem w poscie wyzej ze jeszcze trudno osiagalne jest dla nas abysmy tak jak w Angli mieli takie kurtki, czy taki tygodnik Speedway Star, ich po prostu na to stać a nas nie...Metalliczny pisze:Nie chcę być złym prorokiem, ale 240 zł to duuuuuża przesada i wątpie by choć 3 osoby się skusiły
Metalliczny pisze:Nie chcę być złym prorokiem, ale 240 zł to duuuuuża przesada i wątpie by choć 3 osoby się skusiły
wojtas pisze:
Takie cos sobie wymyslilem, ale rzeczywiscie slabo wyszlo i wieczorem pokminie te projekty z kozlem na karku, a z przodu moze tylko napis "speedway team" czy cus![]()
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Shack pisze:Jak bylismy ostatnio w Barcelonie, mieliśmy okazje być w oficjalnym sklepie FC Barcelona, ktory miesci się obok stadionu. Sklep ma dwie kondygnacje. Każda kondygnacja jest wielkośći naszych najwiekszych sklepów z ciuchami w warszawskich galeriach.
Kupić można właściwie wszystko, zaczynając od typowo piłkarskich koszulek, piłek, proporczyków poprzez chipsy, wino, piórniki, ołówki, długopisy, smycze, zegary, budziki a kończąc na stoisku psim, gdzie można nabyć miski aluminiowe z logo FC Barcelona czy posłania w barwach barcy.
Tu macie pare fot:
http://net-land.pl/~shack/fcbarca
WBA pisze:Głos od zmotoryzowanych - cierpliwie czekam na niewielką naklejkę "z żużlowcem" żeby wkleić od środka na szybę samochodu.
Kiedyś miałem " H. Nielsena" ale zajmowała pół szyby w maluchu.
Teraz czasy inne, samochód innyprzydałoby się coś takiego w miarę dyskretnego, powiedzmy 6x10 cm.