Quiz o Motorze/LKŻ-cie/TŻ-cie Lublin
- stefanzdzialek
- Senior
Moje pytanie: swego czasu prezesem Motoru byl znany biznesmen. Jego kariera w klubie skonczyla sie w momencie kiedy musial sie udac na urlop.. za kratki. Kto to byl?
EDIT: Tak jak myslalem nie bedzie problemu z tym pytaniem:) Suchy zadajesz nastepne.
EDIT: Tak jak myslalem nie bedzie problemu z tym pytaniem:) Suchy zadajesz nastepne.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2007, o 18:55 przez czaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
W Tygodniku Zużlowym ukazał się kiedyś artykuł, który mnie nieźle rozbawił pod tytułem "Jeździec bez podeszwy". W dodatku bohater artykułu dojechał na punktowanym miejscu. Kim był ten tajemniczy jeździec z Lublina. Dla ułatwienia podam, że sponsorem naszego klubu były zakłady produkujące obuwie dla naszych żużlowców. 
Chodzi mi o nazwisko naszego zawodnika,który dojechał na punktowanej pozycji z oberwaną podeszwą. W tym czasie sponsorem żużlowca, o którego pytam były Lubelskie Zakłady Przemysłu Skórzanego . Dodam,że mecz był wyjazdowy, ale jeżeli ktoś ma program z 1997 roku z udzieleniem odpowiedzi nie będzie miał żadnego problemu. 
Andrzej Rzepka.
Jeśli chodzi o mecz, to Romek Lach twierdzi, że było to w Warszawie 23.09.2001
Jeśli chodzi o mecz, to Romek Lach twierdzi, że było to w Warszawie 23.09.2001
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...