Darek Śledź
i 6+1 NigmatzanowaSober pisze:10 punktów Rybki w lidze rosyjskiej
-
Smirnek_
- Senior
Śledź jutro o 10:00 jedzie mecz we Władywostoku
Wie ktoś może jak on tam dotarł bo blisko nie jest
Wie ktoś może jak on tam dotarł bo blisko nie jest
-
Speedway Fan
- Senior
-
Speedway Fan
- Senior
7+1 Darka w Rosjii http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=16150
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Rybka dla Sportowych Faktów:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=197536
Dziękuje kibicom, którzy byli z nami. Dziś przyszli tylko najwierniejsi, ale to m.in. dzięki nim udało nam się ten mecz wygrać. Wiedzieliśmy po prostu, że jest, dla kogo się ścigać i że są tu kibice, którzy chcą oglądać żużel niezależnie od tego czy udaje nam się wygrywać czy nie. Pokazaliśmy, że potrafimy i chcemy, żeby ten żużel w Lublinie był.
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=197536
To co napiszę jest pewnie mało istotne w sporcie,ale jednak się liczy,przynajmniej dla mnie.Mam na myśli zachowanie zawodników w czasie prezentacji.Obserwuję to na każdym meczu i stale jest to samo.
Tylko jeden jedyny Śledź spełnia warunki kulturalnej prezentacji.Kiwa głową publiczności,pozdrawia z usmiechem obie proste.Reszta zawodników od niechcenia i z wielkim trudem ledwie zgina ręke w łokciu i wykonuje mini ćwierćobrót w stronę drugiej prostej.Zawodnicy przyjezdni,dostajacy zawsze mniej oklasków ,olewaja kompletnie publiczność.Często przy prezentacji gospodarzy juz sie rozłażą kopiąc dołki na polach startowych.
Co jest przyczyną tak różnych zachowań? Wiek Darka czy dobre maniery,wymagane w sytuacji kiedy jesteśmy komuś przedstawiani?
Panie Darku tak trzymać...........nigdy nie wiadomo z góry na co patrzą kibice i co zganią ,a co pochwalą.
.......
.......
Tylko jeden jedyny Śledź spełnia warunki kulturalnej prezentacji.Kiwa głową publiczności,pozdrawia z usmiechem obie proste.Reszta zawodników od niechcenia i z wielkim trudem ledwie zgina ręke w łokciu i wykonuje mini ćwierćobrót w stronę drugiej prostej.Zawodnicy przyjezdni,dostajacy zawsze mniej oklasków ,olewaja kompletnie publiczność.Często przy prezentacji gospodarzy juz sie rozłażą kopiąc dołki na polach startowych.
Co jest przyczyną tak różnych zachowań? Wiek Darka czy dobre maniery,wymagane w sytuacji kiedy jesteśmy komuś przedstawiani?
Panie Darku tak trzymać...........nigdy nie wiadomo z góry na co patrzą kibice i co zganią ,a co pochwalą.
.......
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
A ja się wcale nie dziwię.Do takiej oceny Darka były powody 3 lata temu i są dzisiaj.Dlaczego ci,którzy krytykowali go wtedy ( przecież nie bez powodu !) maja go nie doceniac dzisiaj ,skoro jego postawa i stosunek do naszego klubu zmienił sie tak bardzo.
To jest właśnie obiektywna ocena człowieka- ganimy jak na to zasługuje i chwalimy kiedy jest za co.Tylko metka przyczepiona do swetra w fazie produkcji nie zmienia sie niezależnie czy ubranie jest czyste czy brudne.Na własne metki pracujemy sami swoim zachowaniem.T tak właśnie powinno być...........wszak tylko krowa.................
.......
.......
To jest właśnie obiektywna ocena człowieka- ganimy jak na to zasługuje i chwalimy kiedy jest za co.Tylko metka przyczepiona do swetra w fazie produkcji nie zmienia sie niezależnie czy ubranie jest czyste czy brudne.Na własne metki pracujemy sami swoim zachowaniem.T tak właśnie powinno być...........wszak tylko krowa.................
.......
Radzio pisze:m.a.c.i.e.k.s pisze:jeszcze rok temu większość wieszała na nim psy....
nie chciałem tego wypominać ale śmiać mi sie chce z tych ludzi... 3 lata temu zabili by a dziś całują po stopach... ehh ta ludzka mentalność.
Ja tam dalej pamietliwy jestem
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.