Quiz o Motorze/LKŻ-cie/TŻ-cie Lublin
Postanawiam dobrodusznie zaliczyc Ci ta odpowiedz, choc wydaje mi sie bardziej ze to Opel Ascona, ale postanowilem, ze jak padnie odpowiedz Senator, to tez ja przyjme, gdyz to dosyc podobne wizualnie samochody i tak jak mowie sam nie mam 100% pewnoscie ze to byla Ascona.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Grzegorz Walasek
EDIT: Sekunda
Na dodatek Walasek nie dosc ze zarobil kopa od Ojca to jeszcze zostal wykluczony do konca zawodow 
EDIT: Sekunda
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, o 00:56 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pamietalem ze bylo to w Toruniu, ale zeby przypomniec sobie kto jechal w tym biegu musialem spojrzec do sciagi
PYT:
Proszę o wymienienie nazwisk wszystkich Madziarów reprezentujących lubelski klub w latach 1997-2003.
Edit: Tez mi sie tak cos Stingu wydawalo...
PYT:
Proszę o wymienienie nazwisk wszystkich Madziarów reprezentujących lubelski klub w latach 1997-2003.
Edit: Tez mi sie tak cos Stingu wydawalo...
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, o 01:16 przez Apocalips, łącznie zmieniany 3 razy.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
sting126 pisze:Tak poza konkursem - Lowicki na kierownicy mial orla, a nie papuge. Takiego wesolego, ale zdecydowanie na 100% byl to orzel. Takiego samego mial zreszta na busie.
Faktycznie wyszło trochę zamieszania. Mi to bardziej przypominało papugę z racji koloru upierzenia
P.S. RavLit - nie opuściłeś nikogo więc Twoja kolej...
S. Truminski, M. Kondratowicz, M. Pawlowski, R. Brzozowski, M. Dados.
Mam nadzieje ze moja odpowiedz jest dobra, wiec moje pytanie brzmi:
W roku xx Motor przegral mecz walkowerem na wyjezdzie. Chodzilo o to ze jeden zawodnik druzyny gospodarzy nie przedstawil waznej licencji oraz zgody mascierzystej federacji na starty w polskiej lidze i Motor nie zgodzil sie rozegrac meczu. Kim byl ten zawodnik, w jakim meczu i ktorym roku miala miejsce ta sytuacja?
Mam nadzieje ze moja odpowiedz jest dobra, wiec moje pytanie brzmi:
W roku xx Motor przegral mecz walkowerem na wyjezdzie. Chodzilo o to ze jeden zawodnik druzyny gospodarzy nie przedstawil waznej licencji oraz zgody mascierzystej federacji na starty w polskiej lidze i Motor nie zgodzil sie rozegrac meczu. Kim byl ten zawodnik, w jakim meczu i ktorym roku miala miejsce ta sytuacja?
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, o 11:55 przez czaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
grzesieck pisze:przez 4 lata startow Nielsena w Motorze przydarzyla mu sie tylko jedna przegrana z para rywali w stosunku 5:1, z jakimi zawodnikami Hans przegral podwojnie?
Tak poza konkursem, wrcając jeszcze do tego pytanka to według mojej pamięci Hans Nielsen w naszych barwach w lidze NIGDY nie został przywieziony na 5:1 ! A jeżeli chodzi o ten bieg z Sawiną i Świątkiewiczem to Nielsen wjechał w taśmę i nie brał udziału w powtórce a torunianie wygrali ten bieg 5:0 bo Szewczyk przewrócił się i nie dojechał do mety.
Åš.P. Simon Wigg, mecz z UniÄ… w Tarnowie, rok 1992...czaszka pisze:W roku xx Motor przegral mecz walkowerem na wyjezdzie. Chodzilo o to ze jeden zawodnik druzyny gospodarzy nie przedstawil waznej licencji oraz zgody mascierzystej federacji na starty w polskiej lidze i Motor nie zgodzil sie rozegrac meczu. Kim byl ten zawodnik, w jakim meczu i ktorym roku miala miejsce ta sytuacja?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
DonKamizi pisze:Mówisz o meczu Apator-Motor z 28 marca 93![]()
![]()
Programu chyba juz nie mam ale w punktacji meczowej Hans ma 1 w swoim pierwszym starcie.
przyznam szczerze, ze na poczatku pytanie mialo byc o tasme Hansa wlasnie z meczu z Apatorem, wszedlem na rlach zeby sprawdzic kto jechal w tym biegu oprocz niego i Sawiny, a tu sie okazuje, ze ma 1 pkt w tabelce, wiec zmienilem pytanie, choc caly czas jestem pewny na 90%, ze dotknal tasmy wtedy :>
METHANOL ADVENTURE TEAM