Lubelskie programy żużlowe

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#426 Postautor: Cooper » 8 maja 2007, o 21:59

Ludzie, rozumiem ze oddajcie bilety, ale programy? Juz te 3 zl mozna sie chyba dorzucic to kosztow organizacji tego odwolanego meczu?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

wojteko
Senior

#427 Postautor: wojteko » 8 maja 2007, o 22:34

Cooper pisze:Ludzie, rozumiem ze oddajcie bilety, ale programy? Juz te 3 zl mozna sie chyba dorzucic to kosztow organizacji tego odwolanego meczu?

Ja tak jak wspomnialem biletu nieoddam do kasy klubowej............ oddam go dopiero w przyszlym tygodniu meeshy "staremu" :wink: koneserowi dewocjonali speedway'owych :D aby niepolecial do kasy i zawinal pieniedzy :wink:

P.S a tak na marginesie to ja niewiem czy sam uratuje Nasz Klub jedynym 17,-PLN :?: :cry: ale moze ktos jeszcze bedzie honorowy (mam na mysli plujacych sie wczesniej, jak to beda ratowac wspanialymi pomyslami finansowymi TÅ»-MOTOR) :?: cos Gonzo wspomina ze tez nie odda niedzielnego biletu.............. MOZE KTOS JESZCZE "klawiaturowi bohaterowie" :?: :?

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#428 Postautor: InDorka » 8 maja 2007, o 22:37

Lub marcin Czy zdajesz sobie sprawę,że przyczyniłeś się do powstania nowej sygnaturki harrego ?
"Spokojnie, tylko spokojnie. Jeszcze 5 miesięcy. Może krócej. "

Jesteś nie do zniesienia od niedzieli . I pomysleć , że ktos Cię ma w domu na codzień........

....... :cry: .......

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#429 Postautor: InDorka » 8 maja 2007, o 22:45

MOZE KTOS JESZCZE "klawiaturowi bohaterowie"

Ja również zostawiłam sobie komplet - bilet + program.
W razie zbiórki owych oddam swój w kazdej chwili.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#430 Postautor: Speedway » 8 maja 2007, o 22:53

Gdybym kupił jeden, to na pewno bym odpuścił. Ale niestety miałem aż cztery więc sie pofatygowałem tym bardziej, ze ostatnio wydatków duużo :wink: . Choć teraz mam wyrzuty sumienia - mogłem tylko trzy oddać. Ale program sobie zostawiłem :)
Obrazek

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#432 Postautor: marcin_lub » 8 maja 2007, o 23:58

InDorka pisze:Lub marcin Czy zdajesz sobie sprawę,że przyczyniłeś się do powstania nowej sygnaturki harrego ?
"Spokojnie, tylko spokojnie. Jeszcze 5 miesięcy. Może krócej. "

Jesteś nie do zniesienia od niedzieli . I pomysleć , że ktos Cię ma w domu na codzień........

....... :cry: .......

Obiecuję że już się niczego nie będę czepiał :!: 8) Teraz spokojnie sobie będę czytał forum, czasem coś napiszę, tak jak to robiłem przez ostatnie 2 lata. Dopiero od ostatniego sezonu postanowiłem sie troszkę poudzielać, ponieważ było kilka osób, bardzo doświadczonych którzy mieli podobne poglądy i zauważali podobne problemy. Niestety znaczna większość forum wychodzi z założenia "zagłaskaj kotka na śmierć..." :roll: W związku z tym, życzę wam powodzenia, z tym że przymykając oko na różne błędy świadomie bądź nieświadomie przyczyniacie się do upadku żużla w tym pięknym mieście jakim jest Lublin. Wiem że teraz mnie wszyscy wyśmieją, powyzywają (zaznaczam że ja nikogo nigdy na tym forum nie wyzwałem {chyba że jataman, bo nie pamiętam}) :!: Róbcie jak uważacie. Dla mnie nawet Wojciechowskiego możecie na rękach nosić, za wykorzystanie lubelskiego klubu w kampanii wyborczej, dziękujcie mu za tych wszystkich sponsorów co pozałatwiał. Powiem wam że większość z was jest strasznie zmienna. Przypomnijcie sobie co mówiliście o Panu Siwku 2 lata temu :?: Każdy joby na niego spuszczał, gwizdaliście na niego za Jensena, zastanówcie się troszkę, bo to jest człowiek, który chyba jako jeden z nielicznych robi coś dla tego sportu. Wtedy był be, a teraz nagle jest cacy :!: Więc proponuję wam wszystkim najpierw zastanowić się nad sobą, a później oceniać innych. Dużo ludzi przeszło przez to forum w ciągu ostatnich 3 lat od kiedy na nim jestem zarejestrowany, ludzi z bardzo dużą więdzą na temat tego sportu, ale Ci ludzie nie zachwycali się że mają gdzie przyjść zobaczyć 15 biegów, oni chcieli czegoś więcej, profesjonalizmu ze strony klubu :!: Oczywiście mało co nie zostali zjedzeni przez te wszystkie internetowe/forumowe hieny, które tylko czekają aż ktoś powie coś złego na temat klubu, żeby mu dokopać. A prawda jest taka, że klub jest prowadzony jak jest prowadzony, każdy widzi. Żadnych przedsprzedaży biletów, bramy otwierane na 2 godziny przed meczem (za co Pan Siwek dostawał straszne zjeby 2 sezony temu), żadnej promocji (jakieś plakaty, których nigdy nie widziałem, czyli nie rzucają się w oczy) :!: Nic kompletnie nic :!: I to nie mówi o tym sezonie bo jesteśmy biedni, mówię generalnie o klubie który est ok kilku lat, nigdy nie było żadnej promocji, reklamy, żadnego profesjonalizmu :!: Ale brońcie klubu, brońcie każdej złej rzeczy która tam się dziej, tylko nie dziwcie sie dlaczego tak mało ludzi przychodzi na stadion (w Lesznie w poprzedniej kolejce 22,000 ludzi- DWADZIEŚCIA DWA TYSIĄCE :!: :!: :!: Macie jakieś pytania :?: Wy sie cieszycie jak przyjdzie 4 -5 tysięcy :?: :roll: wiec ja wam powtarzam jeszcze raz, skąd mają ludzie wiedzieć o meczu, albo jak już przyjdą to cały zarząd ma ich w dupie... Tak, zarząd a ludzi w dupie, chociażby przez takie akcje jak z oddawaniem programów, prezes mówi że można oddawać, na kasie mówi że nie można :!: Czyli po prostu robi się z gęby dupę, bo inaczej tego nazwać nie można. Tak zaraz znów obrońcy ucichnionych zaczną bronić klubu, wszyscy najbogatsi stwierdzą, że 3 zł to nie pieniądz... To ja się pytam kto z was wrzucił więcej niż 5 zł na meczu sparingowym :?: Coś mało rąk w górze... Zaznaczę jeszcze że na forum jest tylko ok 50 osób które czynnie biorą udział w dyskusjach... Czyli to jest jakiś 1% ludzi na stadionie... Nie macie pojęcia jak inni kibice, nie udzielający sie na forum wypowiadają sie o klubie. Możecie popytać takich ludzi w podeszłym wieku, którzy z komputerem wiele wspólnego nie mają, czy zarząd dobrze zarządza klubem czy jednak czegoś brakuje. Nie będę używał słów jakie są kierowane w kierunku klubu, bo ca strasznie niecenzuralne. Według mnie dokopywać klubowi, na zasadzie motywacji jest jedynym sposobem żeby klub zaczął wreszcie normalnie działać :!: Jeśli tego nie rozumiecie, to nie mówcie że trzeba zmotywować Klimka do lepszej jazdy poprzez kopniaki, bo to nic nie da, podobnie jak z klubem. Nie chce mi sie więcej skrobać, wam nie chce się tego czytać z pewnością, więc zakończę na tym moje baaaardzo czynne udzielanie sie na forum. Przechodzę w bierne śledzenie forum, tak jak to robiłem przez 2 lata. Pozdrawiam wszystkich, i apeluje, zanim ktoś mnie obrazi, niech zastanowi sie 2 razy nad swoim postępowaniem. Myślcie, to nie boli...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#434 Postautor: istred » 9 maja 2007, o 01:00

To ja się pytam kto z was wrzucił więcej niż 5 zł na meczu sparingowym Coś mało rąk w górze...
Halo? siedzisz przy komputerze :)
Nie macie pojęcia jak inni kibice, nie udzielający sie na forum wypowiadają sie o klubie.
Myślisz, że my w dżungli żyjemy? :roll: Mimo, że większość zna się ze sobą pewnie tylko wirtualnie, to o dziwo jesteśmy zwykłymi ludźmi - chodzimy do pracy, do szkoły, na zakupy, czasami coś zjemy, wyjdziemy na spacer, rower, na piwo... jak każdy przeciętny człowiek. Czasem też porozmawiamy z kimś, może nawet chodzącym na żużel a nieudzielającym się tutaj na forum? Czasem na stadionie z kims pogadamy... uwierz mi, to nie takie trudne, każdy jest takim samym człowiekiem jak Ty i każdy żyje na tym samym świecie, a większość nawet w tym samym mieście, także mamy takie samo pojęcie "co mówią ludzie" jak i Ty.

Twoim największym błędem jest to, że nie stosujesz konstruktywnej krytyki, a poprostu wrzucasz bez sensu - i nie dziw się, że się o to ludzie wkurzają. Jeśli nie podoba Ci się coś, to powiedz jak powinno być, zaproponuj coś sensownego, pomóż może nawet - już wiele razy i Gawrzyk i Harry pisali, że z otwartymi ramionami przyjmą każdą pomoc. Ba, nawet Harry kiedyś proponował przekazanie stanowiska chętnemu!
Jeśli chcesz krytykować, zrób to po pierwsze za coś co rzeczywiście jest nieprofesjonalne w klubie - a takich rzeczy jest mase i wszyscy to wiedzą - po drugie zrób to w mądry sposób, proponując lepsze rozwiązanie, lub jakiekolwiek rozwiązanie.

I nie zachowuj się jak obrażona panienka...

PS. Trzeba być ślepym żeby nie zauważyć różnicy pomiędzy Lesznem a Lublinem...
... podobnie jak między stowarzyszeniem - klubem żużlowym, a liniami lotniczymi.

meesha
Trener
Kontakt:

#435 Postautor: meesha » 9 maja 2007, o 01:12

kto z was wrzucił więcej niż 5 zł na meczu sparingowym

Pewnie się zdziwisz, ale około 1/4 ludzi wchodzących na te zawody za "co łaska ale nie mniej niż pięć" wrzucało do do puszek po 10 zł, a trafiła się nawet pięćdziesiątka 8) Pewnie dlatego w Lublinie tak mało milionerów :P

W Lesznie też bywały sezony ze średnią frekwencją ok. 5 tysięcy. Na przykład 1990 (a byli natenczas :wink: DMP) kiedy m.in. przegrali u siebie z Motorem 42:48 :roll: i w połowie sezonu okupowali ostatnie miejsce w - jak to się teraz szumnie nazywa - Ekstralidze :D

I zamiast się obrażać napisz po prostu jakie proponujesz rozwiązania (uwzględniając lubelskie realia), które mogą poprawić wizerunek klubu. Może coś się z tego uda zrealizować :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#436 Postautor: mikas » 9 maja 2007, o 01:29

meesha pisze:
kto z was wrzucił więcej niż 5 zł na meczu sparingowym

Pewnie się zdziwisz, ale około 1/4 ludzi wchodzących na te zawody za "co łaska ale nie mniej niż pięć" wrzucało do do puszek po 10 zł, a trafiła się nawet pięćdziesiątka 8) Pewnie dlatego w Lublinie tak mało milionerów :P

Póki co i tak wygrywam, jak stałem z puszką na jakiejs imprezie w poprzednim sezonie (Memoriał ?) to dostałem do puszki stówkę ;) I potwierdzam słowa meeshy, dużo ludzi wrzuca więcej niż to "co łaska, ale nie mniej niż 5" ;) więc nie ma się czym szczycić.

Poza tym przedsprzedaż biletów jest, więc Marcinie argument troche już nie na czasie ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#437 Postautor: grzesieck » 9 maja 2007, o 10:27

jak kiedys zbieralismy do puszek na oprawe to taka babcia kolo 60-tki wrzucila mi 30zl : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#439 Postautor: InDorka » 9 maja 2007, o 11:16

Marcinie - radzisz myśleć,bo nie boli.
Miałam wolną chwilkę i pomyslałam.....

Cytujesz mnie,więc ja odpowiadam,że nigdzie Cię nie obraziłam.Skomentowałam tylko Twoją (przepraszam,ale musze to napisać) upierdliwość. Jesteś typowym przykładem malkontenta , jedyna nadzieja , że takie nastroje dopadają Cie tylko w czasie trudnych dni.
Gdybym ja miała takie wyobrażenie o klubie i żużlu w lubelskim wykonaniu --- juz dawno wrzuciłabym wsteczny i zapomniała,że na Zygmuntowskich jest sobie taki czarny owal.
Po co sie katujesz ? Klub jest biedny od kiedy pamiętam i takie sytuacje mogą sie powtarzać .Oszczędź sobie stresów.Nawet najbogatsze kluby maja swoich wiecznych narzekaczy......my też mamy kilku :D
Reasumując...masz żal o wszystko ,a konkretnie o nic.

....... :roll: .......

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#440 Postautor: Apocalips » 9 maja 2007, o 15:28

Zakończcie ten temat z łaski swojej, bo już się mi na wymioty wzbiera. W kółko to samo.. ileż można. Zwłaszcza, że problem jest błachy, a niektórzy zamiast pomóc to tylko rzucają kłody pod nogi działaczom i klubowi..
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Lubelskie programy żużlowe

#441 Postautor: bartosch » 19 czerwca 2007, o 07:43

serdecznie zapraszam osoby, ktore chca pomoc w redagowaniu programow. glownie zalezy mi na ciekawych tekstach oraz fajnych zdjeciach. takze "piora" w dlon i do dziela! pozdrawiam!
carpe diem!

bartexs1
Senior

#442 Postautor: bartexs1 » 19 czerwca 2007, o 11:28

bartosch pisze:serdecznie zapraszam osoby, ktore chca pomoc w redagowaniu programow. glownie zalezy mi na ciekawych tekstach oraz fajnych zdjeciach. takze "piora" w dlon i do dziela! pozdrawiam!

jak chcesz to bierz moje zdjecia do programu z forum (temat trening). chybaże trzeba wiekszej rozdzielczosci to napisz pw to będą 2882x2112. pozdro

chcesz wywiad z Frankowem, który zrobilem zaraz po treningu do programu, czy z Dawidem Stachyrą, który zrobię w piątek po treningu?

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#443 Postautor: bartosch » 21 czerwca 2007, o 14:11

cos chetnych do wspolpracy nie widac... ze zdjeciami tez idzie jak po gruzie. no nic, czekam na lepsze czasy, pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#445 Postautor: bartosch » 21 czerwca 2007, o 22:21

sting126 pisze:Bo sie obraze :P

spoko majonez stingu akurat z Toba nie ma zadnych problemow, nawet literowek coraz mniej :)
dzieki i tak trzymaj, a nawet mozesz lepiej!
carpe diem!

bartexs1
Senior

#446 Postautor: bartexs1 » 27 lipca 2007, o 16:53

witam. Chcecie wywiad na program żużlowy na mecz Grudziądzem? Mam z Jeleniewskim i Darkiem Śledziem...jak coś to pisać na PW, nia ma problemu

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#447 Postautor: Cooper » 27 lipca 2007, o 17:00

Nie chcemy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#448 Postautor: tezetomaniak » 27 lipca 2007, o 18:11

bartexs1 pisze:jak coś to pisać na PW, nia ma problemu

Cooper pisze:Nie chcemy

Po 1 Cooper to super ze czytasz ze zrozumieniem, a po 2 to czego mógłbyś się wypowiadać tylko we własnym imieniu ?

zenek

#449 Postautor: zenek » 12 sierpnia 2007, o 21:33

W programie widnieje nieaktualny rekordzista toru

Filip
Junior

#450 Postautor: Filip » 12 sierpnia 2007, o 21:36

oraz data meczu 11 sierpnia a powinien byc 12