Oprawa i doping na meczach
Ge(L)o pisze:Nie mogą, bo my przychodzimy oglądać wydarzenia na torze,a nie flagi (kibice po prawej od tzw. fanklubu).
O to juz wiadomo kto się dziś darł żeby flagi wieszac niżej gdy je rozwieszaliśmy.
A tak na marginesie, każdy wie gdzie zawsze wiszą flagi i jak mu nie pasuje to ma mnóstwo innych miejsc na stadionie gdzie flagi nie przeszkadzaja nawet w najmniejszym stopniu, a z sektora po prawej jak i po lewej stronie od tego gdzie siedzi m.in. fan klub i gdzie zawsze wiszą flagi widocznośc na tor jest praktycznie taka sama więc nie ma problemu aby usiąść sektor dalej/bliżej.
Ge(L)u w Wa-wie na żylecie też Ci flagi za wysoko wiszą
O widzisz jak Ty nic nie wiesz. Nie darłem się ja akurat,ale równie dobrze mógłbym to być ja, więc nieważne.
Do czego to doszło, żeby ludzie z tzw. fanklubu ustalali mi miejsce mojego siedzenia podczas meczu żużlowego. Zamiast wysyłać mnie na inny sektor może pomyślcie o tym, żeby sami się przenieść w miejsce, gdzie wasze flagi nie będą nikomu przeszkadzać (proponuję I wiraż).
W Wawie na żylecie nie miałem okazji być, więc Ci nie powiem czy flagi są tam za wysoko (pewnie są, ale nikomu to nie przeszkadza, bo tam się przede wszystkim drze ryja, wywija flagami,skacze, tanczy itp,a nie ogląda mecz i każdy kto tam idzie to się z tym liczy), na Krytej są ok.
Do czego to doszło, żeby ludzie z tzw. fanklubu ustalali mi miejsce mojego siedzenia podczas meczu żużlowego. Zamiast wysyłać mnie na inny sektor może pomyślcie o tym, żeby sami się przenieść w miejsce, gdzie wasze flagi nie będą nikomu przeszkadzać (proponuję I wiraż).
W Wawie na żylecie nie miałem okazji być, więc Ci nie powiem czy flagi są tam za wysoko (pewnie są, ale nikomu to nie przeszkadza, bo tam się przede wszystkim drze ryja, wywija flagami,skacze, tanczy itp,a nie ogląda mecz i każdy kto tam idzie to się z tym liczy), na Krytej są ok.
Znajdz mi mądralo jeden sektor gdzie nie znajdzie się chociaz kilka osób żeby nie miały pretensji o flagi
Do czego to doszło żeby jakiś Ge(L)o nam ustalał miejsce gdzie mamy wieszac flagi
Zamiast wysyłac nas na inny sektor sam pomyśl o tym żeby sie przenieść, łatwiej jest sie przeniesć jednej/dwu osobom niż kilkudziesięciu
(proponuję I wiraż)
Skoro na Legii jak wnioskuje możesz siedzieć na krytej, to i w Lublinie nie powinno być dla Ciebie problemu żeby sie przenieśc jak Ci nie odpowiada, miejsca na stadionie (nawet o praktycznie takiej samej widoczności jak z sektora na którym wiszą flagi) jest pod dostatkiem.
Skoro na Legii jak wnioskuje możesz siedzieć na krytej, to i w Lublinie nie powinno być dla Ciebie problemu żeby sie przenieśc jak Ci nie odpowiada, miejsca na stadionie (nawet o praktycznie takiej samej widoczności jak z sektora na którym wiszą flagi) jest pod dostatkiem.
Wieszajcie flagi tam gdzie zawsze - zawsze znajdzie się jakiś kretyn, któremu to nie pasuje.
Jeśli komuś nie pasują flagi, czy wstawanie podczas biegu, to reszta stadionu jest wolna. Będzie to z korzyścią dla wszystkich.
A jeśli ktoś się siedzi tam od zawsze, to może czas dać dupie odpocząć?
Jeśli komuś nie pasują flagi, czy wstawanie podczas biegu, to reszta stadionu jest wolna. Będzie to z korzyścią dla wszystkich.
A jeśli ktoś się siedzi tam od zawsze, to może czas dać dupie odpocząć?
Ge(L)o pisze:Obawiam się, że osób, które siedzą w tym miejscu od zawsze i nie życzą sobie, by widok zasłaniały im pomalowane płótna (żeby nie napisać prześcieradła) jest dużo więcej niż w tym waszym całym fanklubie.
To jak jest ich tak wiele to po cholerÄ™ tam siadajÄ… jak od 4 lat flagi zawsze wiszÄ… w jednym miejscu
Juz pomijam nawet fakt że wczoraj pierwszy raz od niepamiętnych czasów ktoś w ogóle zwrócił uwagę, że flagi wiszą za wysoko.
Koncze tą debilną dyskusję, coś Ci nie pasuje to sie przesiądź, bo jesteś w mniejszości i jakoś większośc sektora nigdy nie krzyczy że jest im źle z powodu flag i tyle w tym temacie.
A dlaczego od razu debilną ? Uważasz siebie lub mnie za debila? Próbuję Ci tylko wytłumaczyć bez żadnej napinki, że niektórym może przeszkadzać wisząca na płocie flaga w oglądaniu zawodów żużlowych. Ty mi próbujesz wytłumaczyć, że nie jest to dla nas żaden problem,żeby się przesiąść jak nam coś nie pasuje. I OK. I tak sobie gadamy,a co w tym debilnego ?
Twoje flagi wiszÄ… tam od 4 lat, my siedzimy na tym miejscu jakieÅ› 18. Who's the boss ?
My zostaniemy, Twoich flag nie będzie - nie wiem jakie to ma znaczenie w naszej dyskusji
, ale tak będzie.
Twoje flagi wiszÄ… tam od 4 lat, my siedzimy na tym miejscu jakieÅ› 18. Who's the boss ?
My zostaniemy, Twoich flag nie będzie - nie wiem jakie to ma znaczenie w naszej dyskusji
Debilną i do niczego nie prowadzącą. Nagle po kilku latach jakis Ge(L)o sobie przypomniał,ze moze jednak warto zrobic awanture, bo flagi które wisza tak samo od kilku sezonów nagle zaczęły mu przeszkadzać...
I flagi nie sÄ… moje.
A to ostatnie Twoje zdanie to co ma znaczyć, można jaśniej
I flagi nie sÄ… moje.
A to ostatnie Twoje zdanie to co ma znaczyć, można jaśniej
-
Mtx
A co to kogo obchodzi ze tobie "wysoko?" wiszace flagi sie nie podobalaja , Flagi wisza od kilku dobrych lat aty jakies problemy stwarzasz? Kiedys ci nie przeszkadzaly?
Ja siedze na sektorze odkad awansowali do I ligi i jak wiekszosc wstaje to raczej one wniczym nie przeszkadzaja , gdy siedzisz tez nie zaslaniaja , a na samym dole raczje nikt nie siedzi , a jak siedzi to jego sprawa bo na stadionie jest duzo miejsca wyzej
Ja siedze na sektorze odkad awansowali do I ligi i jak wiekszosc wstaje to raczej one wniczym nie przeszkadzaja , gdy siedzisz tez nie zaslaniaja , a na samym dole raczje nikt nie siedzi , a jak siedzi to jego sprawa bo na stadionie jest duzo miejsca wyzej
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
U nich to sie przelewa..
Widac jak bardzo potrzebny jest doping druzynie,w Ostrowie to wiedza,dbają o kibicow az miło!
RobiÄ… wszystko aby wygrac w Gorzowie
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_ostrow.php?id=1089891523
Mozna tylko pozazdroscic sponsorow.
Widac jak bardzo potrzebny jest doping druzynie,w Ostrowie to wiedza,dbają o kibicow az miło!
RobiÄ… wszystko aby wygrac w Gorzowie
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_ostrow.php?id=1089891523
Mozna tylko pozazdroscic sponsorow.

To nie extraklasa! Jest tyle miejsca na stadionie, że flagi nie powinny nikomu przeszkadzać, więc po co ta kłótnia? Uwazam, że doping jest drużynie bardzo potrzebny i naprawdę to miłe czytać takie komentarze pod adresem naszych fanów na meczach wyjazdowych jak po tym w Rybniku, że drużynę dopingowała nieliczna, ale głośna i kolorowa grupka sympatycznych kibiców z Lublina. Nie tylko sportowe wyniki jak widać są ważne!!!