TŻ Lublin - Start Gniezno 6 maja godz. 16
-
zenek
- marcin_lub
- Junior
czy dzis tor byl do jazdy trudno powiedziec-ogladalem w lublinie mecze na wiekszym bagnie.
rozumiem ze klub biedny i licza na wplywy z biletow ale mecz na tygodniu duzo wiecej kibicow na stadion nie przyciagnie a jak gniezno przyjedzie z gomolskim to ciezko bedzie wygrac.
rozumiem ze klub biedny i licza na wplywy z biletow ale mecz na tygodniu duzo wiecej kibicow na stadion nie przyciagnie a jak gniezno przyjedzie z gomolskim to ciezko bedzie wygrac.
never ride faster than your angel can fly
- marcin_lub
- Junior
- marcin_lub
- Junior
Ar2rB pisze:Czy zwrot kasy za bilety był mozliwy jedynie od razu po odwołaniu meczu? Nie miałem już ochoty stać kolejnych 2 godzin na deszczu przy kasach... Jeśli nie bedzie możliwości zwrotu kasy w innym terminie to cóż - obejrzałem najdroższą próbę toru.
bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
jeżeli mecz będzie na tygodniu obstawiam jeszcze mniej kibiców . Może to i lepiej , że mecz odwołany bo na takim torze liczyłby się start a jak wiadomo nasi takowego na dobrym poziomie nie posiadają ( przynajmniej większość ) . Troche zamieszania z biletami bo najpierw infomacja , że można odbierać tylko dziś , potem , że i na tygodniu . Szkoda tych serpentyn , które zostały wyrzucone . Coś dziś pan Rysio się nie popisywał dobrą jazdą na prostej
ale brawa dla pana z łopatą 
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 17:19 przez Dj_Korgi, łącznie zmieniany 1 raz.
bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu
nie wiem, nie potwierdzam.
Na 100% kase za bilety będzie można odebrać w kiosku-kasie, od poniedziałku do piątku w godzinach chyba 10-17.
Maciej Michaliuk zapytany przez kibica czy dałoby się jechać odpowiedział że nie
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!