I nadzieja na piwko w trakcie meczu też chyba jest.
Zmieniła się władza, to może warto znów pomyśleć o zlikwidowaniu krat? Wiadomo już kiedy zaczną się prace na stadionie i jak będą przebiegać?
harry pisze:Jedyne co wiadomo to to, że stadion będzie przebudowywany na starych zasadach. Tzn. boisko i tor zostana po staremu z niewielkimi korektami. Widownia zostanie poszerzona do 15 - 16 tys ludzi.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
w tę Niedzielę tylko TZ TZ TZziomal pisze:trzeba brać przykład i w niedziele drzeć się TŻ TŻ TŻ albo MOTOR MOTOR MOTOR
yamahaR1 pisze:koniecznie potrzebny jest ktoś nakręcający doping w sektorze na wejściu w 1 łuk. Ludzie by się rozkręcili ale potrzebny jest ktoś kto tym pokieruje i zacznie, bo inaczej na hasło "druga strona odpowiada" odzywa się tylko kilka osób a takie zgranie 2 stron byłoby bardzo fajne
Tak, dokładnie o tego. I jescze dwóch młodych nieokrzesanych,chodzi o tego w białej koszulce ?
Ze względów bezpieczeństwa?Pytam juz trzeci raz dlaczego sektory bezpośrednio sąsiadujące z klatka gości są w tym roku zawsze zamknięte na kłódke ?
Nikt nie zna odpowiedzi?
Jeśli nie ma wszystkich to najczęściej z powodu niedociągnięć logistycznych (np. przed meczem okazuje się, że jakaś flaga jest u kogoś w samochodzie po ostatnim wyjeździe, a ten ktoś nie przyjechał tym samochodem tylko przyszedł pieszo) i tego typu historieDj_Korgi pisze:CZego nie ma branych wszystkich flag na mecze ?
Kije są u mnie w pokoju, mogę je przynieść i przed bramą dam Ci je żebyś wniósł na stadion. PowodzeniaCo się stało z takimi flagami na kijach którymi ludzie machali ?

a np dać je przed meczem np. na treningu harry'emu i odebrać po wejściu na stadion ?meesha pisze:Jeśli nie ma wszystkich to najczęściej z powodu niedociągnięć logistycznych (np. przed meczem okazuje się, że jakaś flaga jest u kogoś w samochodzie po ostatnim wyjeździe, a ten ktoś nie przyjechał tym samochodem tylko przyszedł pieszo) i tego typu historieDj_Korgi pisze:CZego nie ma branych wszystkich flag na mecze ?
Kije są u mnie w pokoju, mogę je przynieść i przed bramą dam Ci je żebyś wniósł na stadion. PowodzeniaCo się stało z takimi flagami na kijach którymi ludzie machali ?
Dj_Korgi pisze:w tÄ™ NiedzielÄ™ tylko TZ TZ TZ![]()