Metalliczny pisze: żeby jakikolwiek cień dopingu czy oprawy był na Zygmuntowskich.
spokojna głowa. Zapewniam Cię, że bez Was doping by nie zdechł.
Ge(L)o pisze:Metalliczny pisze: żeby jakikolwiek cień dopingu czy oprawy był na Zygmuntowskich.
spokojna głowa. Zapewniam Cię, że bez Was doping by nie zdechł.
meesha pisze:Misiu kororowy (to zwracam siÄ™ do marcina_lub) jakieÅ› kompleksy masz z tÄ… LegiÄ…
meesha pisze:Na tle żużlowych fanklubów w pierwszej lidze jesteśmy w czubie tabeli na co składa się wiele czynników.
meesha pisze:To, że słaby doping na stadionie jest naszą bolączką to nic nowego, doskonale zdajemy sobie z tego sprawę.
meesha pisze:A jest słabo właśnie dlatego, że średnia wieku w FanKlubie jest zdecydowanie za wysoka (coś koło 25 lat). Brakuje właśnie takich 16-18-letnich narwańców czy jak to nazywasz "fanatyków".
meesha pisze:Choć tak naprawdę ten doping na żużlu i tak jest gówno wart.
marcin_lub pisze:To w takim układzie Ci starsi "fanklubowicze" chyba siedzą na trybunie honorowej, bądź w domu na rodzinnym obiedzie bo wczoraj na stadionie w waszym gronie widziałem kilka osób w wieku ok 24-25 lat, a reszta młodsza. Więc albo masz problemy z matematyką albo tak jak napisałem wyżej.
marcin_lub pisze:
Jeśli zdajecie sobie z tego sprawę i nic nie robicie w kierunku żeby to zmienić to tez nie najlepiej o was świadczy.
mikas pisze:Bo większość z nas jest już za stara na darcie japy a tym bardziej non stop, dlatego dobrze by było gdyby zajeli się tym inni, na przykład Ty.
Wtedy zazwyczaj się nie dopinguje... Na pewno słychać to w parku maszyn, poza tym myślę, że czują że stadion dopinguje i to jest na pewno mobilizujące.Choć tak naprawdę ten doping na żużlu i tak jest gówno wart. Zapytaj któregoś z zawodników czy cokolwiek słyszy z trybun stojąc na starcie lub jadąc podczas wyścigu
marcin_lub pisze:mikas pisze:Bo większość z nas jest już za stara na darcie japy a tym bardziej non stop, dlatego dobrze by było gdyby zajeli się tym inni, na przykład Ty.
Jeżeli wy jesteście za starzy to mi tym bardziej nie wypada krzyczeć na stadionie...
Albo jesteś ślepy, albo głupi... obawiam się, że to drugie. Jeśli nie masz o czymś pojęcia, to poprostu nie pisz.To w takim układzie Ci starsi "fanklubowicze" chyba siedzą na trybunie honorowej, bądź w domu na rodzinnym obiedzie bo wczoraj na stadionie w waszym gronie widziałem kilka osób w wieku ok 24-25 lat, a reszta młodsza. Więc albo masz problemy z matematyką albo tak jak napisałem wyżej.
I tu jest Twój błąd.A za fanklubowiczów uważam grupę osób siedzącą w większości w jednakowych koszulkach tyle że z różnymi nickami na plecach. Innej możliwości nie widzę w jaki sposób zwykły kibic mógłby odróżnić fanklubowicza.
istred pisze:
W innych miastach istnieje wiele grup kibicowskich, dlaczego w Lublinie tak być nie może? Jeśli Ci się nie podoba Marcin, to zacznij robić coś na własną rękę, najłatwiej krytykować.
mikas pisze:No właśnie i tu masz problem, bo 3/4 osób w tych koszulkach nie należy do fanklubu, bo mógł je kupic każdy, więc Twoje przypuszczenia są o kant pupy potłuc za przeproszeniem.
Gawrzyk pisze:spoko. zapraszam do pisania. chetnych zglosilo sie z 10, ale jeszcze nikt nic nie napisal. Sorry, ale ja wczoraj mialem przejebany dzien a podanie ogolnodostepnego wyniku nie jest dla mnie priorytetem. pobudka z rana po 3 godzinach snu, wypad do rzeszowa na lotnisko, potem mecz wrocilem do domu przed 4. dopiero wstalem.
zachecam do pomocy. nie bedzie 14 godzinnych opoznien.