Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
A mi sie gdzies od polowy zeszlego sezonu marzy Krzysio Pecyna, wyobrazcie sobie Pecyne i Piszcza w parze asz lezka sie w oku kreci
A moj sklad na przyszly sezon wyglada tak:
Karlsson
Åšledz
Pecyna
Piszcz
Knapp(Smith)
Jeleniewski
Stachyra
Smith(Knapp)
Dlamnie taka koncepcja jest jak najbardziej realna !
Karlsson
Åšledz
Pecyna
Piszcz
Knapp(Smith)
Jeleniewski
Stachyra
Smith(Knapp)
$korzen$ pisze:A mi sie gdzies od polowy zeszlego sezonu marzy Krzysio Pecyna, wyobrazcie sobie Pecyne i Piszcza w parze asz lezka sie w oku kreci![]()
Karlsson
Åšledz
Pecyna
Piszcz
Knapp(Smith)
Jeleniewski
Stachyra
Smith(Knapp)
Ta koncepcja niestety w ogóle nie jest realna bo w przyszlym sezonie zespół ma liczyć 7 zawodników, i rezerwowi (Smith/Knapp) nie mieliby pracy w tym układzie.
Rusek jesli biorac pod uwage kontuzje ty chcesz 1 lige zwojowac ze Stefanim w skladzie to ja ci zycze wszystkiego najlepszego, sam widziales jak Stefani prezentowal sie na tle Tarnowian czy zawodnikow z Warszawy, zdobyl kolejno 5 i 7pkt Wielkie Brawa dla niego!.
A co do mojej koncepcji, pomotalo mi sie bo do teraz nie przyzwyczailem sie do tego regulaminu. I nic nie jest stracone usuniemy Smitha ze skladu i jest looz
A co do mojej koncepcji, pomotalo mi sie bo do teraz nie przyzwyczailem sie do tego regulaminu. I nic nie jest stracone usuniemy Smitha ze skladu i jest looz
Ja bym postawil na jazde bez obcokrajowcow Moj sklad jest jak najbardziej realny : nie sadze zeby Pecyna byl drozszy od Lee a sadze ,ze bedze tanszy i 10 lub 12 punktow zrobi:
1.Robert Dados
2.Darek Sledz
3.Tomasz Piszcz
4.Grzesio Knapp
5.Krzysztof Pecyna
6.Daniel Jeleniewski
7.Dawid Stachyra
i to jest bardzo dobry sklad i w przypadku kontuzji mozna by bylo zakontraktowac zawodnika zagranicznego.i to by byl skald jak najbardziej optymalny .Po co nam obcokrajowiec i 16 tys w plecy po kazdym meczu .
1.Robert Dados
2.Darek Sledz
3.Tomasz Piszcz
4.Grzesio Knapp
5.Krzysztof Pecyna
6.Daniel Jeleniewski
7.Dawid Stachyra
i to jest bardzo dobry sklad i w przypadku kontuzji mozna by bylo zakontraktowac zawodnika zagranicznego.i to by byl skald jak najbardziej optymalny .Po co nam obcokrajowiec i 16 tys w plecy po kazdym meczu .
Mars18 pisze:najbardziej realne transfery do naszej druzyny to Dados i Dym ,Pecyna odpada przeciez on bedzie jezdzil w Gdansku a wy ciglae go wymieniacie ehh:P
POZDRAWIAM
No wlasnie przeciez Pecyna jest juz jedną nogą w Gdańsku. Co do okularnika to te liczby z Tarnowa mnie przeraziły. Wobec tego mój skład na dziś wygląda tak: 1.Śledź, 2. Smith, 3. Piszcz, 4. Knapp, 5. Dados, 6. Jeleniewski, 7. Stachyra
nigdzie nie moge znalezce wiadomosci,zePecyna podpisal kontrakt w Gdansku ,podobno sam zawodnik jet zainteresowany startami ,ale nie wiem dlaczego przeciez dwa lata temu juz sie na tym klubie przejechal,a to ,ze pan Formela duzo mowi to chyab kazdy o tym wie ,a Pecyna to zawodnik przyszlosciowy i wolalbym go zamiast zawodnika zagranicznego (z wyjatkiem Lee)
max3 pisze:nigdzie nie moge znalezce wiadomosci,zePecyna podpisal kontrakt w Gdansku ,podobno sam zawodnik jet zainteresowany startami ,ale nie wiem dlaczego przeciez dwa lata temu juz sie na tym klubie przejechal,a to ,ze pan Formela duzo mowi to chyab kazdy o tym wie ,a Pecyna to zawodnik przyszlosciowy i wolalbym go zamiast zawodnika zagranicznego (z wyjatkiem Lee)
Moim zdaniem to wszystko to celowa robota Wybrzeża żeby robić jak najwięcej szumu i przyciągać sponsorów.
Robert Dados niestety odpada, chyba, że Rusko zgodzi się na to aby go wypożyczyć do Lublina w co raczej wątpię. Na transfer definitywny nie ma szans, Robert ma jeszcze przez 2 lata ważny kontrakt z WTS-em.
Co do Stefaniego to jestem jak najbardziej ZA jego kandydaturą. Jest niezły i co ważne NIEDROGI, co w kontekście finansów klubu jest sprawa jedna z najważniejszych. Na efektowne tranfery nie ma co liczyć bo jest to bez sensu, po co wyrzucać kasę w błoto?
Pozdrawiam
Co do Stefaniego to jestem jak najbardziej ZA jego kandydaturą. Jest niezły i co ważne NIEDROGI, co w kontekście finansów klubu jest sprawa jedna z najważniejszych. Na efektowne tranfery nie ma co liczyć bo jest to bez sensu, po co wyrzucać kasę w błoto?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wychowanek Pilskiej Polonii Krzysztof Pecyna podpisał kontrakt z Wybrzeżem Gdańsk. Pilanim po roku nieobecności w Wybrzeżu powraca do Gdańska
Za http://www.speedwaynews.prv.pl .
Jesli to są prawdziwe informacje to na to sie powołuje.pozdro
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
konradeczek_fransik
Gawrzyk pisze:jak nie stefani o kto?
Karlson za 300 tys ??
Brhel znany pod przydomkiem "olewam wasza lige"
majacy zbyt wysokie mniemanie o sobie Zorro?
Anderson ktoremu odbila palma tak ja pedersenowi?
czy moze mlodzi gniewni typu: harris, lindgren, lindbeack?
Ja jednak wole Stefaniego. PodstawÄ… na dobry wynik jest i tak dobry sklad seniorski, wiec obcokrajowiec bedzie tylko uzupelnieniem.
Ja u niego widze jedna tylko wade ktora mozna zlikwidowac za pomoca $$$- sprzet. gdyby dostał przed sezonem pozyczke na przygotowanie sprzetu o wynik mozemy byc spokojni.
A zalety?
-waleczny
-nie jest nowicjuszem
-zna polskie tory
-w porownaniu z innymi bierze grosze
Brhel nie moze jeździc w I lidzie bo tak jak "Wasz" Lee jeździ w GP tak apropo pamietacie mnie jeszcze?:P....
mam nadzieje ze w Rz-wie sie cos odrodzi moze 2 obcokrajowcow przyjdzie, moze ten nieznany nikomu sponsor sciagnie kogos z pierwszej 15 z extraligi, moze mecze beda przy jupiterach:) pozdro all
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2003, o 23:19 przez konradeczek_fransik, łącznie zmieniany 1 raz.
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
-