GKM Grudziądz - TŻ Lublin 9.04.07 godz. 15:00
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
A moje (skromne)zdanie jest takie:
To jest dla nas bardzo wazny mecz wyjazdowy,gdyz jest duza szansa na wywiezienie 3 duzych punktow(uwazam ze w obecnej sytuacji wieksza niz szansa na wygraną w Poznaniu(doszedł Trojan)dlatego:
-jedziemy krajowkÄ… i liczymy ze Dawid szybko spasuje sie z torem(sprzet ma naprawde szybki) albo
- bierzemy Steve Johnstona i nie kombinujemy z Urlichiem,Kauko czy AloszÄ…!
Zaraz napiszecie ze nie ma formy,ze słabo punktuje.
A ja uwazam,ze Urlich i Kauko pojechali by podobnie do Steve w Elite League jak nie gorzej!
Za australijczykiem przemawia fakt,ze jest doswiadczony,(dawno bo dawno) ale jeździl w polskiej lidze i napewno nie zapomniał i wie jak przygotowac silniki.
A jakby zapadła decyzja(Dawid,Steve),ze jedzie Johnston to,jezeli bedzie taka możliwość- zaprosic go w czwartek na trening niech sie pasuje.
Uwazam,ze wypadł by lepiej, ale to tylko moje zdanie.
Mysle ze i tak w Grudziadzu pojedzie Dawid,ale to jest moj wariant nie tylko na najbliższy mecz,ale na wszystkie,w przypadku słabej formy ktoregos z wychowankow badz kontu... lepiej nie konczyc.
POZDRO
To jest dla nas bardzo wazny mecz wyjazdowy,gdyz jest duza szansa na wywiezienie 3 duzych punktow(uwazam ze w obecnej sytuacji wieksza niz szansa na wygraną w Poznaniu(doszedł Trojan)dlatego:
-jedziemy krajowkÄ… i liczymy ze Dawid szybko spasuje sie z torem(sprzet ma naprawde szybki) albo
- bierzemy Steve Johnstona i nie kombinujemy z Urlichiem,Kauko czy AloszÄ…!
Zaraz napiszecie ze nie ma formy,ze słabo punktuje.
A ja uwazam,ze Urlich i Kauko pojechali by podobnie do Steve w Elite League jak nie gorzej!
Za australijczykiem przemawia fakt,ze jest doswiadczony,(dawno bo dawno) ale jeździl w polskiej lidze i napewno nie zapomniał i wie jak przygotowac silniki.
A jakby zapadła decyzja(Dawid,Steve),ze jedzie Johnston to,jezeli bedzie taka możliwość- zaprosic go w czwartek na trening niech sie pasuje.
Uwazam,ze wypadł by lepiej, ale to tylko moje zdanie.
Mysle ze i tak w Grudziadzu pojedzie Dawid,ale to jest moj wariant nie tylko na najbliższy mecz,ale na wszystkie,w przypadku słabej formy ktoregos z wychowankow badz kontu... lepiej nie konczyc.
POZDRO

Napisałeś się strasznie dużo, a wystarczyło spojrzeć w terminarz BEL. Johnston ma mecz na wyspach:
http://www.oxford-speedway.com/index.ph ... lay&pid=38
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Zresztą Stachyra trener po meczu w Gdańsku powiedział, że jedziemy narazie krajowym składem. Także wszystkie spekulacje co do obco za któregoś z krajowych seniorów są zbędne. Jedynie można się zastanawiać co do pozycji juniora zagranicznego. Osobiście wystawiłbym taki skład:
1. Stachyra
2. Jeleniewski
3. Piszcz
4. Trumiński
5. Śledź
6. Michaluk
7. Klimek
8. Kus
Pozdrawiam
1. Stachyra
2. Jeleniewski
3. Piszcz
4. Trumiński
5. Śledź
6. Michaluk
7. Klimek
8. Kus
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
kdsz pisze:Napisałeś się strasznie dużo, a wystarczyło spojrzeć w terminarz BEL. Johnston ma mecz na wyspach:
Nie przeczytałes uważnie albo do konca...zobacz ostatnie zdanie

harry pisze:rob7 pisze:... na to pytanie odpowiedź może dać wspólny trening w Lublinie co do wyjazdów to myśle że za każdego z wyjątkiem Darka
Taki trening to kosztowałby 10-15 tys zł. Na pewno go nie będzie.
No chyba, że znajdzie się sponsor strategiczny.
Skalor i inni przestańcie marzyć o treningach z obco i ich sprowadzaniu z Anglii 3 dni przed meczem
a w którym miejscu jakiś kibic z Grudziądza się tu napinaPokemon pisze:STOP napinaczom z Grudziądza! To w jakim składzie pojedziemy to nasza sprawa!![]()
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Hans pisze:harry pisze:rob7 pisze:... na to pytanie odpowiedź może dać wspólny trening w Lublinie co do wyjazdów to myśle że za każdego z wyjątkiem Darka
Taki trening to kosztowałby 10-15 tys zł. Na pewno go nie będzie.
No chyba, że znajdzie się sponsor strategiczny.
Skalor i inni przestańcie marzyć o treningach z obco i ich sprowadzaniu z Anglii 3 dni przed meczem
Hans ...ale ja nigdzie nie napisalem,zeby zapraszac 3 dni przed meczem bo wiem,ze to sa spore koszty.(w czwartek dzien przed meczem z Grudziadzem)
Chodzilo mi,ze jak zapadnie decyzja ze jedzie obco w meczu to koniecznym jest aby potrenował,spasował sie dzien przed meczem...na tym mozna tylko zyskac(w kasie tez,bo jak przegrany mecz to wiadomo).
idealny i swieży przykład to Andy Smith w Gdansku!

-
wojtas_gkm
Manitou pisze:a w którym miejscu jakiś kibic z Grudziądza się tu napinaPokemon pisze:STOP napinaczom z Grudziądza! To w jakim składzie pojedziemy to nasza sprawa!![]()
Możesz przytoczyć jakiś cytat
Bo ja nie zauważyłem w ich postach cienia napinania, wręcz przeciwnie, chłopaki prowadzą sobie normalną i rzeczową dyskusję
Dzięki wodzu Manitou
Niestety na każdym forum zawsze znajdą się osoby szukające dziury w całym, którym przeszkadza już sam fakt, że udziela się ktoś z innego miasta.
Na szczęście są to pojedyncze jednostki
Bo Apator, bo Apator,
bo Apator jest od tego,
aby j...ć go, aby j...ć go,
aby j...ć go na całego!
bo Apator jest od tego,
aby j...ć go, aby j...ć go,
aby j...ć go na całego!
Artur Mroczka po meczu z RKM Rybnik pisze:W piątek zamierzamy się zrehabilitować i zwyciężyć, wydaje mi się, że mamy szansę.
Optymista
Hehe... zabrzmiało to jakby jechali z jakimś Ostrowem czy Gorzowem a nie "słabiutkim" Lublinem. Ale Artur pewnie ma w pamieci emocjonujace spotkanie z zeszlego sezonu: Motor - GKM w Lublinie i jego pojedynki z Mackiem Michalukiem
No ale plusik za skromność
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:Hans pisze:rob7 pisze:... na to pytanie odpowiedź może dać wspólny trening w Lublinie co do wyjazdów to myśle że za każdego z wyjątkiem Darka
spasował do toru w Lublinie przed meczem w Grudziądzu? Czy w Grudziądzu mają nam pozwolić jeździć dzień przed meczem?
Ja rozumię ze i tak pojedziemy krajowką do Grudziądza,wiec tutaj nie ma sie co rozpisywac,bo chodzilo mi raczej o ogól;o trening straniero dzien przed meczem,ze na tym nie ma co oszczędzać;o nastepne mecze np.Ostrow w niedziele;o to ze Johnston jest numer 1 wsród naszych obco.
A czy lepszy od Dawida? Na chwile obecną cieżko cos powiedziec.

dannie pisze:Artur Mroczka po meczu z RKM Rybnik pisze:W piątek zamierzamy się zrehabilitować i zwyciężyć, wydaje mi się, że mamy szansę.
Optymista![]()
![]()
Hehe... zabrzmiało to jakby jechali z jakimś Ostrowem czy Gorzowem a nie "słabiutkim" Lublinem. Ale Artur pewnie ma w pamieci emocjonujace spotkanie z zeszlego sezonu: Motor - GKM w Lublinie i jego pojedynki z Mackiem Michalukiem
No ale plusik za skromność...wszyscy idą kierunkiem Adama Małysza.
Szanse sÄ…...
Te pojedynki z Michalukiem oglądałem w tv i były naprawdę niezłe ale pamiętajmy, że to był bodajże pierwszy występ Artura po licencji
harry pisze:Tu nie chodzi o formę. Formę to on ma, bo akurat to widać na treningach. Problem leży gdzie indziej.
Albo to jest brak dopasowania do toru ( bardzo dziwne), albo zbyt duże obciążenie psychiczne (???).
Harry, jeżeli problem Dawida jest w sferze mantalno-psychicznej to tym bardziej powinien dostać krótki urlop i popracować z psychologiem, w takim meczu jak z Grudziądzem który pewnie będzie "na styku" chłopak może się "spalić" i nie udźwignąć presji a to może zaskutkować dłuższymi problemami ...
to nie do końca jest prawdą że zawodnik który nie jęździł w Polsce będzie woził na początku "ogony", dla przykładu Ruud od pierwszego meczu w Polsce jechał b.dobrze a też był to zawodnik bliżej nie znany u nas, tak jak teraz Ulrich, jest ryzyko ale żeby się napić szampana/wypalić cygaro
czasami trzeba zaryzykować...
PS.
SKALOR a dlaczego niby Johnston jest nr jeden wśród "obco" bo jego jazda w EL tego nie potwierdza, jeździ średnio jeśli nie słabo
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
rob7 pisze:harry pisze:Tu nie chodzi o formę. Formę to on ma, bo akurat to widać na treningach. Problem leży gdzie indziej.
Albo to jest brak dopasowania do toru ( bardzo dziwne), albo zbyt duże obciążenie psychiczne (???).
PS.
SKALOR a dlaczego niby Johnston jest nr jeden wśród "obco" bo jego jazda w EL tego nie potwierdza, jeździ średnio jeśli nie słabo
Zobacz 1 post na 20 stronie,tam znajdziesz mojÄ… opinie.
Do kibicow z GrudziÄ…dza:
-My tez tak jak wy jedziemy w osłabieniu!
Nasz najlepszy junior leczy kontuzje.

Pokemon pisze:wojtas_gkm pisze:Manitou pisze:a w którym miejscu jakiś kibic z Grudziądza się tu napinaPokemon pisze:STOP napinaczom z Grudziądza! To w jakim składzie pojedziemy to nasza sprawa!![]()
Możesz przytoczyć jakiś cytat
Bo ja nie zauważyłem w ich postach cienia napinania, wręcz przeciwnie, chłopaki prowadzą sobie normalną i rzeczową dyskusję
Dzięki wodzu Manitou
Niestety na każdym forum zawsze znajdą się osoby szukające dziury w całym, którym przeszkadza już sam fakt, że udziela się ktoś z innego miasta.
Na szczęście są to pojedyncze jednostki
Nie ciesz siÄ™ wojtas, nie ciesz![]()
Manitou- ty lizusie![]()
Jeszcze raz powtórzę: to w jakim składzie pojedziemy to nasza sprawa. Nie sądzicie wojtasie, sacreble itp. ?![]()
Przyznajcie się, że trzęsiecie portkami przed Lublinem co?
I kto tu jest napinaczem? hÄ™?
No ale cóż, niektórzy strach próbują przyćmić głupimi postami...
A co do meczu, tak jak przed pierwszym terminem byłem spokojny o wynik (czyt. wygrana Grudziądza) tak teraz mam obawy. Jeżeli Staszek nie dojdzie do ładu ze sprzętem to może być ciężko o korzystny wynik.
Jestem jednak dobrej myśli i stawiam na 53-37
Pomimo tego że mecz odbywa się w piątek serdecznie zapraszamy do Grudziądza. Tak jak to napisał ktoś wcześniej "przynajmniej Wy wypełnicie trybuny"
pozdrawiam
tomas78 pisze:Pomimo tego że mecz odbywa się w piątek serdecznie zapraszamy do Grudziądza. Tak jak to napisał ktoś wcześniej "przynajmniej Wy wypełnicie trybuny"
Obawiam się, że nie wypełnimy... Jak widać w temacie "Wyjazd do Grudziądza" nie ma w Lublinie kibiców, są tylko widzowie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Donie, to po co chodzisz do takiej pracy, z której nie ma kasyDonKamizi pisze:Raz, że kasy qźwa nie ma.Dwa, że trzeba w pracy być.