Knapp n/c
22.04.2007 Wybrzeże Gdańsk - TŻ Lublin
- Łoptymista
- Trener
Dabram pisze:Fork pisze:Nie, pewnie ze nie wiem.
Ale na pewno nie mieszam z blotem zawodnikow po nieudanym biegu.. tym bardziej nie widzac na zywo jego wyscigu..
W meczu z Poznaniem jakoś też do "orłów" nie należał - zdobył "aż" 3 punkty. I to na własnym torze.
Tak zdobył 3 punkty..
Liczylem na wiecej.. ale nie mozna wymagac od niego zeby ciagnal wynik
trening czyni mistrza.
Fork pisze:Dabram pisze:Fork pisze:Nie, pewnie ze nie wiem.
Ale na pewno nie mieszam z blotem zawodnikow po nieudanym biegu.. tym bardziej nie widzac na zywo jego wyscigu..
W meczu z Poznaniem jakoś też do "orłów" nie należał - zdobył "aż" 3 punkty. I to na własnym torze.
Tak zdobył 3 punkty..
Liczylem na wiecej.. ale nie mozna wymagac od niego zeby ciagnal wynik
Fork widzisz, pewnie, ze nikt nie wymaga aby ciągnął wynik, ale spójrz wstecz i zobacz co w jego wieku robili Kołodziej albo Hlib. A tez nikt od nich nie wymagał by ciągnęli wynik.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Taka jest jego rola w zespole.. walczyc z juniorami z przeciwnej druzyny a jak sie uda..
Wydawało mi sie, ze Barańskiego powinien przywiezc.
Tak jak mowil Harry na gdanski tor trzeba miec spasowana fure i niekoniecznie musi byc szybka. Widocznie Rafal jak i jeszcze kilku naszych zawodnikow nie poradzilo sobie.
Ogolnie slowa pochwaly dla calej druzyny
37 punktow u pretendenta do awansu.. ho ho
Nie musisz mi przypominac.. bylo jeszcze kilku takich zawodnikow. Ale jak sam z pewnoscia wiesz na rozwoj zawodnika sklada sie wiele rzeczy. Nie wiem jaka byla sytuacja w Hliba, Kołodzieja ani jaka jest u Klimka.
Staram siÄ™ patrzec obiektywnie.
Denerwuja mnie "kibice" ktorzy poklepuja zawodnika po plecach jak jest dobrze... a jak mu nie idze to "rzucaja w jego strone miesem". Przyklad.. na wyciągniecie ręki..
W czwartek kazdy wychwalal Jelenia.. dzis po meczu w Gdansku niestety jest inaczej.
Wydawało mi sie, ze Barańskiego powinien przywiezc.
Tak jak mowil Harry na gdanski tor trzeba miec spasowana fure i niekoniecznie musi byc szybka. Widocznie Rafal jak i jeszcze kilku naszych zawodnikow nie poradzilo sobie.
Ogolnie slowa pochwaly dla calej druzyny
37 punktow u pretendenta do awansu.. ho ho
Fork widzisz, pewnie, ze nikt nie wymaga aby ciągnął wynik, ale spójrz wstecz i zobacz co w jego wieku robili Kołodziej albo Hlib. A tez nikt od nich nie wymagał by ciągnęli wynik.
Nie musisz mi przypominac.. bylo jeszcze kilku takich zawodnikow. Ale jak sam z pewnoscia wiesz na rozwoj zawodnika sklada sie wiele rzeczy. Nie wiem jaka byla sytuacja w Hliba, Kołodzieja ani jaka jest u Klimka.
Staram siÄ™ patrzec obiektywnie.
Denerwuja mnie "kibice" ktorzy poklepuja zawodnika po plecach jak jest dobrze... a jak mu nie idze to "rzucaja w jego strone miesem". Przyklad.. na wyciągniecie ręki..
W czwartek kazdy wychwalal Jelenia.. dzis po meczu w Gdansku niestety jest inaczej.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2007, o 18:20 przez Fork, łącznie zmieniany 3 razy.
trening czyni mistrza.
-
zenek
-
Michael
-
Dabram
zenek pisze:Po suchych wynikach widać, że chłopcy podjęli rękawicę. Martwią tylko dwa defekty Truminsena, bo być może wynik byłby jeszcze korzystniejszy.Brawo Panowie za walkę . . .
Owszem, że nie jest żle.Tym bardziej, że Poznań i Grudziądz też wtopiły.Co prawda Poznań podjął ślicznie walkę i to na torze w Ostrowie, czego po przegranym u nas meczu nie spodziewałem się.Tym bardziej, że Kłopota zawieźli na początku meczu do szpitala po upadku i Skorpiony jechały bardzo osłabione.Konkluzja jest taka, że trzeba liczyć tylko na punkty na swoim terenie. No, może w Grudziądzu cosik uszczkniemy 27 kwietnia.
Nie jest źle
mogło być wyżej, moim zdaniem dobrze Śledź Trumiński tak średnio, z biegiem na bieg było coraz gorzej. Piszcz starał się walczyć ale liczyłem na więcej, Stachyra i Jeleniewski zdecydowanie słabo
. Lars w juniorskim ładnie, ogólnie niebyło z nim najgorzej myśle, źe u nas na torze może nie zastąpi Kennetha ale kilka punktów będzie dorzucał, Rafał bez komentarza, teraz trzeba pokonać Ostrów i po 3 punkty do Grudziądza.
-
Dabram
Pokemon pisze::shock: Chłopaki jadą dobrze (na miarę swoich możliwości) i nie mamy się czego wstydzić, nie mając przecież w swoim składzie ani takich zawodników jak Gorzów, czy w Gdańsku Pedersen, Chrzanowski, a nawet Knapp jedzie przeciwko nam![]()
Biadolenie zostawmy na później. Zawodnicy muszą sami wyciągać wnioski. A po tym jak chłopaki powalczyli na trudnym torze w Gdańsku, mecz u siebie z Ostrowem powoli nabiera smaczku!
Mam też taką cichutka nadzieję, że popsujemy troszkę humoru Ostrowiakom za tydzień. Nawet chyba dam na mszę w tej intencji a na niedzielę przed wyjściem na stadion nażrę się jakichś psychotropów
Filip pisze:teraz trzeba pokonać Ostrów i po 3 punkty do Grudziądza.
Odwrotnie
Co do meczu, nie było tak tragicznie. Bałem się wyższego pogromu.
Jelen narobił apetytu po el. IME ale cóz....słabiutko.Mam nadzieje ze po odbiorze silników przez Trumne te defekty to nic powaznego.
W GrudziÄ…dzu mimo wszystko nie licze na wygranÄ….
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2007, o 18:18 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
Sebastian mial w tym tygodniu odebrac silnik. Jak widac po pierwszych biegach spisywal sie ladnie
Ale martwia defekty. Oby nic powazniejszego.
Po dzisiejszej porazce Grudziadzanie beda stawali na glowach zeby wygrac mecz z nami. Dlatego moze byc ciekawie
Po dzisiejszej porazce Grudziadzanie beda stawali na glowach zeby wygrac mecz z nami. Dlatego moze byc ciekawie
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2007, o 18:18 przez Fork, łącznie zmieniany 1 raz.
trening czyni mistrza.
-
Dabram
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Moim zdaniem ten mecz moglibyśmy wygrać albo przegrać
minimalnie gdyby mistrz naszego toru Daniel Jeleniewski(Mistrz naszego toru, czasem ma wybryki na innych np.: Tarnów) i Dawid Stachyra (szybki na treningach i próbach torów) na meczu wszyscy wiem jak jest
Daniel 4 a Dawid 1 to są nasi seniorzy którzy powinni robić po 8 punktów .
O Klimku nie wspomnę, z dobrej strony zaprezentował się Sebastian Który odebrał 2 nowe silniki i to zaprocentowało Piszczyk i Śledzik tez dobrze.
tak dalej i w Grudziądzu pociśniemy ich jak nic.
To były słowa krytyki ale niema co tylko krytykować brawo za walkę aby tak dalej
minimalnie gdyby mistrz naszego toru Daniel Jeleniewski(Mistrz naszego toru, czasem ma wybryki na innych np.: Tarnów) i Dawid Stachyra (szybki na treningach i próbach torów) na meczu wszyscy wiem jak jest
Daniel 4 a Dawid 1 to są nasi seniorzy którzy powinni robić po 8 punktów .
O Klimku nie wspomnę, z dobrej strony zaprezentował się Sebastian Który odebrał 2 nowe silniki i to zaprocentowało Piszczyk i Śledzik tez dobrze.
tak dalej i w Grudziądzu pociśniemy ich jak nic.
To były słowa krytyki ale niema co tylko krytykować brawo za walkę aby tak dalej
Sipma Lublin

-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Wyniku rzeczywiscie wstydzic sie nie musimy, ale mysle, ze warto zaczekac na relacje Gawrzyka oraz Harrego. Narazie wszystko widzimy tylko na sucho, ale trudno okreslic czy to Gdansk nas "olal" czy to rzeczywiscie nasi pokazali w kilku biegach pazurki. Przypominam rowniez, ze troche pkt zrobilismy zwlaszcza na Karpowie
Aczkolwiek widac, ze z Ostrowem bedzie mozna powalczyc, byc moze sie uda
A tymczasem zamiast sprzeczac sie jaki to slaby jest Rafal, spokojnie poczekajmy na relacje Harrego i Gawrzyka.
PS. Nadal uwazam, ze z Ostrowem szanse powinnien dostac Urlich/Johnston.. widac wyraznie, ze Dawid daje ciala.
PS. Nadal uwazam, ze z Ostrowem szanse powinnien dostac Urlich/Johnston.. widac wyraznie, ze Dawid daje ciala.
a Ty byś sie ujawniał?

pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt: