Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#226 Postautor: Gelo » 13 listopada 2003, o 22:29

Gawrzyk pisze:Ja to widze tak

9. Karlson
10. Piszcz
11. Knapp
12. Sledz
13. Smith
14. Jeleniewski
15. Stachyra

Do tego jeszcze jeden senior zeby w razie jazdy bez obcokrajowca czy w przypadku kontuzji (tfuuu) mogl jechac. No i dodatkowa mobilizacja dla reszty. Jest kilka opcji na takiego zawdonika, ale trzeba triche poczekac...

Lepiej nie można było tego podsumować. Taki skład chyba nie byłby ponad nasze możliwości finansowe. Jest jedno ale... to chyba za mocna ekipa na I ligę. Przy takim składzie mecze w Lublinie kończyłyby się wysokomi wygranymi - tak myślę.

max3
Zawodowiec

#227 Postautor: max3 » 13 listopada 2003, o 23:20

Przeciez nie jest powiedziane ,ze w kazdym meczu musielibysmy startowac z Karlsonem ,z moich informacji i te informacjie pochodza prosto od ludzi z Grudziaca ,ze w 90% Dados bedzie w Lublinie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#229 Postautor: Gelo » 14 listopada 2003, o 10:49

sting126 pisze:Nie powiem zebym pial z radosci z tego powodu, ale w koncu przed obecnym sezonem nie chcialem w Lublinie Tomka Piszcza a teraz zrobilem jego strone :D mam nadzieje, ze z Robertem bedzie tak samo...

Tak, pamiętam. O Tomka jakoś byłem spokojny, ale Robert... to zupełnie inna para kaloszy. O jego jazdę się nie obawiam (chociaż jego ostatnie wyniki nie są zachwycające) chodzi raczej o podejście do sportu. Jak już pisałem Robert chce u nas jeździć. Może zmiana klimatu mu posłuży i będzie poważnie traktował swoje obowiązki, bo umiejętności nie można mu odmówić. Zauważyłem natomiast taką prawidłowość, że po wypadku motocyklowym Dados dobrze jedzie w dwóch pierwszych wyścigach, potem jest znacznie gorzej. Nie wiem czy to jest spowodowane brakiem części płuca czy to braki kondycyjne. Trzeba by się temu bliżej przyjrzeć, szczególnie na treningach na sali.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#231 Postautor: Lublin_Fan » 14 listopada 2003, o 12:07

Jeśli stawiamy sobie wybór Smith vs. Dados to już wole tego drugiego, chociaż tak na dobrą sprawę obaj są niejako wyborem w ciemno. Smith - wiadomo, nie będę się powtarzać :). Nie jesteśmy jakimś domem spokojnej starości, żeby koleś z polskim obywatelstwem mógł odkurzać nam kasę i po roku odejść. Jak ktoś ma zarabiać u nas to niech już to będzie zawodnik wywodzący się z Lublina. Przy czym kto da gwarancje, że od 14 stycznia do połowy października Dadi nie będzie świrował?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#232 Postautor: Łoptymista » 14 listopada 2003, o 13:00

Dados w Lublinie??!!
Na pewno będzie z nim ciekawie, a czy dobrze to zobaczymy. :evil:
Pamiętm jak RD pojawił się kiedyś nad Bystrzycą jako zawodnik Grudziądza i mówił, że za nic w świecie nie będzie nigdy jeździł w Lublinie, że ma dosyć tego miasta i tych ludzi... Hmm wszystko się zmienia. Dobrze by byłóo, zeby RD też się zmienił na plus.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#233 Postautor: Gelo » 14 listopada 2003, o 13:29

Lublin_Fan pisze:Jeśli stawiamy sobie wybór Smith vs. Dados to już wole tego drugiego, chociaż tak na dobrą sprawę obaj są niejako wyborem w ciemno. Smith - wiadomo, nie będę się powtarzać :). Nie jesteśmy jakimś domem spokojnej starości, żeby koleś z polskim obywatelstwem mógł odkurzać nam kasę i po roku odejść. Jak ktoś ma zarabiać u nas to niech już to będzie zawodnik wywodzący się z Lublina. Przy czym kto da gwarancje, że od 14 stycznia do połowy października Dadi nie będzie świrował?

Chyba nie ma wyboru SmithvDados. Gawrzyk zaproponował obu - i to uważam za słuszne rozwiązanie. A po drugie - nie Smith (bo stary), nie Dados (bo świruje) - więc kto???

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#234 Postautor: Maxx » 14 listopada 2003, o 13:33

W pierwszym rzędzie trzeba zająć się tym, żeby w Lublinie zostali Darek Śledź, Tomek Piszcz i Grzesiek Knapp, a później szukać wzmocnień. Przed chwilą rozmawiałem z Tomkiem Piszczem i w jego przypadku nie ma jeszcze żadnych konkretów, nie wie czy zostanie w Lublinie.

harry
Trener

#236 Postautor: harry » 14 listopada 2003, o 23:40

Maxx pisze:W pierwszym rzędzie trzeba zająć się tym, żeby w Lublinie zostali Darek Śledź, Tomek Piszcz i Grzesiek Knapp, a później szukać wzmocnień. Przed chwilą rozmawiałem z Tomkiem Piszczem i w jego przypadku nie ma jeszcze żadnych konkretów, nie wie czy zostanie w Lublinie.

Trzeba uczciwie dodać, że to Tomek robi wszysyko, żeby nie dyskutować nad propozycjami klubu...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#237 Postautor: Gelo » 15 listopada 2003, o 00:03

Trzeba uczciwie dodać, że to Tomek robi wszysyko, żeby nie dyskutować nad propozycjami klubu...

Dziwne to trochę. Ma wybór między Lublinem Gdańskiem a Grudziądzem. Ta sama liga więc nie powinien tak kozakować. Każdy chce jak najwięcej dla siebie - to zrozumiałe, ale trochę realizmu wobec własnych umiejętności też by się przydało. Żeby udawać Golloba to trzeba to pokazać na torze.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#238 Postautor: Maxx » 15 listopada 2003, o 10:08

Gelo pisze:

Dziwne to trochę. Ma wybór między Lublinem Gdańskiem a Grudziądzem. Ta sama liga więc nie powinien tak kozakować. Każdy chce jak najwięcej dla siebie - to zrozumiałe, ale trochę realizmu wobec własnych umiejętności też by się przydało. Żeby udawać Golloba to trzeba to pokazać na torze.

Spokojnie Grzesiu, może nas uratować tylko spokój :D

Pozdrawiam

max3
Zawodowiec

#239 Postautor: max3 » 15 listopada 2003, o 12:12

Jestem wrecz przekonany ,ze Piszcz zostanie tu ma chociaz liczne grono sponsorow ,ktore caly czas sie powieksza a zreszta tu ma rodzine i chyba byl zadowolony z warunkow ,wyplat na czas w gdansku tak dobze nie mial.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#240 Postautor: Lublin_Fan » 15 listopada 2003, o 12:48

Przeciez z Gdanska odszedl bo byli mu winni naprawde duza gotowke. Tomek nie jest glupi i nie popelni tego bledu. On zwyczajnie chce podbic stawke i tyle.

Piotrbaz

#241 Postautor: Piotrbaz » 15 listopada 2003, o 13:17

ja mam dwie wersje składu :
OPTYMISTYCZNA: (czyli z lee)

1. Darek Åšledz
2. TomekPiszcz
3. Grzesiu Knapp
4. Lee Richardson
5. Robert Dados
6. Daniel Jeleniewski
7. jakis dobry junior
8. Jurek Mordel

Wersja gorsza :

1. Darek Åšledz
2. TomekPiszcz
3. Grzesiu Knapp
4. Peter Karlsson
5. Robert Dados
6. Daniel Jeleniewski
7. jakis dobry junior
8. Jurek Mordel

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#242 Postautor: Apocalips » 15 listopada 2003, o 14:13

A ja podam wersje najmniej optymistyczna,ale możliwą
1.D.Śledź
2.D.Jeleniewski
3.G.Knapp
4.Np.Ch.Gjedde
5.T.Piszcz
6.D.Stachyra
7.K.Wrona
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#243 Postautor: $korzen$ » 15 listopada 2003, o 21:29

Co do Piszcza ktos tu leci sobie delikatnie mowiac w Bambucho. Albo klub albo Piszcz. Bo w wywiadzie udzielonym tygodnikowi zuzlowemu siwek powiedzial ze lada chwila podpisza z Knappem i Piszczem. A tym czasem Piszcz wrecz wymiguje sie od jakich kolwiek komentarzy, szczerze jest on moim idolem i jego zachowanie mnie dziwi. MIal wszystko na czas a teraz takie zeczy odwala. On nie jest Gollob zeby dyktowac warunki......

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#244 Postautor: Łoptymista » 16 listopada 2003, o 07:59

$korzen$ pisze:Co do Piszcza ktos tu leci sobie delikatnie mowiac w Bambucho. Albo klub albo Piszcz. Bo w wywiadzie udzielonym tygodnikowi zuzlowemu siwek powiedzial ze lada chwila podpisza z Knappem i Piszczem. A tym czasem Piszcz wrecz wymiguje sie od jakich kolwiek komentarzy, szczerze jest on moim idolem i jego zachowanie mnie dziwi. MIal wszystko na czas a teraz takie zeczy odwala. On nie jest Gollob zeby dyktowac warunki......

Może Gollob to on nie jest, ale każdy chce wytargować jak najlepsze warunki. Teraz właśnie zaczął sie taki dziwny okres czarów marów, drobnych dezinformacji i innej radosnej działalności. Wszystko po to, żeby ugrać najięcej dla siebie, a że biednego kibica diabli biorą... No cóż, to się liczy najmniej.

Awatar użytkownika
! ... m@tti ... !

#245 Postautor: ! ... m@tti ... ! » 16 listopada 2003, o 10:15

ja chaciałbym ze by skałd był taki!!!!!!

1. Darek Åšledz
2. Andy Smith
3. Grzesiu Knapp
4. [b]Tomasz Piszcz[/b]
5. Robert Dados (Magnus Zetterström)
6. Daniel Jeleniewski
7.Dawid Stachyra
8. Sebastian Truminski

Mysleł ze i stakim składem wywalczylibysmy awans
,tylko zeby nie było tyle koztuzij a wszystko bedzie oki

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#250 Postautor: $korzen$ » 16 listopada 2003, o 15:26

Doszly mnie sluchy i z reszta nawet pan SIwek wspominal o tym w wywiadzie ze do podpisania kontraktu z Knappem pozostaly tylko formalnosci..............