Czy fan club organizuje wyjazd do Gdańska??
22.04.2007 Wybrzeże Gdańsk - TŻ Lublin
ja uwazam ze mecz bedzie na styku nasi podejma walke i moze cos ugraja ,nasi zawodnicy jezdza przedewszystkim dla siebie jezeli niebeda osiagac dobrych wynikow to w przyszlym sezonie beda sie scigac w klubach 2 ligowych za marne grosze licze w tym meczu na Piszcza i Trumne ze zdobeda dla naszej druzyny bardzo cenne punkty i udowodnia ze dlanich liczy sie przynaleznosc klubowa a nie tylko kasa(knapp) moj typ 48-42 dla gospodarzy.a na mecz z Ostrowem 10 tysi..ja chcialem zauwazyc jedno ze ludzie poczuli ze sa potrzebni aby ten sport dalej istnial i moim zdaniem docenia to co zrobil zarzad w tym roku
POZDRAWIAM...
POZDRAWIAM...
Mars pisze:ja uwazam ze mecz bedzie na styku nasi podejma walke i moze cos ugraja ,nasi zawodnicy jezdza przedewszystkim dla siebie jezeli niebeda osiagac dobrych wynikow to w przyszlym sezonie beda sie scigac w klubach 2 ligowych za marne grosze licze w tym meczu na Piszcza i Trumne ze zdobeda dla naszej druzyny bardzo cenne punkty i udowodnia ze dlanich liczy sie przynaleznosc klubowa a nie tylko kasa(knapp) moj typ 48-42 dla gospodarzy.a na mecz z Ostrowem 10 tysi..ja chcialem zauwazyc jedno ze ludzie poczuli ze sa potrzebni aby ten sport dalej istnial i moim zdaniem docenia to co zrobil zarzad w tym roku
POZDRAWIAM...
Ja mam cichą nadzieje że może uda nam się wygrać ten mecz... Nigdy jeszcze nie bylo takiego zarządu, któremu by tak zależało na utrzymaniu sportu żużlowego w Lublinie.
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!
-
Michael
Michael pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to dobry dowcip z ta wygrana ... a w zarzadzie kto jest taki nowy ze jest jakies inne spojrzenie![]()
![]()
Gościu czytaj uważnie co jest napisane, nie było mowy o nowym zarzadzie, miałem na myśli ten zarząd który jest już od kilku lat przypomnij sobie wcześniejsze czasy i tamten zarząd, jak by byli w takiej sytuacji jaka zapanowała teraz to nie wiem czy mielibyśmy jeszcze żużel w Lublinie. A co do wygranej to mam nadzieję że po meczu z Gdańskiem mój "dowcip" przestanie cie śmieszyć.
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!
Mars pisze:udowodnia ze dlanich liczy sie przynaleznosc klubowa a nie tylko kasa(knapp)
akurat do Grześka nie można mieć pretensji. Nie był wychowankiem, a i tak trochę czasu u nas spędził. Poza tym chyba jako jedyny z tych którzy odeszli był łaskawy poinformować klub, że podpisuje gdzie indziej. Jak dla mnie podejście bardzo profesjonalne. A tego, że w Gdańsku dostał więcej niż u nas to nietrudno się domyślić
-
Michael
-
Michael
Michael pisze:Ciekawe jak mam ogladac jak nie bedzie tego w tv ...a na mecz tam tez sie niewybieram...
Czasami trzeba byc realista i prawda jest taka ze nie stac nas na zwyciestwo tam...oczywiscie niespodzianki sie zdarzaja ...ale w tym przypadku ja mowie ze niebedzie
A byłeś na jakimś wyjeździe ??? (nie licząc dreby z rzeszowem)
Czy jesteś tylko kibicem własnego toru ???
-
Michael
Koniec świata blisko - Gawrzyk gada ludzkim głosem - trzeba jechać do Gdańska i jechać... Co będzie to będzie. Karpow, Barański, Knapp, Pietrzyk, Jabłoński to nie są zawodnicy poza zasięgiem naszych. Gorzej z Bjarne i Chrzanem. Ale trzeba wierzyć w dobry wynik - bo co nam kibicom innego zostaje?
Gawrzyk pisze:a co w tym zlego ze jedzie sie na mecz z zamiarem wygranej? na tym chyba polega sport? Lepiej poddac sie przed wyjazdem na tor bo rywal jest mocny? Bez jaj. Zawodnicy sÄ… zmotywowani do walki i licza na wygrane biegi. A co z tego wyjdzie to okaze sie na torze...
swiat zwariowal... czyzbys znowu zeba wyrywal?
carpe diem!
-
bartek23
GKŻ Lotos Gdańsk 53
9 Bjarne Pedersen 2,3,3,3,2 13
10 Grzegorz Knapp 0,1,2,2,3 8
11 Krzysztof Jabłoński 2,2,3,3,3 13
12 Artur Pietrzyk 3,0,1,0 4
13 Tomasz Chrzanowski 2,2,3,1,1 9
14 Krystian Barański 0 0
15 Andriej Karpow 3,1,w,0,2 6
16 Damian Sperz
Stal Gorzów 39
1 Matej Ferjan 3,3,1,4,1 12
2 Niklas Klingberg 1,1,2,0,d 4
3 Piotr Paluch 1,3,1,1,2 8
4 Kim Jansson 0,0 0
5 Magnus Zetterstroem 3,2,2,0,3,0 10
6 Thomas H. Jonasson 1,0 1
7 Paweł Hlib 2,0,1,0,1 4
8 Adrian Szewczykowski
Widze bardzo małe szanse do wygrania z Gdańskiem.Ale wieże że wygramy
9 Bjarne Pedersen 2,3,3,3,2 13
10 Grzegorz Knapp 0,1,2,2,3 8
11 Krzysztof Jabłoński 2,2,3,3,3 13
12 Artur Pietrzyk 3,0,1,0 4
13 Tomasz Chrzanowski 2,2,3,1,1 9
14 Krystian Barański 0 0
15 Andriej Karpow 3,1,w,0,2 6
16 Damian Sperz
Stal Gorzów 39
1 Matej Ferjan 3,3,1,4,1 12
2 Niklas Klingberg 1,1,2,0,d 4
3 Piotr Paluch 1,3,1,1,2 8
4 Kim Jansson 0,0 0
5 Magnus Zetterstroem 3,2,2,0,3,0 10
6 Thomas H. Jonasson 1,0 1
7 Paweł Hlib 2,0,1,0,1 4
8 Adrian Szewczykowski
Widze bardzo małe szanse do wygrania z Gdańskiem.Ale wieże że wygramy
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2007, o 17:59 przez bartek23, łącznie zmieniany 1 raz.
ja bym tak nie tragizowal. to nie my mamy wygrac z Gdanskiem tylko Gdansk z nami. nie jedziemy tam w roli faworyta i jakby udalo nam sie sprawic jakiegos psikusa to bylo by bardzo milo. wazne aby sprobowac powalczyc, a kibice napewno to docenia. ja tam pojade optymistycznie (jak zawsze) nastawiony, a jak bedzie... oby jak najlepiej 
carpe diem!
bartosch pisze:swiat zwariowal... czyzbys znowu zeba wyrywal?
Gelo pisze:Koniec świata blisko - Gawrzyk gada ludzkim głosem
A coż Wy chłopaki się tak Gawrzyka czepili...
Sorry za OT.
A co do meczuu - baty.. , ale oczywiście jak powalczymy i choć trochę nawiążemy walkę z gospodarzami to nie będzie źle. Oby ewentualna porażka zbytnio się nie przełożyła na frekwencje na następnym meczu u nas z Ostrowem...
pozdro
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt: